Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 25
Un 6dien manīju kkur Olimpiskā centra rajonāWilsons wrote:Šodien ap 4iem pie olimpiskā centra stāvēja tā želeja, ar to krītiņkapotu![]()

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Tā jau šķita, jo tā nav pirmā reize kad tajā rajonā redzuBLINGZ wrote:Jā, pa turieni dzīvojos.Juzix wrote:Un 6dien manīju kkur Olimpiskā centra rajonāWilsons wrote:Šodien ap 4iem pie olimpiskā centra stāvēja tā želeja, ar to krītiņkapotu![]()

- Rekords
- Has thanked: 0
because vintage!Gustiņš wrote:Nesen Rekords ar žiguli meta ripā uz ģertrūdes ielas

Es te neesmu
- BLINGZ
Aha, heitoju hokeja fanus, 10 min jāiet no mašīnas līdz mājām.Wilsons wrote:Tā jau šķita, jo tā nav pirmā reize kad tajā rajonā redzuBLINGZ wrote:Jā, pa turieni dzīvojos.Juzix wrote:Un 6dien manīju kkur Olimpiskā centra rajonāWilsons wrote:Šodien ap 4iem pie olimpiskā centra stāvēja tā želeja, ar to krītiņkapotu![]()
tik ar parkingu tajā rajonā gadās biežas problēmas

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Atkal abitu redzeju. Sams uz ta tilta, kas oie dominas baigi rucinaja, blakusedetajs ilgi skatijas, bet draivers tikai stureja!
un vel tada chuja, ja tur viriem bija bijis dragreiss 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Lašara 
Es pamaniju, ka čalis intensīvi bildē, bet neko nesaka. Tiešām nevarēji pat apsveicināties ?
Jā, būs smukas biužas šonedēļ

Es pamaniju, ka čalis intensīvi bildē, bet neko nesaka. Tiešām nevarēji pat apsveicināties ?

- Abit e30
- Been thanked: 6 times
grūti stūrēt ar vienu roku, tāpēc neskatījos :ģipsys:*Sicram wrote:Atkal abitu redzeju. Sams uz ta tilta, kas oie dominas baigi rucinaja, blakusedetajs ilgi skatijas, bet draivers tikai stureja!un vel tada chuja, ja tur viriem bija bijis dragreiss

Tad Tu biji tas kas brauca blakusjoslā ilgi ?

tiem 2 kas pa priekšu brauca incanti jā, uz līkuma vēl norm čalis pierāva priekšā un pa nažiem biš iedeva

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Tak tā visi dara, galvenais ir ierakstīt, ka ir redzējis, ne apsveicināties, ne ko.Fretka wrote:Lašara

Vetsit, tāpēc arī topiks saucas "Es Tevi redzēju" , nevis "Es ar viņu sasveicinājos"
Ķip pa tēmu un bez diršanas 

Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
Kamēr atcerētos, kas ir KāsītsFretka wrote:Lašara

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Jeap !Abit e30 wrote:grūti stūrēt ar vienu roku, tāpēc neskatījos :ģipsys:*Sicram wrote:Atkal abitu redzeju. Sams uz ta tilta, kas oie dominas baigi rucinaja, blakusedetajs ilgi skatijas, bet draivers tikai stureja!un vel tada chuja, ja tur viriem bija bijis dragreiss
Tad Tu biji tas kas brauca blakusjoslā ilgi ?![]()
tiem 2 kas pa priekšu brauca incanti jā, uz līkuma vēl norm čalis pierāva priekšā un pa nažiem biš iedeva

Nu tā jau man likās, ka neatpazīsi, jo man jau ir purčika/celtnieka vecmeistara sapnis !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007