Labas bildeS? Ar manu tricāru?Vents S wrote:Tieši tā! Max īsu un kodolīgu tekstu. Ja būs interese, jautās vairak info. Un tad jau var "pieliet ausis". Šo to zinu par pārdošanas makslu SpoilerShowttd wrote:Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"![]()
Tas protams ja pamats nav sapuvis vai nodriftēts līdz kliņķim.......
Un es nu dien nečīkstu. Vienkārši tirgoju, jo gribu pamēģināt ko citu.
P.s. - interese par tricāru ir graujoša. Jau iepriekšminētie divi piedāvājumi un tas arī viss. Neviena zvana nav bijis patMoš vajadzēja likt pie 318.
Dažs man teicis, ka vajadzēja īsu sludekļa tekstu, apmēram šādu : "Daudz jaunu daļu, TA līdz 29.10.2013, nav sapuvis, pilnīgā darba kārtība."
Nevajag rakstīt par remontdarbiem. 70% pārdošanas panakumi netā ir labas bildes..
e30studenta E30
Re: TTD E30 Kašiņš
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Nomazgāts auto un +/- civilizēti nobildēt auto tu vari. kā arī salons sakārtots..ttd wrote:Labas bildeS? Ar manu tricāru?Vents S wrote:Tieši tā! Max īsu un kodolīgu tekstu. Ja būs interese, jautās vairak info. Un tad jau var "pieliet ausis". Šo to zinu par pārdošanas makslu SpoilerShowttd wrote:Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"![]()
P.s. - interese par tricāru ir graujoša. Jau iepriekšminētie divi piedāvājumi un tas arī viss. Neviena zvana nav bijis patMoš vajadzēja likt pie 318.
Dažs man teicis, ka vajadzēja īsu sludekļa tekstu, apmēram šādu : "Daudz jaunu daļu, TA līdz 29.10.2013, nav sapuvis, pilnīgā darba kārtība."
Nevajag rakstīt par remontdarbiem. 70% pārdošanas panakumi netā ir labas bildes..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Bildē no tāda attaluma, lai neredz sīkos kasjakus. Pieraksti - sīki vizuali defekti. Vel parasti bildē tikko nomazgātu, slapju auto (baigais triksttd wrote:Labas bildeS? Ar manu tricāru?Vents S wrote:Tieši tā! Max īsu un kodolīgu tekstu. Ja būs interese, jautās vairak info. Un tad jau var "pieliet ausis". Šo to zinu par pārdošanas makslu SpoilerShowttd wrote:Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Kas pērk e30? studenti, bmw fani. Tad ir jadod tāda infa, ko labprat viņi dzirdētu.
Laikam rīt jāpārbīda lietas. jāskatās kāda saulaina diena, jāvelk normāls fočiks ārā un jābildē augšā. Normālā vietā arī.Vents S wrote:Bildē no tāda attaluma, lai neredz sīkos kasjakus. Pieraksti - sīki vizuali defekti. Vel parasti bildē tikko nomazgātu, slapju auto (baigais triksttd wrote:Labas bildeS? Ar manu tricāru?Vents S wrote:Tieši tā! Max īsu un kodolīgu tekstu. Ja būs interese, jautās vairak info. Un tad jau var "pieliet ausis". Šo to zinu par pārdošanas makslu SpoilerShowttd wrote:Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Nevajag rakstīt par remontdarbiem. 70% pārdošanas panakumi netā ir labas bildes..) Tev potencialam pircējam nav jasaka visa patiesība, bet melot nedrīkst..
Kas pērk e30? studenti, bmw fani. Tad ir jadod tāda infa, ko labprat viņi dzirdētu.
Kādu nez viņi tekstu grib dzirdēt? To, ka uz sniega var ar 3o graut dirsu?
Ledus sakustējies. Tā kā neviens negribēja pirkt viņu, sapratu, ka jābrauc pašam. Ātri vien atcerējos par vienu m20b20 tricāru, kas stāv netālu no Cēsīm. Vedu sarunas un beigās ieguvu viņu savā īpašumā par 175ls.
Tātad, kas viņam labs? m20b20, lielais reduktors(neesmu 100% pārliecināts, likās, ka redzēju, bet moš kļūdos), mtech1 stūre, check kompis, 6 pogu obc, dig. plkst, sedana melnās abšifkas, priekšā ventilējamās bremzes(+ 6cyl atsperes), labs kapots, durvis, rezerves rata vieta(metināšu savam) un taisns labās puses lanžerons.
Te bildes :
Attransportētās dienas vakarā izvācu bagažnieka saturu -

Tikko iedzīts boksā

Te jau sākts jaukt

Motoru uz vietas, kad braucu skatīties, nevarējam dzīvu dabūt. Beigās šo to izdarot - aizgāja. Glupi strādādams, bez tukšgaitas utt.
Zināju, ka gofras vaina, tādēļ ņēmu tāpat. Kad attransportējām ar evakuātoru pie darba, sanāca tā, ka noripināt nevarēja. Ar izpūtēju ierakās zemē un pa ceļam vēl karājošos degvielas sūkni norāva(protams, pēctam evakuātros pabrauca uz priekšu un viss čībā).
Aizvakar ņēmos likt atpakaļ sūkni, bet nesanāca piešķilt.
Sākumā uzsita, pēctam pa tukšo griez(ātri apnika, jo bija jābrauc jau prom). Vakar aizgāju, ar sūkni pasūknēju ārā degvielu no bākas kanniņā, iemetu sūkni tur un piešķīlu.
Pēctam pieliku sūkni atpakaļ pie bākas un gāja tāpat.
Tad nācās viņu pārdzīt uz boksu(vēl var redzēt ar jaunajām trubām manu samoģelu). Iedarbināju, sāku braukt un jebaķ kāds rāviens laižot sajūgu.
Burtiski atmetu sajūgu un nevis noslāpa, bet nospolēja.
Ārā nekādu supertestu nespēju veikt, jo virsū vasaras riepas, bet skan labi un sajūgs ir ļoti, ļoti ass, un motors pat nepagurst laižot sajūgu.
gofra nomainīta un tukšgaita ir laba, strādā motors arī kā vajag.
Tas tā - garākam tekstam.
Tātad, kas viņam labs? m20b20, lielais reduktors(neesmu 100% pārliecināts, likās, ka redzēju, bet moš kļūdos), mtech1 stūre, check kompis, 6 pogu obc, dig. plkst, sedana melnās abšifkas, priekšā ventilējamās bremzes(+ 6cyl atsperes), labs kapots, durvis, rezerves rata vieta(metināšu savam) un taisns labās puses lanžerons.
Te bildes :
Attransportētās dienas vakarā izvācu bagažnieka saturu -
Tikko iedzīts boksā

Te jau sākts jaukt

Motoru uz vietas, kad braucu skatīties, nevarējam dzīvu dabūt. Beigās šo to izdarot - aizgāja. Glupi strādādams, bez tukšgaitas utt.
Tas tā - garākam tekstam.
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
Spoileri arī liksi uz savējā? 
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- e30students
- Spam addicted
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- Rii
- Been thanked: 5 times
Es domāju, ka baltajam arī vajag tās racing strīpas, tikai zilā krāsā.
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- AtmoBenzin
Too long, didnt read.
Bet tev tur nepareizā vadība virsū stāv, vismaz tā izskatās spriežot pēc absurdā vakuum trubu daudzuma, met viņu arā un meklē motronic 1.3 konveršenu.
Bet tev tur nepareizā vadība virsū stāv, vismaz tā izskatās spriežot pēc absurdā vakuum trubu daudzuma, met viņu arā un meklē motronic 1.3 konveršenu.
Labs ! Laipni lūdzu šrota īpašnieku pulciņā

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
To tad, kad šitais paliks par īsu un vajadzēs swapu.AtmoBenzin wrote:Too long, didnt read.
- AtmoBenzin
Vai tad sadalene ir jamaina?ttd wrote:To tad, kad šitais paliks par īsu un vajadzēs swapu.AtmoBenzin wrote:Too long, didnt read.
Bet tev tur nepareizā vadība virsū stāv, vismaz tā izskatās spriežot pēc absurdā vakuum trubu daudzuma, met viņu arā un meklē motronic 1.3 konveršenu.Neiešu tagad sadaleni , pravodku utt mainīt.
tīri dēļ 4 zs
Saki tā it kā baigā problēma būtu pravotku nomainīt kurai 5 devēji jāpārsprauž.
Motronikam ir cits sadalītājs un tas atrodas sadalenei galā.AtmoBenzin wrote:Vai tad sadalene ir jamaina?ttd wrote:To tad, kad šitais paliks par īsu un vajadzēs swapu.AtmoBenzin wrote:Too long, didnt read.
Bet tev tur nepareizā vadība virsū stāv, vismaz tā izskatās spriežot pēc absurdā vakuum trubu daudzuma, met viņu arā un meklē motronic 1.3 konveršenu.Neiešu tagad sadaleni , pravodku utt mainīt.
tīri dēļ 4 zs
Es nezinu, neesmu pētijis. Un ne jau dēļ četriem zirgiem, bet tadēļ lai nebūtu ar to sūda jetronic jāņemās.
![]()
Saki tā it kā baigā problēma būtu pravotku nomainīt kurai 5 devēji jāpārsprauž.
Un ar l-jetu daudz mazāk problēmu, vismaz no pieredzes, kā ar motronic.
- AtmoBenzin
Interesanta pieredze.
Dari kā vēlies, es tikai gribēju tev pravotku piedāvāt, bet nu tad turpināšu taupīt nebaltām dienām savu masīvo krājumu ar m20 daļām. :šrotaino_džeku_apgrauztie_zīmuļi:
Edit: Ha man jau likās ka tu man melo. Nekāda sadalene nav jāmaina.
Dari kā vēlies, es tikai gribēju tev pravotku piedāvāt, bet nu tad turpināšu taupīt nebaltām dienām savu masīvo krājumu ar m20 daļām. :šrotaino_džeku_apgrauztie_zīmuļi:
Edit: Ha man jau likās ka tu man melo. Nekāda sadalene nav jāmaina.