Uz jauniem auto vecie (tikai labā stāvoklī esoši) ir ok, TAČU vecam auto jaunie nummuri piedod jaunāku skatu (svaigāku).
Taču manējie realitātē izskatījās vēl sūdīgāk, kā bildēs.

Lai gan neesmu patriots, tomēr piekrītu par visiem 100.lm wrote:Personīgi daudz vairāk patīk ar LV karogu, nevis zilo maluBobcat wrote:Kāpēc nemainīt?būtu iespēja, kaut tagad samainītu uz vecajām
Kaut kāda problēma viņam ar to, ka nespēja izsekot turbospiediena maiņai. Palielam viņi ir vienādi, taču daži labāki, daži sliktāki, tur pēc kodiem jāskatās, kādi cipari un burti sākumā.Kaross wrote:ko nozīmē pārāk lēns VW LT kompis? kompji ir identiski. viņs nevar būt pārāk lēns vai ātrs. gan 1.9 gan tam pašam LT ir identiski kompji.
Negribi man uzdāvināt veco kompi?
Nu gadās visādi. Man arī teica ka šiem gāzes pedāļu potencometri ir mūžīgi, bet aizpagājušo nedēļu manējais aizgāja citos medību laukos.Kaross wrote:viss tur ir savā starpā aizvietojams un ja nespēj izsekot līdzi turbo spiediena maiņām, tad tur jau ir kāds defekts. Nav bijis tādi gļuki ne ar vienu no kompjiem ko esmu taisījis priekš 5cyl motora. un nu jau iet kurais desmits ar viņiem.
jā, tieši tā. EVB Login kods 11463 un kruīzs darbojas.R_89 wrote:Starp citu, lai kruīza kontroli uzinstalētu, man principā vajag pie īstajiem vadiem slēdzi pielikt un iebakstīt EVB ka tagad ir kruīza kontroles iespēja?
Tas ar tām divām pozīcijām bez fiksācijas domāts, lai paātrinātu vai samazinātu ātrumu nepieskaroties gāzes pedālim?Kaross wrote:jā, tieši tā. EVB Login kods 11463 un kruīzs darbojas.R_89 wrote:Starp citu, lai kruīza kontroli uzinstalētu, man principā vajag pie īstajiem vadiem slēdzi pielikt un iebakstīt EVB ka tagad ir kruīza kontroles iespēja?
ja nevar atrast oriģinālo slēdzi, var uzlikt visparastākos divus slēdzīšus. vienu ar fiksāciju, kas ieslēdz izslēdz un vienu slēdzīti bez fiksācijas ar divām pozīcijām.