Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
kāpēc tad nav po par kadrējumu un citām figņām? piedod, bet tās bildes ir nebaudāmas.ens wrote:Principā uz to ka fotogrāfs priekšā man tiešām ir dziļi po, viņš ir izplūdis un neaizsedz tad visu mašīnu..
Vispār tur vēl daudz vajadzētu izmest un būtu ok!Skaidrs tikai tas ka uz nākamo driftu iecelšu monopodu, vajadzētu būt ōsam!
Tad aizmālē ar fotošopu. Ja izliec bildes publiskai apskatei un vērtēšanai, tad nepieļauj tādus "kasjakus". Nav labs tonis.ens wrote:Kļūdies, nevis matrica, bet uz objektīva iekšpusē kkādā ratā mats bija ticis.. pats pamaniju tik bildes skatoties vakar, tad arī apskatijos..jāāā..
ok, ar smagāku tehniku ir vieglāk, bet pieļauju, ka tu noteikti vari iemanīties to visu norm. nobildēt bez monopoda, un bez tam monopods ir foršs uz 135mm+ens wrote:Nu ar manu setupu monopods nenāktu par ļaunu, jo setups ir svara ziņā diezgan viegls, piemēram, ja salīdzina ar Rekorda setupu. Pliks body + plastmasīgs budžeta klases stikls.
par brāķu procentu, es tev atļaušu runāt tad, kad tev būs 70-200F2.8 !ens wrote:es jau nesaku, ka nevar, bet brāķa procents mazāks
Vai tad es norādiju marku ?ens wrote:Negribu investēt pentaxā.