Ierosinājumi adminiem
Re: Ierosinājumi adminiem
par pliku paldies baltmaizi nenopirksi, bet par "thanks" vismaz epenis paliek garaaks 
bet "thanks" vajag par kko buutisku, labi atbildeetu/izskaidrotu jautaajumu, labi aprakstiitu projektu utt.

bet "thanks" vajag par kko buutisku, labi atbildeetu/izskaidrotu jautaajumu, labi aprakstiitu projektu utt.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Manā skatījumā tas noder jauniem lietotājiem, kuri nāk meklēt atbildes uz konkrētiem jautajumiem.lm wrote:joprojām neredzu tam jēgu. Var vienkārši pierakstīt paldies un viss. Visas tās reputāciju zīmītes, paldies listes utt. liekas galīgi garām.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- NabagsBezVento
- Spam addicted
- Has thanked: 0
tu gan jāpiekrīt, ja liek tos plusus par labām atbildēm tad vieglāk atrast noderīgu info... tad laikam pilnīgi bezjēdzīga tā poga jau nav 

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Pati doma jau ir laba, bet būsim reāli - atverot "thanks toplist'i" ir tikai viens noderīgs posts, kur kaut ko palasīt, nemaz nerunājot par pagājušā gada toplistiJuzix wrote:Manā skatījumā tas noder jauniem lietotājiem, kuri nāk meklēt atbildes uz konkrētiem jautajumiem.lm wrote:joprojām neredzu tam jēgu. Var vienkārši pierakstīt paldies un viss. Visas tās reputāciju zīmītes, paldies listes utt. liekas galīgi garām.

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Code: Select all
[youtube][/youtube]

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Ierosinu Jūdas k-gam liegt iespēju postēt ārpus sadaļas "kaut kas cits", citādāk par spamu sācis kļūt jau viss forums, tiešām pēdējā laikā diezgan nepatīkami lasīt topikus.
Spoiler
Show
Ja agrāk burnoutu bija intresanti palasīt tad tagad sen vairs nav tā, kopš dzima jaunā spameru paaudze kurai visur un vienmēr ir savs viedoklis un sava taisnība.
Forumu palasot rodas iespaids, ka tieši tev ir kkāds uzmanības trūkums, galvā zāģu skaidas un pats esi izbēdzis no cirka.
Galvenais ir vispār kko darīt un uzdrošināties kko darīt, nevis klabināt pa klavieri.
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Klau, gangsteri, vai pārmaiņas pēc nevarētu Sirmaci no pirmās lapas novākt?
Drīz jau būs gads pagājis...

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- toms
- Spam addicted
Uzreiz tēmē uz forumu, jo nav jauni raksti.Jūda wrote:es vispār nesaprotu kāda jēga no sākumlapas, ja 99,7% useru tāpat ieejot burnout.lv uzreiz tēmē uz sadaļu ''Forums''
Nomainot wordpresa theme uz kādu savādāku/modernāku + regulāri papildinot rakstus, arī sākumlapai būtu jēgas.

Laikam esmu viens no 0.3%Jūda wrote:es vispār nesaprotu kāda jēga no sākumlapas, ja 99,7% useru tāpat ieejot burnout.lv uzreiz tēmē uz sadaļu ''Forums''

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ev vīri .. gudri d!rist nav malku cirst ! 
Ja, kāds grib palīdzēt un tā tur ik pa laikam kko ielikt, tad droši PMā griežaties pie kāda no Adminiem, vai kā, un rīkojaties !
Un Sirmača ziņa aizies arhīvā ! 
Līdzīgi, kā ar 10gadi ! Visi grib, bet nekas nebūs..

Ja, kāds grib palīdzēt un tā tur ik pa laikam kko ielikt, tad droši PMā griežaties pie kāda no Adminiem, vai kā, un rīkojaties !

Līdzīgi, kā ar 10gadi ! Visi grib, bet nekas nebūs..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Es saprotu, ka visi ir slinki un izlaisti deguna urbinātāji, kuri neko nedara un grib saņemt par to bezmaksas picu un minetu, bet, ja jau nav ko ielikt šobrīd, vai nevar samest kaut vai kaut kādas automašīnu bildes slaidšovā, vai ko tamlīdzīgu? Imho, 9 mēnešus veca ziņa izskatās, maigi sakot, nožēlojami... 
p.s. - es saku, ka par pirmās lapas redaktoru jāieceļ Bērtuli, būtu katru dienu jauni, forši pupi!

p.s. - es saku, ka par pirmās lapas redaktoru jāieceļ Bērtuli, būtu katru dienu jauni, forši pupi!

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

- toms
- Spam addicted
Yello!
Apskatījos - Saab kluba forumam ir mobilā versija. Arī phpBB forums apakšā - izskatās, ka mobilā versija ir panākta ar viena plugina/add on uzlikšanu.
Būtu supermegakruti, ka arī šeit varētu būt klausulēm draudzīgs forums.
Apskatījos - Saab kluba forumam ir mobilā versija. Arī phpBB forums apakšā - izskatās, ka mobilā versija ir panākta ar viena plugina/add on uzlikšanu.

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Vsp šis būtu stilīgi !toms wrote:Yello!

Pats diezgan daudz lietoju/skatos burnautiņu no mobilā !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007