howitzer wrote:Varētu to pāreju par kādiem aliem izīrēt uz kādu laiciņu - gribas paskatīties, vai to stiklu vispār ir vērts izmantot un pirkt pāreju, vai arī notirgot ss`ā par dešuku.
JUPĪTERU ir uzreiz jātīrgo eses el vē !
Apbēdināji. Dikti liels draņķis tomēr?
jupīters, saprotams ka uz zenīta !
Spoiler
Show
F2.8 uz liekas, ka uz 135mm..
parādīju arī foto draudzenītei šīs bildes šī saka, pirmā patīkot labāk! Tagad vispār film look esot trendiņš vienīgi uzliekot tādu objektīvu uz digitālās, tāpat nekāds film look nebus
Nu,redzi, ar šopu, bilžu uzlabošanu un labu tehniku ir tā - ar labu tehniku uzņemtas, labi izdevušās bildes, varēsi pārveidot, kā vien gribēsi, bet sūdīgas tehnikas kasjakus ar šopu tomēr neizlabosi, tur jau visa tā mērce. Ar pēcapstrādi var ļoti daudz ko panākt, taču,lai pēcapstrādes rezultāts būtu labs, labam jābūt arī "jēlfailam".
Bet visus šos "high key" un "film look" efektus var vēsi pietūningot ar pēcapstrādi - protams, jautājums, cik dabīgi un atbilstoši tas beigās izskatās.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Par to, kā bilde iskatās uz 70d vai 700d starpības nav un nebūs. Atšķirība ir kadros/sekundē, ISO, procesorā utjp.
Šī iemesla dēļ arī FF aparāti maksā tik cik viņi maksā. Bilde ar vienādiem objektīviem, bet bildēta ar FF vai crop atšķiras ļoti!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Saožu, ka kāds te grib trollēt !
un pieļauju, ka Hovijs ieliks tādus kadrus, ka sāks vīri bļaut, ka nav šķirbas un kas tik vēl nē
Jā, un es tādu aprakstu uztaisīt nevaru, jo mana vienīgā crop kamera bija Canon 350d.
Varu tik izteikties par to, cik daudz tu redzi, un ka pamatnieks ir pamatnieks uz FF.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
*Sicram wrote:Saožu, ka kāds te grib trollēt !
un pieļauju, ka Hovijs ieliks tādus kadrus, ka sāks vīri bļaut, ka nav šķirbas un kas tik vēl nē
Jā, un es tādu aprakstu uztaisīt nevaru, jo mana vienīgā crop kamera bija Canon 350d.
Varu tik izteikties par to, cik daudz tu redzi, un ka pamatnieks ir pamatnieks uz FF.
Nemīz. Viss būs čiki.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown