e30studenta E30
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: TTD E30 Kašiņš
sludeklī pat pārāk sterils izskatās 

"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- NabagsBezVento
- Spam addicted
par tādu cenu ganjau neviens negaidīs sterilu tricāruttd wrote:semigallss wrote:sludeklī pat pārāk sterils izskatāsCerams, ka kāds nepārpratīs.

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
- semigallss
- Spam addicted
Klau, a tā apskate toč ir līdz 11.2014.???
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- Micuks
Un kas tad e30 ir necilvēcīgs?ttd wrote: paskatīties vietā ko cilvēcīgāku - e36? Pa
Kā pats raksti:
Tad kur problēma sacilvēciskot tricāruttd wrote: bet rokas aug no gandrīz pareizās vietas un metināmais, kā arī bleķis un silta vieta arī ir.![]()

P.S.
Būs vai pareizāk sakot turpināsies manas kupejas topiks, patreiz tiek aktīvi kalti plāni un pirktas daļas

- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Katru reizi, kad apsēžos čomu tricārā, es apvemju sev ceļus un paneli. Bet no ārpuses ļoti patīk e30. 

Pastāsti man, kā tas fiziski vispār ir iespējamssemigallss wrote:Klau, a tā apskate toč ir līdz 11.2014.???

Tā kā šo topic lasa vairāk cilvēku un domāju, ka ir, kam tas interesē, tad iekopēšu šeit no tā, ko spamā rakstīju.
Varbūt tik ļoti īsu reduktoru. 
Protams, ka viedoklis ir subjektīvs un atkarīgs no konkrētā auto jaudas, svara un reduktora attiecības, kuru grib metināt. Bet mazmotoram, drifta vajadzībām ziemā - ne lol nau verc.Tagad ar to īso un atvērto reduktoru, pa šītādu pļuru - vnk perfekts yolo drifts. tagad var vismaz normāli krāmēt ar 3o robu. Bet ar open diff ir dirsā saķere - sajūta, ka mašīna vairs uz ceļa vispār neturās. Bet tas ir vnk psc cik viegli savākt mašīnu ar open-diff. Ar metināto vot ir kārtīgi jāpiešaujas un jāiemācās to darīt, open-diff savākt varētu pat cilvēks ar rokām no dirsas.
Vēletos summēt manus iespaidus par metinātais vs open uz mazjaudas tricāra.
Metinātajam plusi - stabilitāte, mazos ātrumos daudz, daudz precīzāks un labāks, biezs sniegs nav problēma, ledus arī nē.
Openam plusi - vieglāk motors griežas, daudz, daudz vieglāk savākt mašīnu.
Metinātajam mīnusi - protams, ka slodze uz riepām, ritošo utt, pie nosacījuma, ka mazmotors un garšs reduktors, tad daudz grūtāk krāmēt
Openam mīnusi - jau minētā stabilitāte un tas, ka ziemā paātrinās tik smieklīgi lēnu un ieraugot sniegu vai ledu gandrīz jāpaliek uz vietas un nākas daudz vairāk izmantot rucīti(es teiktu, ka pat stumj vairāk purnu ārā kā metinātais)
Kas labāks? Es teiktu, ka Open-diff, pie nosacījuma, ka mazmotors. Ja ir jauda, tad domāju, ka metinātais ir daudz, daudz labāks.
Un man, subjektīvi, nepatīk tas, ka ar open-diff no vietas [consored] sagraušana ir haļava. Patika, ka ar metināto varēja no vietas dirsu graut(piemēram, no luksofora) un pārmetoties uz 2o turpināt ar sagrautu dirsu.![]()

- Micuks
Varbūt normāls bloķis un turbo uz mazmotora?
Vienu tādu 1.8L ar turbo zinu un saimnieks ir apmierināts, samērīti 200Zs motors nobraukts sezonu un viss ok, ja uztaisa kvalitatīvi un ar programmējamo vadību čotka saregulē nekas tur nenodeg un griežas labi
Ja virsbūvi nav izpuvusi un ritošā +/- normāla tad tik skrūvē augšā.......
Un tie visi kas te čīkst par e30 interjeru, varētu padomāt, ka braucat ar superluks auto, man piemēram e36 salons nu galīgi nepatīk un E46 tāpat nekā īpaša nav, tricāram tas ir daudz foršāks

Vienu tādu 1.8L ar turbo zinu un saimnieks ir apmierināts, samērīti 200Zs motors nobraukts sezonu un viss ok, ja uztaisa kvalitatīvi un ar programmējamo vadību čotka saregulē nekas tur nenodeg un griežas labi

Un tie visi kas te čīkst par e30 interjeru, varētu padomāt, ka braucat ar superluks auto, man piemēram e36 salons nu galīgi nepatīk un E46 tāpat nekā īpaša nav, tricāram tas ir daudz foršāks

A tu esi parēķinājis cik tas izmaksā?Micuks wrote:Varbūt normāls bloķis un turbo uz mazmotora?![]()
Vienu tādu 1.8L ar turbo zinu un saimnieks ir apmierināts, samērīti 200Zs motors nobraukts sezonu un viss ok, ja uztaisa kvalitatīvi un ar programmējamo vadību čotka saregulē nekas tur nenodeg un griežas labi![]()

Katrā ziņā, izskatās, ka tāpat ātri nenopārdošu. Pašlaik divi tik interesējušies - viens piedāvāja maiņai mk3 golfu un otrs mk2 golfu.

Un, jā, E30>E36, bet man nav tik plašs maks, lai varētu izbīdīt E30 par tādu, kādu gribās. :e30_īpašnieku_problēmas:

- Micuks
Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir
Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"
Tas protams ja pamats nav sapuvis vai nodriftēts līdz kliņķim.......

Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"

Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"![]()
Un es nu dien nečīkstu. Vienkārši tirgoju, jo gribu pamēģināt ko citu.

P.s. - interese par tricāru ir graujoša. Jau iepriekšminētie divi piedāvājumi un tas arī viss. Neviena zvana nav bijis pat

Spoiler
Show
ttd wrote:Bet kādā jēga dzīvot visu mūžu ar vienu mašīnu? Gribās eksperimentēt, izmēģināt ko citu. Poh, ka miskaste. Viss šādās naudās būs miskaste.Micuks wrote:Jā esmu tikai ne bembim, bet līdzīgi ir![]()
Nē nu var jau čīkstēt un mainīt vienu miskasti pret citu, bet varbūt tomēr salabot un uztūnēt to kas ir, lūdzu m50b25 un būs tev "griezes moments"![]()
Un es nu dien nečīkstu. Vienkārši tirgoju, jo gribu pamēģināt ko citu.
P.s. - interese par tricāru ir graujoša. Jau iepriekšminētie divi piedāvājumi un tas arī viss. Neviena zvana nav bijis patMoš vajadzēja likt pie 318.
Dažs man teicis, ka vajadzēja īsu sludekļa tekstu, apmēram šādu : "Daudz jaunu daļu, TA līdz 29.10.2013, nav sapuvis, pilnīgā darba kārtība."

Nevajag rakstīt par remontdarbiem. 70% pārdošanas panakumi netā ir labas bildes..