GTis wrote:Labs vakars

Ir doma pirkt jaunu/lietotu (ja tā, uz ko vajag skatīties pērkot tādu) spoguļkameru.
Tas viss būs svētdienas fotografēšanai. Pirms tam ir bijusi saskarsme tikai ar EOS 350D un Olympus SP sēriju (ziepinieki).
Pašam ir doma uz Canon sēriju. Konkrētu vajadzību īsti nav, gan jau pafilmēt reizēm gribēsies. Pašreiz uz šo esmu iesācējos. Grūti konkrēti teikt, ko man vajag (summu arī). Cerams, ka kāds varēs palīdzēt šajā jautājumā

Nevarēju saprast vai powerā kaut ko rakstīt
Vai esi paskatijies kaut ko no bez spoguļu aparātiem ?

kaut vai tāpēc, ka tiem izmērs ir draudzīgāks un attēla kvalitāte esot laba.
Powerā vajag pameklēt Bimmera postus par šo tēmu, tur ir daudz un gari uzrakstīts.. Saprotu, ka gribās uzreiz, bet nu pareizo recepti tev neviens nepateiks.
bet ja tiešām, gribi spoguleni, tad .. jāizdomā cik svaigu modeli tu gribi.. pēc būtības jau būtu jāpērk Canon 700d.. tas laikam bija aktuālais spoguļnieks.. nu no mazjiem. Protams ir pavīdējis kaut kāds Canon 100d, bet vai tas ir labs, nemāku teikt ..
Vsm pārliecība, ka tas 700d ir labs man pašam ir

Tad nākošais, tik pat labi varbūt der Canon 1100d, jā tur esot veca matrica kā izrādas un kas tur vēl .. bet es esmu šo aparātu ieteicis šeit pat diviem cilvēkiem forumā un abi ir itin apmierināti..