Nu Jūlija pirmajos datumos jāizbrauc. Dzinējs nākamnedēļ jau gan jau tiks likts cits iekšā.*Sicram wrote:Es nesaprotu.. tu kaut kad tūdaļ grasies ar to dranduļetu braukt uz tālu talām zemēm, ja ?ttd wrote:To redzēs, pats nemetīšos virsū.Klavz wrote:ja tu tiešām domā to darīt, tad lielie, manuprāt, izskatītos labāk.
Vizuālais plānojas uz Jūniju, laikam.
Jāsāk ar dzinēju...
Bet kad tu to dzinēju grasies taisīt ?
e30studenta E30
Re: TTD E30 Kašiņš
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Jēziņ...
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?
Es saprotu vizināšanos apkārt pa savu rajonu, kurā, ja nu kas notiek, auto var atstāt uz katra stūra, aiziet pēc striķa un atvilkt mājās, bet pāri robežai? U mad?
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?
Es saprotu vizināšanos apkārt pa savu rajonu, kurā, ja nu kas notiek, auto var atstāt uz katra stūra, aiziet pēc striķa un atvilkt mājās, bet pāri robežai? U mad?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
howitzer wrote:Jēziņ...
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?![]()
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
*Sicram wrote:howitzer wrote:Jēziņ...
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?![]()
Es saprotu vizināšanos apkārt pa savu rajonu, kurā, ja nu kas notiek, auto var atstāt uz katra stūra, aiziet pēc striķa un atvilkt mājās, bet pāri robežai? U mad?![]()
aiziet pēc striķa, piesiet pie koka pļavā, un nokrāsot brūnu, iekārt zvaniņu kaklā, un pēc 2nedēļ iet pa rajonu un saukt : GAUJA, GAUJA, UUu-UUUUUuu..
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Auto dirsā ir tikai vizuālais un, jā, tagad arī motors. Ritošā un būris kā tāds ir ļoti labs. Galvenais, lai motors davilktu. Tā kā viņš tiks celts no auto, kuru paziņa izmantoja agrāk ikdienā, tad it kā problēmām nevajadzētu rasties. It īpaši ar Motronic 1.3, kurš ir tik sasodīti vienkārš... Reāli ir kloķenes devējs, 3 releji un viss - viņam jāiet.howitzer wrote:Jēziņ...
- howitzer
- M30
Ok, Tu par savu auto mācēsi labāk teikt. Negribētos lasīt jūlija sākumā postu: "Eu, džeki, tricārs izbeidzās uz autobāņa. Ir kādam čoms Vācijā? Alus no manis!" 
Dzinējam būs labs tests pirms tam, jo reāli viss jūnijs būs 24/7 pie stūres.howitzer wrote:Ok, Tu par savu auto mācēsi labāk teikt. Negribētos lasīt jūlija sākumā postu: "Eu, džeki, tricārs izbeidzās uz autobāņa. Ir kādam čoms Vācijā? Alus no manis!"
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
nejaudz būri ar lonžeronu !Rekords wrote:būris labs?
gadījumā neteici, ka lonžerons ir šķībs?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tas daudz, maz iztaisnots.Rekords wrote:būris labs?
Bet salīdzinot ar to, kādi E30 reāli ir, mans ir labs. Arkas visas kā jaunas, neviena glāze nav metināta, lanžeroni arī nav ne rūsējuši, ne metināti. Reāli ir divi ielāpi uz grīdas(kur visiem e30 izpūst) un zapaskas vieta. E30.lv paskatoties kā tur vairumam veicas, es varu tikai priecāties par savējo. Nu rūsas ziņā, protams.
- howitzer
- M30
Gribi kādreiz mana E30 "buuuuuri" aplūrēt? 
- Micuks
Nu ja viss ir tik labi tad kur problēma?!ttd wrote:Tas daudz, maz iztaisnots.Rekords wrote:būris labs?
Bet salīdzinot ar to, kādi E30 reāli ir, mans ir labs. Arkas visas kā jaunas, neviena glāze nav metināta, lanžeroni arī nav ne rūsējuši, ne metināti. Reāli ir divi ielāpi uz grīdas(kur visiem e30 izpūst) un zapaskas vieta. E30.lv paskatoties kā tur vairumam veicas, es varu tikai priecāties par savējo. Nu rūsas ziņā, protams.Visādi citādi.... bēdīgi...
Pārējais viss ir savedams kārtībā un arī ļimonu iegūldīt nevajag, e30 tag ir kā lege nokā īpaši sarežģīta nav!
Es visu laiku brīnījos par pisli ar elektrību, bet tas laikam tikai tāpēc, ka nav neviena zinoša cilvēka.
Nu tika vests pie zinošiem cilvēkiem, bet tur nebija tik vienkārši. Problēma jau ae to l-jetu bija tāda, ka viss bija, bet negāja. Bija dzrikstele(jā, pareizā momentā), bija arī degviela un gaiss. Nekur garām ar nesūcaMicuks wrote:Nu ja viss ir tik labi tad kur problēma?!ttd wrote:Tas daudz, maz iztaisnots.Rekords wrote:būris labs?
Bet salīdzinot ar to, kādi E30 reāli ir, mans ir labs. Arkas visas kā jaunas, neviena glāze nav metināta, lanžeroni arī nav ne rūsējuši, ne metināti. Reāli ir divi ielāpi uz grīdas(kur visiem e30 izpūst) un zapaskas vieta. E30.lv paskatoties kā tur vairumam veicas, es varu tikai priecāties par savējo. Nu rūsas ziņā, protams.Visādi citādi.... bēdīgi...
Pārējais viss ir savedams kārtībā un arī ļimonu iegūldīt nevajag, e30 tag ir kā lege nokā īpaši sarežģīta nav!
Es visu laiku brīnījos par pisli ar elektrību, bet tas laikam tikai tāpēc, ka nav neviena zinoša cilvēka.
Eh, bet tas l-jets ir jau pagātne. Motronicam viss ir pavisam vienkārši un paredzami.
- Micuks
Tātad nebija pietiekoši zinoši 
Kas tomēr nebija kā vajag.
Tad jau tagad viss ir kārtībā? nu tad taisi augšā vizuālo un būs super!
Jā, viss tagad iet, bet dažādu apstākļu dēļ, jāmaina ir dzinējs, šitais ir +/- metams. Pabraukt pa pilsētu vēl var, bet tālāk neriskētu, jo ir nenormāli izdilis(eļļas spiediens gandrīz nekāds vairs pat neturās). Pats vien sapi*u, tākā sūdzēties īsti nevaruMicuks wrote:Tātad nebija pietiekoši zinoši
- Micuks
Ņem no mana tricāra 2.3 m20 pa 130Ls atdošu tā kā pēc apkopes, pēc tam nopirkšu m50 savam 
Runāts, ka nākamnedēļ viss sāks sakustēties.Jūda wrote:Līdz prombraukšanai uzspēsi ielikt viņu ar?ttd wrote:Man čoms 2.5 notirgos pa saldu ciparu.Micuks wrote:Ņem no mana tricāra 2.3 m20 pa 130Ls atdošu tā kā pēc apkopes, pēc tam nopirkšu m50 savamVismaz tā pašlaik tiek runāts.
Aha. Tā kā viss plug&play.Jūda wrote:Superttd wrote:Runāts, ka nākamnedēļ viss sāks sakustēties.Jūda wrote:Līdz prombraukšanai uzspēsi ielikt viņu ar?ttd wrote:Man čoms 2.5 notirgos pa saldu ciparu.Micuks wrote:Ņem no mana tricāra 2.3 m20 pa 130Ls atdošu tā kā pēc apkopes, pēc tam nopirkšu m50 savamVismaz tā pašlaik tiek runāts.
M20 būs?
It kā gāzi tam motoram arī līdzi varu dabūt, bet vai ir jēga likt viņu virsū...