Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
nuugjis wrote:labi, laikam jau jāiepļūta nedaudz ..
par spīti micukam iemācijos gan uzbortēt uz šiem diskiem riepas, un beigās arī nobortēt
nuugjis wrote:Uzmontējām 185/55 tikai kad viena jau bija samontēta ieraudzijām ka otrādi takā nevar nomontēt tad tā rī atstāju un otru ar otrādi uzmontējām :poh:
nuugjis wrote:labi, laikam jau jāiepļūta nedaudz ..
par spīti micukam iemācijos gan uzbortēt uz šiem diskiem riepas, un beigās arī nobortēt
nuugjis wrote:Uzmontējām 185/55 tikai kad viena jau bija samontēta ieraudzijām ka otrādi takā nevar nomontēt tad tā rī atstāju un otru ar otrādi uzmontējām :poh:
Lai nav off top ic
Es jau neteicu ka nomontejot nesaples riepu, bet nu nav jazage ar fleksi un isteniba nezinu vai saples riepu, jo pectam nebaudijam tas riepas bet nu padirat padira
Edit: sodien mazgajamies
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
nuugjis wrote:
Es jau neteicu ka nomontejot nesaples riepu, bet nu nav jazage ar fleksi un isteniba nezinu vai saples riepu, jo pectam nebaudijam tas riepas bet nu padirat padira
Ko rakstīji un ko es to var redzēt tur kur rakstīja
Nu kad apniks jāties ar šitādiem diskiem tad varam sarunāt uztaisīt normālus iedošu atlaidi