Sveiki,
Pirms kāda laika tika iegūts savā īpašumā VW Polo 6N ar 1.9 SDI dzinēju.
Tad jau arī lēnā garā tika sākti dažādi sīki darbi.
Dabūti ATS Cup diski, kas šobrīd tiek atjaunināti, jo sāvoklis viņiem ir pabriesmīgs.
No uzlabojumiem ir izdarītas dažas lietas:
Pārvilkts salons
Uzlikta sporta stūre
Tālākajos plānos ir:
Aplīmēt melnus griestus
Nosēdināt
Noņemt āķi
Un ganjau ar laiku vēl viss kaut, kas tiks darīts.
Šobrīd diski izskatās pēc sū**, tam es piekrītu, bet, kad uzpulēšu viņus, būs daudz labāki, par tagadējiem.
Varētu būt, katru dienu sanāk caur āgenskalnu braukt.
Ja būs vēlme čakarēties ar šo mašīnu, tad iespējams pa ziemu tiks mests iekšā vw golf 4 1.9 tdi motors, tad ar to jaudu vajadzētu uz kādu laiku pietikt.
shusts wrote:Ja būs vēlme čakarēties ar šo mašīnu, tad iespējams pa ziemu tiks mests iekšā vw golf 4 1.9 tdi motors, tad ar to jaudu vajadzētu uz kādu laiku pietikt.
Tā nekad nenotiks, tici man!
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Izskatās normāli saglābājie 6n.
Ieteiktu nomainīt aizmugurējās lampas pret 6n2 sarkanajām. Izskatīsies daudz svaigāk.
Un par ATS'iem - ja ir labi sasēdināts un virsū zema gumija, tad viņi nemaz neizskatās tik slikti uz polo.
Veiksmi
shusts wrote:Ja būs vēlme čakarēties ar šo mašīnu, tad iespējams pa ziemu tiks mests iekšā vw golf 4 1.9 tdi motors, tad ar to jaudu vajadzētu uz kādu laiku pietikt.
+ 1 :3nedēļas:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Uz to mazo bundžu vajadzēs būt zbis ar 110 zs, pectam vēl chipu un vel šo to.. un celsies gaisā
Piedāvāju kvalitatīvu 3M Auto pulēšanu Talsos par labām cenām - Sīkāk privāti.
Uz to mazo bundžu vajadzēs būt zbis ar 110 zs, pectam vēl chipu un vel šo to.. un celsies gaisā
Jā, jā.
E30+200zs pa vasaru vizinoties jau bija par īsu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown