Nebūs gan jo ar šo pārvietojos ikdienā bet tagad kamēr remonts tikmēr ētalons un vellisFrenks wrote:jebak jebak kas pa caurumiem![]()
Lai veicas![]()
Nebūs žēl pēctam ziemā braukt?

Nebūs gan jo ar šo pārvietojos ikdienā bet tagad kamēr remonts tikmēr ētalons un vellisFrenks wrote:jebak jebak kas pa caurumiem![]()
Lai veicas![]()
Nebūs žēl pēctam ziemā braukt?
Jebkura bundža šada būs jāmetina kā minimus sliekšņi un arkas a laba bundža maksās kosmosu.Plus vēl tā pārkrāmēšana.Janx wrote:Vieglāk, ātrāk, lētāk nebija atrast citu bundžu un tajā visu pārkrāmēt?
Bundža turēs:iekseja_ticiba:howitzer wrote:Piiizdeec...Tak tur nevienas dzīvas vietas nav... :japaanji_neruusee:
Kas būs ar bundžas izturību un ģemometriju pēc šitādas konservu bundžas sametināšanas?
Diezvai jo tas ir VTI spidometrs un diezvai kāds ņemtos tādu meklēt jo ne uz katra stūra tādi ir.Melnais wrote:Nevar būt tā, ka ir mainīts spidometrs? Manējam bija 2xx xxx, nomainīja benzīnu pret dīzeli, ar visu spidometru, tagad arī ir 2xx xxx jūdzes. So? :wtfck?
Skaidrsvolfsburgs wrote:Ieliec citu spidometru VTi paneli. Es sava ieliku VTi tahometru.
Un Tevi tas izbrīna?udensvirs22 wrote: Tātad īzstais nobraukums man ir 400 000
Savā ziņā liekas kā tā mašīna vsp kustas iz priekšu.howitzer wrote:Un Tevi tas izbrīna?udensvirs22 wrote: Tātad īzstais nobraukums man ir 400 000
Personīgi es neko nēsmu mainījisvolfsburgs wrote:Pie 400k Hondai jau divas reizes mainīti gredzeni.
Pagaidām viss salons ir izģērpts pilnībā.Cerams tuvākajā laika būs kāds svaigs updatesemigallss wrote:ehh.. metināšanas sākumā vienmēr viss liekas rožaini.. kad esi ticis pāri pusei un konstatē ka vel kaut kur kaut kas deg cauri utt, tad sāk nolaisties rokas. arī es savulaik gribēju parmetināt pusi autiņa, jo tā tak vieglāk. beigās tāpat sapratu ka vieglāk ir atrast citu kuzavu (labāku, ne ideālu) un to sabūvēt un visu pārcelt uz to. tāpat metinot būs jāceļ nost tilti, jo metiks visam klāt, jāceļ nost bāka, jārauj laukā apšuvumi, lai viss nenodegtu utt. un rezultātā sanāks ka labākajā gadijumā vienīgais ko nebūsi pārkrāmējis būs elektroinstalācija.