Pārdodu savu iesākto projektu, Ford sierraxr4x4+2.9cosworth.

šeit varam mēģināt pirkt un pārdot savas personīgas lietas nekomerciālos nolūkos. Firmām publicēties aizliegts.

Moderators: Focus, Pauliic

Post Reply
xr4x4cosworth
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Pārdodu savu iesākto projektu, Ford sierraxr4x4+2.9cosworth.

Post by xr4x4cosworth »

tātad atlicis ir pavisam nedaudz lai sī mašīna iebrauktu csdd un dabūtu logā uzlīmi..
motors ir sagatavots un dodu 100% garantiju kad tiešām ir ejoš. (BOB-152kw-210zs)
tātad motors vel nav ielikts jo vajadzīga viena poduška un ārējais pusass šarnīrs, tālāk jasavelk provodka un izplūdes kolektori. tad ļoti maz bet ir jasametina viena arka un durvju apakša. taa mašiina var teikt nav izpuvusi un sapuvusi. apm. viss. ja kādam interesē sis retais modelis ar so jaudīgo motoru zvanat vai rakstat apstāstīsu sīkak.
pārdodu jo dzīve piespiedusi...:(
pagaidām nav īsti sakarīgu bilžu tape ja ir interese prasat...
mans mob. 20602325
vēl atradu visādas man nevajadzīgas lietas varbūt kādam vajag pa lētām naudām varu adot..
pašbloķējošais reduktors, 2.8indukcijas spole jauna, ģenerātors, pilnīgi jauna bāka, benzīna sūknis arī ejošs, un vēl viskautkas no scorpio...
Attachments
Fotoattēls0185.jpg
Fotoattēls0166.jpg
Fotoattēls0169.jpg
Last edited by xr4x4cosworth on 11 Jun 2013, 18:05, edited 3 times in total.
Archuks
BMW

Re: Pārdodu savu iesākto projektu, Ford sierraxr4x4+2.9coswo

Post by Archuks »

Divi jautājumi
1) viņu var vienkārši pārtaisīt par RWD?
2) kāda cena?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Archuk, jā, jānomaina kārba, ja grib brutāli par RWD pārtaisīt (priekš V6 kārbas ir deficīts), ja grib pa smuko, tad vajag priekšējo pusrāmi, karteri, kārbu, amīšus priekšējos, stupicas.

Un pārdevējam, ja neesi līdis iekšā, tad dodu 99% ka mierinātāji ir jau sadrupuši un nav tāls ceļš ejams līdz ķēde pārtrūks vai pārleks, kas ir galvenais iemesls BOA un BOB cosworth motoru miršanai. ;) Un intereses pēc atmet cenu uz PM. :roll:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Martinss wrote:Archuk, jā, jānomaina kārba, ja grib brutāli par RWD pārtaisīt (priekš V6 kārbas ir deficīts), ja grib pa smuko, tad vajag priekšējo pusrāmi, karteri, kārbu, amīšus priekšējos, stupicas.

Un pārdevējam, ja neesi līdis iekšā, tad dodu 99% ka mierinātāji ir jau sadrupuši un nav tāls ceļš ejams līdz ķēde pārtrūks vai pārleks, kas ir galvenais iemesls BOA un BOB cosworth motoru miršanai. ;) Un intereses pēc atmet cenu uz PM. :roll:
Šajā variantā TA droši vien nespīd, ne?
Image
mdz

Post by mdz »

Ja pareizi sapratu noteikumus, tad awd -> rwd/fwd drīkst. :roll:
Martinss

Post by Martinss »

Nav runa par noteikumiem, ja tur pārtaisīs smuki par RWD (tā kā OEM), tad neviens neko nepateiks. ;) Bet ja tur tikai nomainīs kārbu un paliks visa priekša ar reduktoru, pusasīm, bez kardāna, tad varētu piekasīties.
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Skaidrs, tad nekāds lētais plug&play street legal aparāts nesanāk :| :D
Image
Jaunciems

Post by Jaunciems »

Martinss wrote:Archuk, jā, jānomaina kārba, ja grib brutāli par RWD pārtaisīt (priekš V6 kārbas ir deficīts), ja grib pa smuko, tad vajag priekšējo pusrāmi, karteri, kārbu, amīšus priekšējos, stupicas.
Kad es tirgoju scorpio v6 manuālo kārbu neviens nelauzās :emo:
Martinss

Post by Martinss »

Jaunciems wrote:
Kad es tirgoju scorpio v6 manuālo kārbu neviens nelauzās :emo:
Kad es meklēju, vienīgais, ko man varēja piedāvāt bija T9 V6 4 robu kārba. :hvz:
Jaunciems

Post by Jaunciems »

Man bija mt75 un tas jau bija kādu laiku atpakaļ vienīgais no sierraclub interesējas ja nekļūdos lietotājs ronny. Tā kā es no Liepājas braukt pakaļ negribēja, beigās opis savāca, teica, ka taisīs v6 lauktehniku :D
xr4x4cosworth

Post by xr4x4cosworth »

pirms ziemas vēl pasportoju ar skorpi bet vinjam kārba beigta no 4roba met ārā. un paldies ka pateici paņemšu, izjaukšu, apskatīšos, ja vajadzēs sataisīšu ja neviens nenopirks jo motors karājas pusceļā pie sierras.. jo 100% vēl nez vai gribu pārdot tapeec cenu ja tikai intereses pēc nesūtīshu lai nav lieki komentāri..
xr4x4cosworth

Post by xr4x4cosworth »

Archuks wrote:Divi jautājumi
2) kāda cena?
2) kāda cena?[/quote]
nu pats vienkāršākais ir noņemt no kārbas kardānu kas uz 4skruuvēm ir pieskrūvēts + izņemt pusasis priekšējās kas vsp nav jāskrūvē tik jāizmauc...
cena par bundžu ir 300ls un motoru 400ls jo ir daudz jaunu detaļu un ir garantija ka ir ejoš. un man ir karteris bez pilnpiedzinjas ko var uzlikt atpakal un pārējais viss kas vajadzīgs tas būtu diezgan easy..
xr4x4cosworth

Post by xr4x4cosworth »

xr4x4cosworth wrote:tātad atlicis ir pavisam nedaudz lai sī mašīna iebrauktu csdd un dabūtu logā uzlīmi..
motors ir sagatavots un dodu 100% garantiju kad tiešām ir ejoš. (BOB-152kw-210zs)
tātad motors vel nav ielikts jo vajadzīga viena poduška un ārējais pusass šarnīrs, tālāk jasavelk provodka un izplūdes kolektori. tad ļoti maz bet ir jasametina viena arka un durvju apakša. taa mašiina var teikt nav izpuvusi un sapuvusi. apm. viss. ja kādam interesē sis retais modelis ar so jaudīgo motoru zvanat vai rakstat apstāstīsu sīkak.
pārdodu jo dzīve piespiedusi...:(
pagaidām nav īsti sakarīgu bilžu tape ja ir interese prasat...
mans mob. 20602325
vēl atradu visādas man nevajadzīgas lietas varbūt kādam vajag pa lētām naudām varu adot..
pašbloķējošais reduktors, 2.8indukcijas spole jauna, ģenerātors, pilnīgi jauna bāka, benzīna sūknis arī ejošs, un vēl viskautkas no scorpio...
Attachments
Fotoattēls0202.jpg
Fotoattēls0203.jpg
Fotoattēls0210.jpg
Миша

Post by Миша »

:evil: Viņš tikaj man PM neatbild?
Fretka

Post by Fretka »

Ne velti uzrādīja mob.nr un par PM neko neteica - tak iegādājies telefonu un uzzvani jopt, gan arī nākamreiz tālrunis noderēs
Martinss

Post by Martinss »

Iznjemot prieksheejaas pusasis/kardaanu tiks nokurinaata mufta kaarbaa un to 4x4 kaarbu, kas taa jau ir deficiits, vareesi izmest miskastee. ;) Taapeec, ja gribaas aatro rwd variantu, tad ir jaamaina kaarba un starteris, jo rwd mt75 kaarbai starteris naak no otras puses un griezhaas uz preteejo pusi. ;)
xr4x4cosworth

Post by xr4x4cosworth »

Martinss wrote:Iznjemot prieksheejaas pusasis/kardaanu tiks nokurinaata mufta kaarbaa un to 4x4 kaarbu, kas taa jau ir deficiits, vareesi izmest miskastee. ;) Taapeec, ja gribaas aatro rwd variantu, tad ir jaamaina kaarba un starteris, jo rwd mt75 kaarbai starteris naak no otras puses un griezhaas uz preteejo pusi. ;)
njā karbas nav starteris gan ir.
J.K.jr.bad.
Been thanked: 1 time

Post by J.K.jr.bad. »

Es jau uztaisītu FWD un visi sieristi mani apskaustu. :D
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
xr4x4cosworth

Post by xr4x4cosworth »

xr4x4cosworth wrote:
Archuks wrote:Divi jautājumi
2) kāda cena?
2) kāda cena?
nu pats vienkāršākais ir noņemt no kārbas kardānu kas uz 4skruuvēm ir pieskrūvēts + izņemt pusasis priekšējās kas vsp nav jāskrūvē tik jāizmauc...
cena par bundžu ir 300ls un motoru 400ls jo ir daudz jaunu detaļu un ir garantija ka ir ejoš. un man ir karteris bez pilnpiedzinjas ko var uzlikt atpakal un pārējais viss kas vajadzīgs tas būtu diezgan easy..[/quote]
par cenām var runāt vajadzētu diezgan steidzīgi pārdot jo drīz pametu valsti un vajag tikt vaļā...
Post Reply