Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli
Re: Toma ikdienas Opeļis ar dīzeli
Nu pēc tava pirmā ieraksta par remontu, vairums varētu saprast, ka servisā izdomāts kaut kads neesošs defekts un izkāsta nauda. Tikai un vienīgi tāpēc es iesaistījos šajā diskusijā...miestars ir man labi pazīstams un par darbu kvalitāti un godīgu attieksmi pret klientiem pie viņiem nav jāsatraucas.
Par komunikāciju, kā jau teicu, neko nezinu tāpēc nekomentēšu. Bet nav jau tā, ka tev 150 latu vietā beigās sanāca 700. Cik man zināms, tiki informēts par aptuveni 500Ls bet beigās sanāca nedaudz virs 600. Turklāt pēc tam, kad prasīji sīkāku izklāst, tev tika sastādīts saraksts par katru detaļu un tās ražotāju.
Par komunikāciju, kā jau teicu, neko nezinu tāpēc nekomentēšu. Bet nav jau tā, ka tev 150 latu vietā beigās sanāca 700. Cik man zināms, tiki informēts par aptuveni 500Ls bet beigās sanāca nedaudz virs 600. Turklāt pēc tam, kad prasīji sīkāku izklāst, tev tika sastādīts saraksts par katru detaļu un tās ražotāju.
coming soon...
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0

p.s labāk būtu vedis uz kādu mazaku servisu, piemēram pie manis

"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Katrā gadījumā motortelpā atrodamais verķis tagad maksā tikpat cik opelis. Vai bija tā vērts? Tomēr nekāda ekonomija nesanāca iegādājoties dīzeli :4ls_100km: 

Vecs Sūds
- Rii
- Been thanked: 5 times
To auto tagad tiešām vairs nav vērts pārdot. Jābrauc kamēr atmaksāsies
Bet nu jā, visnotaļ interesanta situācija

Bet nu jā, visnotaļ interesanta situācija
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Auč
Nu ko, tad ilgu mūžu turbīnai, augstspiediena sūknim un sprauslām

Nu ko, tad ilgu mūžu turbīnai, augstspiediena sūknim un sprauslām

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Ja jau tas motors bija noķīlējis (kā te tika minēts), tad vajadzēja paņemt par kādiem 100Ls nākamo kaut cik ok esošo, uztaisīt apkopīti un gāzt tālāk. Te problēma ir nevis gala ciparā, bet tajā, kā vispār tiek pieiets lietām.
Un LOL, problēmas ar starteri. Ja jau to lamatu nevarēja ievilkt, tad servisa darbinieki, kuri meklē problēmas starterī ir īpaši talantīgi. Cieņa un respekts.
Un LOL, problēmas ar starteri. Ja jau to lamatu nevarēja ievilkt, tad servisa darbinieki, kuri meklē problēmas starterī ir īpaši talantīgi. Cieņa un respekts.
Volkswagen Passat B3 Kombi - 1.9 L I4 50 kW (68 PS; 67 bhp)
Remonts bija no sērijas "salabosim visu pēc kārtas, gan jau ka vaina atradīsies".
- toms
- Spam addicted
Laiks atzīmēties. 
Doma apgreidot pēdīgi slaveno elkoņbalstu. No-name Ķīnas ražojumu ņemt nost un tā vietā likt OEM Vectra elkoņbalstu. Šrotā puikas īsti nemācēja atdalīt elkoņbalstu no pašas viduskonsoles, kā rezultātā ieguvu visu Vectra B viduskonsoli
Radās ideja, varbūt Vectras konsoli var aizstāt ar Astras konsoli. Pa lielam viss der pēc formas.

Doma apgreidot pēdīgi slaveno elkoņbalstu. No-name Ķīnas ražojumu ņemt nost un tā vietā likt OEM Vectra elkoņbalstu. Šrotā puikas īsti nemācēja atdalīt elkoņbalstu no pašas viduskonsoles, kā rezultātā ieguvu visu Vectra B viduskonsoli

Radās ideja, varbūt Vectras konsoli var aizstāt ar Astras konsoli. Pa lielam viss der pēc formas.

Es iesaku aizbraukt uz to servisu, kurā remontējies iepriekš. Džeki gan jau atradīs virsbūvi, uz kuru pārkrāmēt visu, lai viduskonsole der 

pagūglē, bet man nezkāpēc liekas, ka elkoņbalsts tur ir pielīmēts
iespējams tikai spēku vajag
Konsoli gan jau aizstāt var ja izmērs der, bet nu paskats gan iespējams būs dīvains
garums arī konsolēm vienāds ?

`85 mk2
- toms
- Spam addicted
Jāprecizē visi izmēri. Bet uz aci izskatās, ka iet.oxys wrote:pagūglē, bet man nezkāpēc liekas, ka elkoņbalsts tur ir pielīmētsiespējams tikai spēku vajag
Konsoli gan jau aizstāt var ja izmērs der, bet nu paskats gan iespējams būs dīvains
garums arī konsolēm vienāds ?
Klau, opelblitze neiet. Kā Tu savam biji piestiprinājis elkoņbalstu?

Kāpēc neņēmi e36 elkoņbalstu? Tas vismaz mīksts 

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

toms, atdali to elkoņbalstu un pieliekot pie konsoles pats sapratīsi, kā var pielikt
nedaudz nācās formu viņam pieregulēt (priekšpusē pie rokas bremzes) un tad no sāniem ar skrūvēm cauri torpēdai
vari jaukt nost visu torpēdu un stiprināt no iekšpuses tad būs estētiskāk, bet nu es tās savas skrūves neredzu, jo tieši krēsli ir priekšā. Katrā gadījumā šis elkoņbalsts pēc novietojuma/formas u.t.t. ir ļoti ērts astrā, visu var aizsniegt un nekam netraucē.

`85 mk2