DajooošššFretka wrote:Tāks, beidzot no jūzera māsas atguvu savu somu ar kompi, tā kā vēlāk būs arī kāda bilde no manis

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
DajooošššFretka wrote:Tāks, beidzot no jūzera māsas atguvu savu somu ar kompi, tā kā vēlāk būs arī kāda bilde no manis
tencinu.Fretka wrote:Nekā daudz nav, neko nešķiroju, izlasīju daudzmaz normālas bildes
http://lejup.lv/down.php?f=5249d36b89bd ... 1380569963
User, tur arī tavējās bildes
Melnajā caupē jau nebija nekāds diuastoņi, bet gan viens punkts astoņi !!!Fretka wrote:Ak jā, gandrīz aizmirsu - nu rozātie gan spridzināja, scirocco burnouts entās reizes mūs ar useru labi uzjautrināja
Melnā kupeja arī čota gurdena bija
Nuu maija beigās ierasti ir burnauta jubilejas !Fretka wrote:Es zinu, bet izskatījās, ka no svarkas reduktorā ponta nav
Long story short - super pasākums, noteikti nevajadzētu pārstāt tādus rīkot un nākamo vajadzētu uztaisīt kaut kad siltā pavasarī vai pat vasarā.
Cik kilometri vispār sanāca ? Ja būtu kaut kas līdzvērtīgs braucienam uz Madonu, varētu pat uzņemties kaut ko uzrīkot mēs
Fretka wrote:Es zinu, bet izskatījās, ka no svarkas reduktorā ponta nav
Long story short - super pasākums, noteikti nevajadzētu pārstāt tādus rīkot un nākamo vajadzētu uztaisīt kaut kad siltā pavasarī vai pat vasarā.
Cik kilometri vispār sanāca ? Ja būtu kaut kas līdzvērtīgs braucienam uz Madonu, varētu pat uzņemties kaut ko uzrīkot mēs
Ai tur vairākas problēmas- gāzes balons bagāžniekā+1cilv. aizmugurē+kkādas lētās gāzes sprauslas beigušās jau otro reizi.Es zinu, bet izskatījās, ka no svarkas reduktorā ponta nav
mums no Cēsīm sanāca kkas bik pāri 400 laikamFretka wrote:Es zinu, bet izskatījās, ka no svarkas reduktorā ponta nav