Kkas būs.howitzer wrote:Tūninga nebūs?
rrrainis BMW E36 328
Re: rrrainis BMW E36 328
Šogad pirmais ieraksts 
Ar auto visu ziemu tika braukts bez problēmām, secinu ka izturīgāks par Opel Astra G.
Nu ir tas mirklis pienācis ka gribās mazliet vairāk jaudu
Ja kādam ir piedāvājumā vieglāks par OEM spararats tad pm.

Pēc šīs bildes var redzēt ka ir stock M52 ieplūde, ja Tev ir M50 ieplūdes kits, raksti man
Kā vēlviens dibenpārvietotājs tika iegādāts E46 330D, topiks gan jau arī būs

Ar auto visu ziemu tika braukts bez problēmām, secinu ka izturīgāks par Opel Astra G.
Nu ir tas mirklis pienācis ka gribās mazliet vairāk jaudu

Pēc šīs bildes var redzēt ka ir stock M52 ieplūde, ja Tev ir M50 ieplūdes kits, raksti man

Kā vēlviens dibenpārvietotājs tika iegādāts E46 330D, topiks gan jau arī būs

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Hello, E36 ir parādijusies problēma ar jaudu, samainīti visi filtri un arī sveces, izskatās ka zondes beigtas, ja kādam ir lietotas tad būtu pateicīgs ja iedotu izmēģināt pielikt vai viss tad ir bumbās. Tad arì nopirktu tās. Jaunas pie Gagarina tik pārdodas 
P.s. haubei samainīts viens amīts uz E34 amīti un beidzot nevajag sniega tīrīšanas slotiņu lai tā turētos
P.s.s. un te es ar savu BMW vēroju saulrietu

P.s. haubei samainīts viens amīts uz E34 amīti un beidzot nevajag sniega tīrīšanas slotiņu lai tā turētos

P.s.s. un te es ar savu BMW vēroju saulrietu

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Kāda jēga ir kaut ko slēgt klāt un zīlēt? Pie jaudas zudumiem tur var būt 100 un 1 problēma. Tik pat labi sadalenes devējs var būt pie vainas.
nevar to zondi vienkārši atvienot ? paskatīties vai paliek sliktākMartinss wrote:Kāda jēga ir kaut ko slēgt klāt un zīlēt? Pie jaudas zudumiem tur var būt 100 un 1 problēma. Tik pat labi sadalenes devējs var būt pie vainas.
`85 mk2
- Martinss
Tas neko nemainīs, ja motors ir open loopā aizgājis, tad tā arī paliks.oxys wrote:nevar to zondi vienkārši atvienot ? paskatīties vai paliek sliktākMartinss wrote:Kāda jēga ir kaut ko slēgt klāt un zīlēt? Pie jaudas zudumiem tur var būt 100 un 1 problēma. Tik pat labi sadalenes devējs var būt pie vainas.
Driver jau iepriekš teica ka viena zonde beigta, tāpēc šāds lēmums. Man jebkurā gadījumā jāmaina vismaz viena 100%. Skrūvējot jau var redzēt ka 3 cilindros tiek lieta pārāk daudz degviela iekšā un kā zinām uz katriem 3 cilindriem ir 1 zonde.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
lol wut? Viena zonde ir paredzēta skābekļa daudzuma mērīšanai izplūdes gāzēs un otra, kura ir aiz katalizatora, ir paredzēta lai sekotu līdzi katalizatora darbībai.rrrainis wrote:Driver jau iepriekš teica ka viena zonde beigta, tāpēc šāds lēmums. Man jebkurā gadījumā jāmaina vismaz viena 100%. Skrūvējot jau var redzēt ka 3 cilindros tiek lieta pārāk daudz degviela iekšā un kā zinām uz katriem 3 cilindriem ir 1 zonde.
Vecs Sūds
Ok, moš aplauzos. Bet kkādam e46 tok bija 4, atceros ka draiveris nosauca kura ir jāmaina, bet mēs nevarējām saprast no kura gala viņš skaitija.. 
Vispār rainim ir m52 un tad sanāk ka tur ir 4!

Ttd, še tev -

Vispār rainim ir m52 un tad sanāk ka tur ir 4!

Ttd, še tev -

Last edited by Edmunds on 04 Aug 2014, 22:59, edited 2 times in total.
- Martinss
M52, katram kolektoram galā ir zonde un noteikti vēl aiz katiņa ir zonde.OneLitreBeer wrote:lol wut? Viena zonde ir paredzēta skābekļa daudzuma mērīšanai izplūdes gāzēs un otra, kura ir aiz katalizatora, ir paredzēta lai sekotu līdzi katalizatora darbībai.rrrainis wrote:Driver jau iepriekš teica ka viena zonde beigta, tāpēc šāds lēmums. Man jebkurā gadījumā jāmaina vismaz viena 100%. Skrūvējot jau var redzēt ka 3 cilindros tiek lieta pārāk daudz degviela iekšā un kā zinām uz katriem 3 cilindriem ir 1 zonde.
- OneLitreBeer
- Spam addicted
dafaq, huļi tas ir vajadzīgsMartinss wrote:M52, katram kolektoram galā ir zonde un noteikti vēl aiz katiņa ir zonde.OneLitreBeer wrote:lol wut? Viena zonde ir paredzēta skābekļa daudzuma mērīšanai izplūdes gāzēs un otra, kura ir aiz katalizatora, ir paredzēta lai sekotu līdzi katalizatora darbībai.rrrainis wrote:Driver jau iepriekš teica ka viena zonde beigta, tāpēc šāds lēmums. Man jebkurā gadījumā jāmaina vismaz viena 100%. Skrūvējot jau var redzēt ka 3 cilindros tiek lieta pārāk daudz degviela iekšā un kā zinām uz katriem 3 cilindriem ir 1 zonde.

Vecs Sūds
Aizmirsu uzrakstīt kā tad izgāja ar tām zondēm, izrādās ka bija izpūtēja truba pie flanča pie zondes pušu un viss pasākums turējās uz otru trubu, tā kā gaiss tika iekšā zonde attiecīgi reaģēja un lēja degvielu par daudz, tad nu tika viss sametināts un tgd ar auto nav problēmu 
p.s. Šo ātrumkloķi var pāršūt vai jāmeklē jauns? Jau kad nopirku bija tāds nekāds..

p.s. Šo ātrumkloķi var pāršūt vai jāmeklē jauns? Jau kad nopirku bija tāds nekāds..

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Kloķim ādu pats var nomainīt
http://www.ebay.com/itm/GEAR-COVER-BMW- ... 43cf805781" onclick="window.open(this.href);return false;

- Rii
- Been thanked: 5 times
Var pāršūt, es savam pāršuvu, bija tikpat sūdīgā stāvoklī
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Sen nekas nav rakstīts. Ar auto turpinu braukt praktiski katru dienu. Nesen tika ulzikti Meyle priekšējie amīš (paldies JG), tgd nav tik peldoša sajūta
Pirms vienas dienas izbeidzās maģim backlight ekrānam (tam pašam kas redzams augstāk bildē), to var labot vai tomēr ir pienācis laiks citam? 

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector