howitzer wrote:
Tagad tikai jāsameklē kāds platais (17-40L, visticamāk) un vēl viens fiksis (L`am nesanāks, jo gribu 135mm F2, tāpēc sākumā vai nu 85mm F1.8, vai arī veco 100mm 2.8 Macro), tad jau varēs dot dirsās!
Nebiju kādu laiku lietojis blici, bet nu palūdza man ka vajadzēs sabildēt, ok - salieku iepriekšējā vakarā lādēties AA bačas 8gab..
Sanāca to blici (560-II) uz pus jaudu darbināt un pēc 100 kadriem visi 8 aķi bija nenormāli sausi, nu tādi ka neizturami ilgi jāgaida būtu lai uzlādējās un var izšaut..
Respektīvi nesaprotu, vai varētu būt ka aķīši pa pus gadu(~tik ilgi nebiju lietojis laikam, nu no kkāda jūlija/augusta) ir nokāvušies vnk stāvot vai kur citur vaina..
Man arī aktīvais komplekts ir sanyo !
un droši vien ka iepirkšu vēl 8gb !
Bet man ir ķip, laikam lētais variants, šādas. BFS maniju cenu 10 lv par 4gb.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Edmunds wrote:Man ir tādi paši eneloopi, pirku viņus tajā par reizē kad blici pirku iekš dx.. Ok, pamēģināšu sazīmēt citu lādētāju un paskatīšos kas būs..
un vsp jāa.. nu es tikko ieķēru ebay lādētāju kuram ir LCD ! nu ķip rāda cik pilnas baterijas bija pirms un pakāpeniski rāda..
Ķip pagaidām ir lādējis labi.
Tād man bija Vartas lādētājs, kurš uzlādēja apm. 4h 4gb, bet nezin kāpēc salūza ! Un tad man ir Varta lādētājs, kuram cikls ir 12h ! Lūk ar to verķi arī vecas baterijas var uzlādēt !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Juzix wrote:Lietojo vairāk par gadu šādas
Vēl ne reizi nav pievīlušas
Paldies Rekordam
Vakar izgāju pa pļavu pabradāt ar 6D + 80-200F2.8. Epal....
Krāsas jebatj! Crop`ļa 650D ne tuvu nebija līdzīga krāsu gamma.... Arī, protams, asuma dziļums ir dope. Vakarā iemetīšu kādu semplu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Diskurs`, izvēlies aparātu, kuram nav mežonīgi daudz MPX. Izdomā, vai Tev vajag GPS, tačskrīnu un citas lietas. Bez tām aparāti parasti ir lētāki. Lūko, lai obligāti būtu optiskā attēla stabilizācija (imho, ka ziepji bez IS vairs netiek ražoti, taču labāk pārbaudīt). Vari paņemt kādu gadu - divus vecāku modeli. Nekādas, milzīgas atšķirības nebūs, taču cena būs zemāka. Ņem Powershot sēriju, nevis Ixus. Ixus parasti nav manuālo režīmu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
*Sicram wrote:
un vsp jāa.. nu es tikko ieķēru ebay lādētāju kuram ir LCD ! nu ķip rāda cik pilnas baterijas bija pirms un pakāpeniski rāda..
Ķip pagaidām ir lādējis labi.
Tād man bija Vartas lādētājs, kurš uzlādēja apm. 4h 4gb, bet nezin kāpēc salūza ! Un tad man ir Varta lādētājs, kuram cikls ir 12h ! Lūk ar to verķi arī vecas baterijas var uzlādēt !
Linku TAGAD, JA?
Trū, bet sakrita tā, ka gonku datumos bija vai nu zirgu mači, vai arī bija jāstrādā.
Nene, šovasar paļube vajag izbrīvēt vienu dienu TAM - gribu sacensties ar Ensu!