kur tad ?:Dsmash wrote:jep savadāk nelīda virsūsnake92 wrote:smash wrote:25mm flanči priekšā?
tad esmu redzējis šito drapaku
Snake E34
Re: Snake E34
flančus tev notirgoju
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Tad jumtam ar vajadzēs. Bet tik liels daudzums plēves maksas daudz.Laapsta wrote:karbona 3d pleevi uz bagaaznieka un buus lieliski, veel varbuut spoguljpleevi logiem

- kristaps.sh
- Been thanked: 0
vēl kādu krāsainu ksenonu varētu ielikt priekšējos lukturos. Skaties pats kādu - zilu, zaļu, sarkanu, galvenais saskaņo ar salona diodēm 
Par ko tu runaa? Ja nepatiik sitais bembis tad ta ari pasaki!!!ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.
Un iesaku nemt vērā OneLitreBeer komentāru otrajā lapā (nekad nebūtu domājis ka ko tādu teikšu)
Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.
Un iesaku nemt vērā OneLitreBeer komentāru otrajā lapā (nekad nebūtu domājis ka ko tādu teikšu)

doma ir tāda jau kādu laiku bet kkā vel nav sanācisgruzs wrote:mošk nr arī noliec sānā? es ar vislaik tā gribu izdarīt, bet nav laika
saskaņot ta varu, bet ir radusies problēma, salona apgaismojumam aizmugures lampiņām nepienāk strāva, nezinu kur tieši sākt meklēt vainu jo vadi aiziet zem afšifkas un negribās varot visu ārā pagaidām.mk2_dīzelis wrote:vēl kādu krāsainu ksenonu varētu ielikt priekšējos lukturos. Skaties pats kādu - zilu, zaļu, sarkanu, galvenais saskaņo ar salona diodēm
godīgi sakot neesmu fans tam karbonam, iespejams ja redzētu bildē vai labāk dzīvē kā tas izskatās uz līdzīga auto mož apsvērtu.volfsburgs wrote:Tad jumtam ar vajadzēs. Bet tik liels daudzums plēves maksas daudz.Laapsta wrote:karbona 3d pleevi uz bagaaznieka un buus lieliski, veel varbuut spoguljpleevi logiemGribēju sev Hondai nolīmet, bet parak dargi.

- Martinss
- Has thanked: 3 times
snake92 wrote:Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.

protamssnake92 wrote:Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Puis! Vai tu esi idiots?snake92 wrote:Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.
Vecs Sūds
kapēc?? tikai tāpēc ka negribu atderināt kādu? protams tas e34 attēlā ir ahujenna sexerīgs bet negribu špikot vnk.. tads ir mans personigais viedoklisOneLitreBeer wrote:Puis! Vai tu esi idiots?snake92 wrote:Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.

- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Tad varbūt piemetini velosipēdam vēl septiņus riteņus un būs savādāk kā citiem ? Ja tu tiešām nevēlies, lai tavs e34 izskatās kā kaut viens eksemplārs visā pasaulē, tad man tev ir bēdīgas ziņas - tā nebūs.snake92 wrote:kapēc?? tikai tāpēc ka negribu atderināt kādu? protams tas e34 attēlā ir ahujenna sexerīgs bet negribu špikot vnk.. tads ir mans personigais viedoklisOneLitreBeer wrote:Puis! Vai tu esi idiots?snake92 wrote:Saproti ja es darītu tā kā saka viņš tad man būtu šāda paskata e34 Bet tākā es nevēlos atderināt kādu, špikot visu tad sorry nebūs, šo to protams var paņemt bet nejau visu.....ER. wrote:![]()
Spama topiks ir citur.
Pretīgi bleķinieki zaļā/oranžā/violetā krāsā ar milzīgiem baloniem; kniedētās arkas; sapuvusi, norūsināta haube; DIRTY DIESEL uzlīme; melni lukturi; oranži lukturi; geju rozā lukturi; tas viss jau ir darīts.
Bļeģ, vai arī vienkārši MAX izcils trollis pagadījies