es no ģerevņas, valmiera krutākā tuvākā pilsēta.urmass wrote:pats esi no Valmieras? nebiju ievērojis šo sierru.
re_flexy sierrwagens
Re: re_flexy sierrwagens
ja jau tā saki, tad vakar, laikam, redzēju, pēc diskiem diezgan svarīgi izskatijās, pretim braucotre_flexy wrote:es no ģerevņas, valmiera krutākā tuvākā pilsēta.urmass wrote:pats esi no Valmieras? nebiju ievērojis šo sierru.

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
- Puperdupers
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
No tās pašas, no kuras esOss wrote:piedod par offtopiku, bet no kuras ģerevņas esi?

Šo auto redzēju stāvam ilgi nekustinātu, tad bāka mētājās zemē un izskatījās, ka kronšteini nopuvuši, bet nezinu, kas tur īsti bija

VW Golf2 Zetec 2.0 16V FWD sport
BMW 730D e38
BMW 730D e38
biju vakarganga wrote:ja jau tā saki, tad vakar, laikam, redzēju, pēc diskiem diezgan svarīgi izskatijās, pretim braucotre_flexy wrote:es no ģerevņas, valmiera krutākā tuvākā pilsēta.urmass wrote:pats esi no Valmieras? nebiju ievērojis šo sierru.

Kādu laiku atpakaļ redzēju Valmierā pie ViA.
Stāvoklis visai traks
Bet prieks, ka kaut ko dari, veiksmi un apņēmību lai savestu kārtībā! 
Stāvoklis visai traks

prieks ka kāds pamanaE.jr wrote:Kādu laiku atpakaļ redzēju Valmierā pie ViA.
Stāvoklis visai traksBet prieks, ka kaut ko dari, veiksmi un apņēmību lai savestu kārtībā!

Es arī tūlīt sākšu pirmo kursu.re_flexy wrote:prieks ka kāds pamanaE.jr wrote:Kādu laiku atpakaļ redzēju Valmierā pie ViA.
Stāvoklis visai traksBet prieks, ka kaut ko dari, veiksmi un apņēmību lai savestu kārtībā!
tagad arī mācos tur. sakarā ar hronisku bomzismu, siers tiek ļoti apdalīts
Kādā tu fakultātē?
pirmais kurs būs. pietam es no nulītes.E.jr wrote:Tas patsre_flexy wrote:IT koledžaTev tagad otrais gads/prakse?
Johaidī, tad jau būsim kursa biedrire_flexy wrote:pirmais kurs būs. pietam es no nulītes.E.jr wrote:Tas patsre_flexy wrote:IT koledžaTev tagad otrais gads/prakse?