foxx'a mazda6
foxx'a mazda6
Nu jau pāris mēnešus audi nomainīts pret Mazda 6.
Mazda 6, 2006g, 2l dīzelis ar 143hp (105kw) un 6 robiem. Diezgan labi nopakots jau standrtā.
visi 4 elektriskie logi
kruīzkontrole
bose audio ar 6CD changeri (ielādējams no paneļa)
lietus sensori
Borta kompis utt.
Pa šo laiku jau uzlikts uz R18 diskiem, notonēti logi, Restaurēta turbīna, izgriezts DPF un pārprogrammēts vadības bloks (bija vesela epopeja ap šo)
Mazda 6, 2006g, 2l dīzelis ar 143hp (105kw) un 6 robiem. Diezgan labi nopakots jau standrtā.
visi 4 elektriskie logi
kruīzkontrole
bose audio ar 6CD changeri (ielādējams no paneļa)
lietus sensori
Borta kompis utt.
Pa šo laiku jau uzlikts uz R18 diskiem, notonēti logi, Restaurēta turbīna, izgriezts DPF un pārprogrammēts vadības bloks (bija vesela epopeja ap šo)
Re: foxx'a mazda6
Sveikts ar citu auto un savādākām problēmām.
Arī izskatu kā variantu. Meklēju, benzīns + AT .
Cik var saprast auto vēl nav redzējis LV sālītos ceļus, kas notiek ar koroziju uz šī modeļa?
Biju skatīt vienu 05 gada, kurš pirkts šeit, mans 14 gadīgais fords likās mazāk aprūsējis.
Arī izskatu kā variantu. Meklēju, benzīns + AT .
Cik var saprast auto vēl nav redzējis LV sālītos ceļus, kas notiek ar koroziju uz šī modeļa?
Biju skatīt vienu 05 gada, kurš pirkts šeit, mans 14 gadīgais fords likās mazāk aprūsējis.
šīs Mazdas diezgan izteikti rūsē. it sevišķi tās, kas jau padzītas pa Latviju.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465

Nestandarta auto elektronikas darbi.
Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeri PM
26-265-465
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Es arī esmu ko tādu dzirdējis. Pat garantijas ietvaros šie auto ir tikuši krāsoti, jo ir sākuši aprūsēt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Manam brālēnam šīs ļoti patīk, vienmēr ir gandrīz bikses piečurājis, kad redzējis uz ielas labi koptu, bet tad sagribēja sev tādu, un apskatot daudzos eksemplārus un palasot par problēmām atmeta ar roku. Paņēma audi universālu un laimīgi braukā.
Bet nu katram savs. Onkulis ar iepriekšējās paaudzes mazda 6 hečbeku jau gadus 5 braukā un bez lielām problēmām.
P.S. tikai mans viedolis, bet diski pirmajā bildē izskatās sliktāk nekā bildēs zemāk.
Bet nu katram savs. Onkulis ar iepriekšējās paaudzes mazda 6 hečbeku jau gadus 5 braukā un bez lielām problēmām.
P.S. tikai mans viedolis, bet diski pirmajā bildē izskatās sliktāk nekā bildēs zemāk.
Naudas pārbaudes, skaitīšanas, uzglabāšanas, iznīcināšanas iekārtas.
Arhīvu plaukti, seifi, dokumentu smalcinātāji(šrēderi), rindu sistēmas.
Un citas ar ofisiem un bankām saistītas iekārtas
Arhīvu plaukti, seifi, dokumentu smalcinātāji(šrēderi), rindu sistēmas.
Un citas ar ofisiem un bankām saistītas iekārtas
ooo, sveikts ar auto.
Galvenais seko liidzi korozijai un buus labi.
Vislabaak uzreiz uz krownu dziit.

Galvenais seko liidzi korozijai un buus labi.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
Cik dzirdeets no tiem, kuri apstraadaa savus auto - ir viss tur labi...nevajag nekaadu mastiku.viesulis. wrote:Kronis taču nav nopietna apstrāde. Jāapstrādā kārtīgi ar mastiku un tad var nākamajā gadā profilaksei uz kroni aizdzīt.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- kristaps.sh
- Been thanked: 0
Rūsē LV pirktās Mazdas :LV_trešās_pasaules_valsts:
Tās, kas no DE nāk - nerūsē
Sveikts, lai labi ripo
Tās, kas no DE nāk - nerūsē

Sveikts, lai labi ripo

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Ievests no vācijas un latvijā esmu pirmais braucējs. Pagaidām nevienas rūsas pazīmes citi redzēti uz ielas labi ierūsējuši. Būs vien kaut kur jaaizdzen apstrādāt pirms ziemas.
Salīdzinot ar audi mazda ir diezgan lielāka. Man kā garam augumā tas ir noteicoši. Patēriņš lielāks. Par kādu 1-1,5l
Salīdzinot ar audi mazda ir diezgan lielāka. Man kā garam augumā tas ir noteicoši. Patēriņš lielāks. Par kādu 1-1,5l
- SmallDeree
- Been thanked: 0
Cik viena tante teica, LV pirktās mazdas pūst jo mūsu dīleri taupības nolūkos paņēma mazdas, kas domātas austrumu tirgum ar daudz švakāku pretkorozijas apstrādi.. Tapēc arī LV nebija pieejama, piem, navigācija vai elektriskie ķebļi.
Tā kā šis ir eiropas eksemplārs + FL, domāju nevajadzētu būt tik traki.
Tēva ex mazda konkrēti nopuva pa 7 gadiem ekspluatācijas. Numuru salīdzināšanā nevarēja saskatīt šasijas numuru grīdā.
Tēva ex mazda konkrēti nopuva pa 7 gadiem ekspluatācijas. Numuru salīdzināšanā nevarēja saskatīt šasijas numuru grīdā.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Nu nav gan tā, ka tik traki rūsē!! Es pats ikdienā braucu ar mazdu6 2.0 dohc 203 gada,kas jau nu teiksim pa lielam sāk rūsēt, bet mazdas 6 ,kas nāk pēc 2005 gada ir daudz kvalitatīvākas un jau cinkotas!! http://mazdaklubs.lv/forums/viewtopic.p ... 49#p143749 te var redzēt manu mazdiņu un kas ir papuvis tas ir aizmugurējās arkas, bet viss ir labojams!!Ch. wrote:Cik viena tante teica, LV pirktās mazdas pūst jo mūsu dīleri taupības nolūkos paņēma mazdas, kas domātas austrumu tirgum ar daudz švakāku pretkorozijas apstrādi.. Tapēc arī LV nebija pieejama, piem, navigācija vai elektriskie ķebļi.
To pašu jau es arī saku!Jāzeps Turbo wrote:[censored], ko piepisās par to, ka šie auto rūsē? Nejau Jūsu viedokli prasa. Gribat pļāpāt par rūsu, meklējat vecu bembju topikus.
Auto pieklājīgs, lai labi ripo