Lietotu DSLR cenās esmu retards, bet vaitad, piemēram, 7d maksā tādu kosmosu, ka nav vērts? Labi, jā, cik atceros, tad bija arī kādi trokšņi pavisam bēdīgos apstākļos, bet kopumā labs aparāts.

Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Ja būtu sekojis līdzi šim fototopikam cītīgāk, tad zinātu, kāda ir nostāja pret šo aparātu šeit !ttd wrote:Gan jau, ka 5d mk2 būtu novecojusi tehnika. :hihi:
Lietotu DSLR cenās esmu retards, bet vaitad, piemēram, 7d maksā tādu kosmosu, ka nav vērts? Labi, jā, cik atceros, tad bija arī kādi trokšņi pavisam bēdīgos apstākļos, bet kopumā labs aparāts.
Vispār,man liekas, ka es jau vienreiz iespamoju par to 7d šeit un mani nomētāja ar beigtām lēcām.*Sicram wrote:Ja būtu sekojis līdzi šim fototopikam cītīgāk, tad zinātu, kāda ir nostāja pret šo aparātu šeit !ttd wrote:Gan jau, ka 5d mk2 būtu novecojusi tehnika. :hihi:
5dmk2 ir vecs aparāts, bet līdzīgi kā 5dmk1 tas verķis arī šobrīd ir gana labs, lai ar to varētu strādāt
howitzer wrote:Jaa, Juzik, es bildeeju pirmo dienu un neko nesaprotu.
Burstu lietoju gandriiz vienmeer, kad jaabildee kas kustiigs. Par 50D nemaz nestriideesos, kas tad man, kas grib, tad lai peerk to kraamu...
Vēl kas - par brusta lietošanu XXd sērijas aparātiem. Slēdža mehānisms 30d,40d un pirmajiem 50d ir identisks. Starpība ir tikai tā, ka elektroniski ir celts kadru skaits sekundē. Rezultātu, gan jau paši varat iedomāties*Sicram wrote:Hoviishgjljkfg, klausi Juziku
Savādāk būs banāns par izrunāšanos, un vēl visādas lietiņas !
un kāpēc tu lieto brustu ?ķip profesionālāk izklausas ?
Juzix wrote:Vēl kas - par brusta lietošanu XXd sērijas aparātiem. Slēdža mehānisms 30d,40d un pirmajiem 50d ir identisks. Starpība ir tikai tā, ka elektroniski ir celts kadru skaits sekundē. Rezultātu, gan jau paši varat iedomāties*Sicram wrote:Hoviishgjljkfg, klausi Juziku
Savādāk būs banāns par izrunāšanos, un vēl visādas lietiņas !
un kāpēc tu lieto brustu ?ķip profesionālāk izklausas ?
Ja divi kadri kadri neatlaižot pogu skaitās brusts tad jāens wrote:Es ar driftu bildējot laižu burstā parasti un ja nemaldos, juzik, Tu pats man biķerniekos to pasniedzi kā "pašsaprotamu" lietu!
![]()
A flokšu bildes vsp parasti vnm sanāk neasasens wrote:Nu tad man tas skaitās bursts, agrāk šāvu pa 4-5 kadriem, tgd brāķa procentu esmu samazinājis tiktāl, ka pietiek ar 2-3, protams ja flokšos iet tad pogu vaļā nelaižu!Bet līdzšim tpt nav labas flokšu bildes sanākušas
Piedod, Juzikonkuli, negribēju kašķēties.Juzix wrote:howitzer wrote:Jaa, Juzik, es bildeeju pirmo dienu un neko nesaprotu.
Burstu lietoju gandriiz vienmeer, kad jaabildee kas kustiigs. Par 50D nemaz nestriideesos, kas tad man, kas grib, tad lai peerk to kraamu...
Izskatās, ka esi pastudējis kkādu apdrukātu lapeli un tev liekas, ka visu zini :melnais:
40d nolietoju vairāk, kā divus gadus, līdz tas aparāts sāka jukt un brukt, pēctam paņēmu 50d, kurš man ir joprojām un tas aparāts tiešām ir labaks!