Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
ja negribi rūsu,tad Omegu atmet uzreiz,Volgo vēl jāskatās.
Kā variants ir MB E klase (kantainā),bet tur dikti maza iespēja atrast nesapuvušu.
Kā variants ir MB E klase (kantainā),bet tur dikti maza iespēja atrast nesapuvušu.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
Astrai papēti dīzeļus. Kolēģei vīrs nopirka kaut kādu ļoti nepareizu 1.7 dīzeli. ļoti vārgs, mazas tirāžas. pat siksnas un vēl kaut kādi loriņi tādam jāmeklē pa pusrīgu. Tas ir laikam 1999.gada auto un no visām pusēm aprūsējis un rez.ritenis drīz kritīs laukā.. Astrā ērtums vismazākais kā pārējos trijos.
Volvo 2.4 dīzelis ir no VW LT busiņiem. Cik uz ielām manīti, tad kantainie Volvo ir pa laukiem ar kartupeļmaisiem izvazāti. Jāskatās individuāli.
Kolēģim ir 1997.gada omega, kas 8 gadus pa Latviju jau brauc. Ir aprūsējis kaut kādos stūros apakšā, bet no ārpuses vizuāli neko neredz un līdz metināšanai arī vēl tālu. Takā arī par rūsas ticējumiem jāskatās individuāli.
MB E klase nebūs itin nekas sakarīgs līdz 1500 latiem, jo ikvienam ķenegara iedzīvotājam tas īstais pačota puntku skaitītājs. Tāpēc tiem tāda vērtība..
Volvo 2.4 dīzelis ir no VW LT busiņiem. Cik uz ielām manīti, tad kantainie Volvo ir pa laukiem ar kartupeļmaisiem izvazāti. Jāskatās individuāli.
Kolēģim ir 1997.gada omega, kas 8 gadus pa Latviju jau brauc. Ir aprūsējis kaut kādos stūros apakšā, bet no ārpuses vizuāli neko neredz un līdz metināšanai arī vēl tālu. Takā arī par rūsas ticējumiem jāskatās individuāli.
MB E klase nebūs itin nekas sakarīgs līdz 1500 latiem, jo ikvienam ķenegara iedzīvotājam tas īstais pačota puntku skaitītājs. Tāpēc tiem tāda vērtība..
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Es arī kaut kā par to Omegu sliecos domāt 
Tam ir milžīgs bagāžnieks un galu galā RWD ( no pačota punktiem neizbēgsi !
)

Tam ir milžīgs bagāžnieks un galu galā RWD ( no pačota punktiem neizbēgsi !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Ar Volvo patēriņu zem kādi 9l īsti neizdosies dabūt. Bet kā darba zirgs uzticams. Jāskatās kāda aizmugurē piekare, 95.gadā lolvo laikam sāka uzstādīt neatkarīgo piekari aizmugurē, kas ir dārgāka remontos un nav tik izturīga. Bet neesmu 100% pārliecināts par to.
Kāpēc Astra tajā sarakstā, tur taču izmēri viņai nekādi. Par motoriem taisnība, ja pareizi atminos, jāskatās, lai ir isuzu motors. Vecmammai tāds opelis ir piena kannu pārvadāšanai - trīs gadu laikā divas reizes ir trūkusi dzinēja siksna, bet visādi citādi nekas cits nav īsti darīts, uz TA kaut kādi sīkumi hadenē un viss. Lietota tiek 90% pa pļavām un gruntenēm.
Omega hvz, rūsē [ok, ne tik svaiga gada eksemplārs, bet tas jau ir biš ārpus budžeta?], šķiet, ka sviru piekare
cik tas auto ir praktisks kā darba zirgs
Es laikam skatītos B3/B4 passat vai Audi C4 virsbūvē. Ļoti bezpersoniski, taču uzticami auto
Kāpēc Astra tajā sarakstā, tur taču izmēri viņai nekādi. Par motoriem taisnība, ja pareizi atminos, jāskatās, lai ir isuzu motors. Vecmammai tāds opelis ir piena kannu pārvadāšanai - trīs gadu laikā divas reizes ir trūkusi dzinēja siksna, bet visādi citādi nekas cits nav īsti darīts, uz TA kaut kādi sīkumi hadenē un viss. Lietota tiek 90% pa pļavām un gruntenēm.
Omega hvz, rūsē [ok, ne tik svaiga gada eksemplārs, bet tas jau ir biš ārpus budžeta?], šķiet, ka sviru piekare

Es laikam skatītos B3/B4 passat vai Audi C4 virsbūvē. Ļoti bezpersoniski, taču uzticami auto

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Varu ierindot pa vietām, pēc servisa apmeklējuma biežuma.
1. B4 passat
2. omega
3. astra
4. volvo 940
Rajonā ir vairākiem zināmiem cilvēkiem 940 un nav bijuši sūdzību. Par omegu dzirdu daudz sliktu vārdu. passat - parastās vag problēmas. Astrai birst dažādi devēji, bet ne tik bieži lai ierautu zarā.
1. B4 passat
2. omega
3. astra
4. volvo 940
Rajonā ir vairākiem zināmiem cilvēkiem 940 un nav bijuši sūdzību. Par omegu dzirdu daudz sliktu vārdu. passat - parastās vag problēmas. Astrai birst dažādi devēji, bet ne tik bieži lai ierautu zarā.
- Rii
- Been thanked: 5 times
Sasaisti servisu apmeklējumu biežumu ar to, cik bieži tie auto ir sastopami uz ielām. Tas gluži nebūs rādītājs 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
par patēriņu taisnība. Tautā runā, ka tas nav pats ekonomiskākais dīzelis.Rii wrote:Ar Volvo patēriņu zem kādi 9l īsti neizdosies dabūt. Bet kā darba zirgs uzticams. Jāskatās kāda aizmugurē piekare, 95.gadā lolvo laikam sāka uzstādīt neatkarīgo piekari aizmugurē, kas ir dārgāka remontos un nav tik izturīga. Bet neesmu 100% pārliecināts par to.
:
1995.gadā izlaida 960 modeli (vēlak S/V90). tiem bija neatkarīgā piekara. 940 modeļiem visiem cietais tilts. Sākot ar 95. gadu laikam visiem dīzeļiem bija pieejams sabloķējošais diffs (darbojas līdz 40km/h vai kad atlaid vaļā).
Ņēmu pa piemēru četrus atsevišķus auto. Servisā ir uzskaites datubāze remontdarbiem, kurus piesaista pie nobrauktiem km. Ņemot līdzīgu nobraukumu, sanāk tā kā uzrakstīju. Protams tas ir pa lielam, mēdz būt arī vag pārstāvji ar retiem remontdarbiem, bet tas ir mazs %Rii wrote:Sasaisti servisu apmeklējumu biežumu ar to, cik bieži tie auto ir sastopami uz ielām. Tas gluži nebūs rādītājs
Ja tam kas taisa rokas no dirsas aug tad ar jebkuru auto ir problēmasVents S wrote:Varu ierindot pa vietām, pēc servisa apmeklējuma biežuma.
1. B4 passat
2. omega
3. astra
4. volvo 940

Pēc viena servisa neobjektīviem datiem to spried?Vents S wrote:Varu ierindot pa vietām, pēc servisa apmeklējuma biežuma.
1. B4 passat
2. omega
3. astra
4. volvo 940
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
japlm wrote:Pēc viena servisa neobjektīviem datiem to spried? SpoilerShowVents S wrote:Varu ierindot pa vietām, pēc servisa apmeklējuma biežuma.
1. B4 passat
2. omega
3. astra
4. volvo 940

Tagad sāksies nebeidzamā diskusija, kurš auto ir labāks. Pēc personīgiem novērojumiem, katram modelim gadās kāds labs eksemplārs, kurš uzticami kalpo.
p.s Pa lielam: veca mašīna - kaķis maisā
- Pauliic
- Moderators
nu es ar tā kā uz B4 sliecos , tik kā viņam ar rūsu?
kas vēl no līdzīgiem ir? mondeo? audi 100 kā ar tiem? audi ar 2.4 dīzeli?
- Pauliic
- Moderators
Mondeo ir uzticams, bet LV ļoti grūti kādu atrast, kurš nav nolaists līdz pēdējam. Un ja nopērk, tad ir jaizcīna uzvara ar ruslanuPauliic wrote:nu es ar tā kā uz B4 sliecos , tik kā viņam ar rūsu?

Gribētu teikt - skaties auto kādu vien vēlies, bet uzmanību pievērs stāvoklim un iepriekšējam saimniekam (un cik ilgi nobraucies).
Man slikta pieredze ar trūcīgiem onkuļiem, kas autovadus aizvieto ar kkādu audumā ietītu gludekļa vadu un citām reģipša skrūvēm
Man slikta pieredze ar trūcīgiem onkuļiem, kas autovadus aizvieto ar kkādu audumā ietītu gludekļa vadu un citām reģipša skrūvēm

- RiCh
- Spam addicted
Nav īsti laika pārlasīt visu, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par Audi A4,A6 B5 un B6, kā arī par VW Passat B5. Gan par benzīna, gan dīzeļa motoriem.Manuāli/Automātu un kāda piekare.
Tu nosauci praktiski vienādas mašīnas. Ņem kura tev labāk patīkRiCh wrote:Nav īsti laika pārlasīt visu, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par Audi A4,A6 B5 un B6, kā arī par VW Passat B5. Gan par benzīna, gan dīzeļa motoriem.Manuāli/Automātu un kāda piekare.

Es neņemtu nevienu no tām. Savu viedokli esmu izteicis jau līdzīgās diskusijās. Galvenais, lai pašam patīk un nav žēl

Ir šo auto piekritēji un ir šo auto heiteri..
- RiCh
- Spam addicted
Nu principā varēji jau arī argumentēt savu viedokli.Mašīnu netaisos pirkt Latvijā un lietota arī netiks Latvijā. Principā vajadzīga viņa ir, lai nobrauktu +/- 100km dienā.Vents S wrote:Tu nosauci praktiski vienādas mašīnas. Ņem kura tev labāk patīkRiCh wrote:Nav īsti laika pārlasīt visu, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par Audi A4,A6 B5 un B6, kā arī par VW Passat B5. Gan par benzīna, gan dīzeļa motoriem.Manuāli/Automātu un kāda piekare.![]()
Es neņemtu nevienu no tām. Savu viedokli esmu izteicis jau līdzīgās diskusijās. Galvenais, lai pašam patīk un nav žēl, lai pirktu kārtīgu firmu ražotas piekares daļas.
Ir šo auto piekritēji un ir šo auto heiteri..
Man nez kāpēc šķiet, ka ar audi brauc jebkurš, kurš grib auģiku. cik man acīs ir rēgojušies, vairums auģiku un dzīti un jāti. Esmu redzējis daduz vairāk paļurkātus auģikus cik pasātus. līdz ar to es izvēlētos pasātu 
mana viedokļa pamatojums, runājot par minētajiem modeļiem: pēdējā gada laikā esmu sev tuvumā novērojis piecus B5 pasātus. Nojātākais bija tas, kuru stūrē dāma ikdienā jau ceturto gadu. salons tīrs, bet auto apšvīkāts. Pēdējā gada laikā esmu sev tuvumā novērojis divus A4 B5 un abi bija normālā stāvoklī, bet ar pretīgi skaļiem dīzeļiem. Un šī paša aptuvenā gada periodā esmu manījis četrus A6 B5 no kuriem tikai viens bija top zustand. pārējie bija no ārpuses kopti, bet tehniski - graboši, saloni apjāti utt...

mana viedokļa pamatojums, runājot par minētajiem modeļiem: pēdējā gada laikā esmu sev tuvumā novērojis piecus B5 pasātus. Nojātākais bija tas, kuru stūrē dāma ikdienā jau ceturto gadu. salons tīrs, bet auto apšvīkāts. Pēdējā gada laikā esmu sev tuvumā novērojis divus A4 B5 un abi bija normālā stāvoklī, bet ar pretīgi skaļiem dīzeļiem. Un šī paša aptuvenā gada periodā esmu manījis četrus A6 B5 no kuriem tikai viens bija top zustand. pārējie bija no ārpuses kopti, bet tehniski - graboši, saloni apjāti utt...