Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
- Volfsburgs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: Buča Ford Fiesta XR2 RS 1800
Ilgu laiku dragā nostāveju pie tavas fiestas, lai pajautātu kādēļ tev ir taisna izplūde bez rezonātoriem. Bet tu neatnāci. 

- Micuks
- Been thanked: 0
Super, prieks, ka tev viss iet uz labo pusi
Un prieks, ka mans darbs ir ko devis

Un prieks, ka mans darbs ir ko devis

Protams,ka pilnveidoshu un plana ir brauk zem 14 sek. Ja tagat domashu kur vel nomest svaru. Un piedod,ka nacas gaidit lai sho to uzzinatu,bet nav ta ka tikai tuksha truba pasha gala ir rezonators 400 mm garsh. Planojas sadalenes ar lielakiem gradiem un mekleju labas riepinjas toyo r888 lai uzlabotu sakjeri. Patreiz braucu ar kumho ku15 - jau bedigā stāvoklī. Nekas tiksimies 2.08;3.08 venspili tad gan izkjer mani. Biju kopa ar gjimeni tapec jauari neizkjeri un pasham ar gribas ko no mals redzet.
patreiz tiek zimeti grafiki kur un pie cik parslegties un varbut, ka jaizlaizh kads robs iespejams treshais un pec otra mesties ceturtaja.
paldies visiem kas seko līdzi
patreiz tiek zimeti grafiki kur un pie cik parslegties un varbut, ka jaizlaizh kads robs iespejams treshais un pec otra mesties ceturtaja.
paldies visiem kas seko līdzi
Šodien uzsāku diētu un saulītē izkasīts vibroplasts - puse no bagāžnieka - maisiņš iespaidīgs un nedaudz svars ar jūtams. Pieļauju, ka pa visu salonu salasīšu kādus 15kg. No sākuma mēģināju boksā, bet viņš ir vēs un ciets grūti kasās. Izdzinu saulītē sasila un gandrīs kā pa sviestu!!! 

Parasti jau tieši vēss viņš nāk labāk nost , jo uzsilis vairāk līp pie skrāpējamā instrumenta. Bet te laikam savādāks 

Kautkā pie dirss, Tu uzvari par collu, vai jūdzi. Uzvara ir uzvara. / Dominiks Toreto /
Jā ar celtniecības fēnu un špakteļu lāpstiņu - smuki nāca nost kā pa sviestu. Mēģināju arī aukstu, bet tas ir mokoši esmu dzirdējis, ka cilvēki sasaldējot un at ar āmuru atsitot. pa visu salonu sakasīju veseli "Rimi" maisiņu un pēc izmazgāju ar šķīdinātāju 646 - smuks tīrs aizmirsu safočēt pēc mazgāšanas. Protams arī aizmugurē apšuvumu! Un iedomājieties tur nav ko izgriest un līdz ar to jautājums kāpēc viņa ir tik smaga!!! Bet nu tagat nosvērsimies un manīsim, kas ko cik. Meklēju poliplastu lai aizmugurējos stiklus nomainīt uz ko vieglāku un pie viena vajadzētu vienu sporta beņķi to saucamo kausu bez homulgācijas! Šēit pāris bilžu:
Nu un vēl jānosver tie divi maisiņi. vai ķeršos pie auto apakšas nezinu varbūt - protams tur ar varētu vienu 10kg salasīt!!
Nu un vēl jānosver tie divi maisiņi. vai ķeršos pie auto apakšas nezinu varbūt - protams tur ar varētu vienu 10kg salasīt!!
- Micuks
- Been thanked: 0
Vilabāk viņš arī nāk nost šādā karstā laikā, kad visa grīda ir daudz maz vienmērīgi uzsilusi
ar kādu cietu plastmasas lāpstiņu, lai nesaskrāpē un neieķeras
sildot ar fēnu var tikai konkrētu rajononu un ilgi tur jājājās ar fēnu. Aukstā veidā labi nāk nost tikai tur kur slikti ir pielipis, kur labi pielipis tur var bez nagiem aplikt.

Izkasīju visu nepilnās trīs stundās. ar fēnu bija labi - fēno lielāku gabalu un viņš labi uzglabā siltumu, viss taka pa notīm!Micuks wrote:Vilabāk viņš arī nāk nost šādā karstā laikā, kad visa grīda ir daudz maz vienmērīgi uzsilusiar kādu cietu plastmasas lāpstiņu, lai nesaskrāpē un neieķeras
sildot ar fēnu var tikai konkrētu rajononu un ilgi tur jājājās ar fēnu. Aukstā veidā labi nāk nost tikai tur kur slikti ir pielipis, kur labi pielipis tur var bez nagiem aplikt.
Nu sveiki visiem!!! Ilgi nekas nebija rakstīts, jo itkā nebija laika! Patreiz esmu Kyprā - Larnakā un ārā ir +37 un nekas patīkams kule putās!!! Tas tā!
Nu daudzi jau man tā pat redz uz ielām un biķerniekos un ir redzējuši, ka ar katru reizi šis tas tiek ielikts, uzlikts , pārtaisīts vai noņemts. pēdējie rezultāti ko minēju bija 14.60 tad tagat patstāvīgi ir 14.52 1/4 mile...
Bet tas viss nebūtu, ja ne "rubbers" - toyo R888 - paldies un nedaudzam svara nometienam. Protams uz to neesmu apstājies, jo man ir tāda kaitinoša mazda, kas jānoķer 626 coup ar 2.0 dohc 220Hp un 250Nm. 1/8mile līdzīgi korpus 9.0 pret 9.3sek 1/4 mile viņa aiziet jo man nav gala un pie tā tiek strādāts. domāju, ka biķerniekos sabi pasākumā jau būs daudz labāks rezultāts un pēdējā LV čempī izšaušu tā no sirds ,lai redz kur vēži ziemo.
Nu daudzi jau man tā pat redz uz ielām un biķerniekos un ir redzējuši, ka ar katru reizi šis tas tiek ielikts, uzlikts , pārtaisīts vai noņemts. pēdējie rezultāti ko minēju bija 14.60 tad tagat patstāvīgi ir 14.52 1/4 mile...
Bet tas viss nebūtu, ja ne "rubbers" - toyo R888 - paldies un nedaudzam svara nometienam. Protams uz to neesmu apstājies, jo man ir tāda kaitinoša mazda, kas jānoķer 626 coup ar 2.0 dohc 220Hp un 250Nm. 1/8mile līdzīgi korpus 9.0 pret 9.3sek 1/4 mile viņa aiziet jo man nav gala un pie tā tiek strādāts. domāju, ka biķerniekos sabi pasākumā jau būs daudz labāks rezultāts un pēdējā LV čempī izšaušu tā no sirds ,lai redz kur vēži ziemo.
bucis wrote:Nu sveiki visiem!!! Ilgi nekas nebija rakstīts, jo itkā nebija laika! Patreiz esmu Kyprā - Larnakā un ārā ir +37 un nekas patīkams kule putās!!! Tas tā!
- Volfsburgs
nevar būt jo Pro A klase ir līdz 2.0 atmosf vai 1.2 un 1.3 un 1.4 turbo. jo 1.4/0.7=2.0volfsburgs wrote:Tai mazdai esot 2.2.
P.s. tam busiņam zaļajam kas bilde ir 2.5TDI un sakruķīts līdz 300Hp un par Nm neatceros palika aiz manīm un neticēja, ka man ir kaut kādi 142Hp un 183Nm...
- Volfsburgs
Nestrīdešos, bet tas komentētajs teica 2.2. Un tam busam ir virs 300zs un pilnpiedziņa. Ventspili daudzus piesmej pie krustojuma.bucis wrote:nevar būt jo Pro A klase ir līdz 2.0 atmosf vai 1.2 un 1.3 un 1.4 turbo. jo 1.4/0.7=2.0volfsburgs wrote:Tai mazdai esot 2.2.
P.s. tam busiņam zaļajam kas bilde ir 2.5TDI un sakruķīts līdz 300Hp un par Nm neatceros palika aiz manīm un neticēja, ka man ir kaut kādi 142Hp un 183Nm...

P.S izrakņaju internetu un tik tiešam mazdai ir 2.0.