Ierosinājumi adminiem
Re: Ierosinājumi adminiem
Kas ir ar bilžu samazināšanu ? Pati samazināšana mani apmierina, taču nedaudz kaitina, ka, lai bildi apskatītu pilnā lielumā, vajag kopēt bildes linku vai atvērt jaunā tab'ā. Nav taču sarežģīti uztaisīt visparastāko opciju, lai bildi varētu apskatīt pilnā izmērā vienkārši klikojot uz tās ?
Sīkums, bet ērtāk.
Sīkums, bet ērtāk.

- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Nezinu kādu browseri izmanto, bet google chrome ar labo taustiņu klikšņinot uz bildes tiek piedāvāta opcija "open image in new tab". 2 klikšķi 1 vietā neliekas tik traģiski.Fetka wrote:Kas ir ar bilžu samazināšanu ? Pati samazināšana mani apmierina, taču nedaudz kaitina, ka, lai bildi apskatītu pilnā lielumā, vajag kopēt bildes linku vai atvērt jaunā tab'ā. Nav taču sarežģīti uztaisīt visparastāko opciju, lai bildi varētu apskatīt pilnā izmērā vienkārši klikojot uz tās ?
Sīkums, bet ērtāk.

uzspiežot ar peles "rullīti" automātiski atveras new tabGG. wrote:Nezinu kādu browseri izmanto, bet google chrome ar labo taustiņu klikšņinot uz bildes tiek piedāvāta opcija "open image in new tab". 2 klikšķi 1 vietā neliekas tik traģiski.Fetka wrote:Kas ir ar bilžu samazināšanu ? Pati samazināšana mani apmierina, taču nedaudz kaitina, ka, lai bildi apskatītu pilnā lielumā, vajag kopēt bildes linku vai atvērt jaunā tab'ā. Nav taču sarežģīti uztaisīt visparastāko opciju, lai bildi varētu apskatīt pilnā izmērā vienkārši klikojot uz tās ?
Sīkums, bet ērtāk.

- mbertulis
- Dubultaģents
- Been thanked: 0
Kāpēc šeit nav uztaisīts topiks par to, ka jauniņajiem ir jāsaspamo vismaz 10 vai cik tur posti, lai sūtītu PM?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ne visiem ir rullītis.gruzs wrote:uzspiežot ar peles "rullīti" automātiski atveras new tabGG. wrote:Nezinu kādu browseri izmanto, bet google chrome ar labo taustiņu klikšņinot uz bildes tiek piedāvāta opcija "open image in new tab". 2 klikšķi 1 vietā neliekas tik traģiski.Fetka wrote:Kas ir ar bilžu samazināšanu ? Pati samazināšana mani apmierina, taču nedaudz kaitina, ka, lai bildi apskatītu pilnā lielumā, vajag kopēt bildes linku vai atvērt jaunā tab'ā. Nav taču sarežģīti uztaisīt visparastāko opciju, lai bildi varētu apskatīt pilnā izmērā vienkārši klikojot uz tās ?
Sīkums, bet ērtāk.

Btw, man šķiet, ka ar bildēm viss ir ok. Gandrīz nekad neesmu izjutis nepieciešamību palielināt bildi, un ja nu, tad vēsi var uzspiest rullīti vai arī ar labo taustiņu uztaisīt triku.

Drīzāk forši būtu, ja varētu un moš pat uztaisītu līdzīgi, kā draugiem.lv un facebook, kad augšējā rīkjosla nekustās ritinot lapu uz leju. Ar to domāju, ka forši būtu, ja vislaik augšusē būtu josla, kur norāda kuru sadaļu un kuru diskusiju skaties, un labajā pusē konkrētā topika lapas. Nu, piemēram:
Code: Select all
Board index » Ziņojumi administrācijai » Problēmas / Ierosinājumi / Ziņojumi
Code: Select all
Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Nu, es arī nē, bet tas būtu baigi labi, patiešām, nevis bildes klikšķināt. Tas tā, idejai, pats nestādos priekšā, cik sarežģīti būtu uztaisīt šito.Briedis wrote:Uztaisīt jau var, bet kurš kodēsNeesmu redzējis tādu gatavu pluginu.

Nafigam ko tādu. bookFace style jau tā ir pilnas malas?! Ja nu vienīgi ir īsa atmiņa un neatceries kur esi ielīdis.Melnais wrote:Drīzāk forši būtu, ja varētu un moš pat uztaisītu līdzīgi, kā draugiem.lv un facebook, kad augšējā rīkjosla nekustās ritinot lapu uz leju. Ar to domāju, ka forši būtu, ja vislaik augšusē būtu josla, kur norāda kuru sadaļu un kuru diskusiju skaties, un labajā pusē konkrētā topika lapas. Nu, piemēram:kreisajā pusē un labajā pusē lapasCode: Select all
Board index » Ziņojumi administrācijai » Problēmas / Ierosinājumi / Ziņojumi
.Code: Select all
Go to page Previous 1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Un ātrai uz augšu skrollēšanai noder poga TOP.
Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nekam sarežģītam tur nevajadzētu būt, headera failā noteikti jāiebaksta javascripts un viss.Briedis wrote:Uztaisīt jau var, bet kurš kodēsNeesmu redzējis tādu gatavu pluginu.

Bet nu imo, tādu sūdu nevajag tā pat kā to debīlo THANKS pogu, vispār besī tie modotie PHPBB forumi, izstās pēc kaut kādas pāršķūnētas gondas.

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Tam gan es piekrītuMartinss wrote:Bet nu imo, tādu sūdu nevajag tā pat kā to debīlo THANKS pogu, vispār besī tie modotie PHPBB forumi, izstās pēc kaut kādas pāršķūnētas gondas.
+55, atgādina kaut kādus pokemoniskus spoku cepumus.Briedis wrote:Tam gan es piekrītuMartinss wrote:Bet nu imo, tādu sūdu nevajag tā pat kā to debīlo THANKS pogu, vispār besī tie modotie PHPBB forumi, izstās pēc kaut kādas pāršķūnētas gondas.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- toms
- Spam addicted
Latvijas interntos ir viens tāds "it" portāls, kas izskatās pēc pāršķūnētas gondas.Martinss wrote:Nekam sarežģītam tur nevajadzētu būt, headera failā noteikti jāiebaksta javascripts un viss.
Bet nu imo, tādu sūdu nevajag tā pat kā to debīlo THANKS pogu, vispār besī tie modotie PHPBB forumi, izstās pēc kaut kādas pāršķūnētas gondas.

nē nu to thx pogu es varu novākt 
vispār pie nākamā apdeita man ir doma uzlikt STOCK izskatu un tad no jauna kkādus pluginus uzlikt pēc nepieciešamības, jo vienkārši skatos neviens tāpat to neizmanto! Domāju pie daudz agresīvāka lietotāju skaita tas būtu aktuālāk

vispār pie nākamā apdeita man ir doma uzlikt STOCK izskatu un tad no jauna kkādus pluginus uzlikt pēc nepieciešamības, jo vienkārši skatos neviens tāpat to neizmanto! Domāju pie daudz agresīvāka lietotāju skaita tas būtu aktuālāk

Life is what happens while you're busy making other plans
- NabagsBezVento
- Spam addicted
jāizmanto tikai "paldies par tavu vienīgo pareizo viedokli, jo nevienam nav cita" ??DeeCee wrote:thanks poga ir laba ja izmanto pareizajam meerkjim nevis "man patiik vinja viedoklis"

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Nebrauc galejības. Ja Tu uzdod jautājumu un saņem vēlamo atbildi, tad pasaki paldies.NabagsBezVento wrote:jāizmanto tikai "paldies par tavu vienīgo pareizo viedokli, jo nevienam nav cita" ??DeeCee wrote:thanks poga ir laba ja izmanto pareizajam meerkjim nevis "man patiik vinja viedoklis"
Šobrīd thanks pogu izmanto par postiem "smukas biužas".