Neinteresē, cik mazs ir klīrenss starp karteri un zemi - sēdini tak beidzot ar šitajām mizām izskatās, ka pāris baklažānus var starp arku un riepu ielikt
Rozā krāsa arī nesaista, bet vismaz kaut kas interesants
Fetka wrote:Neinteresē, cik mazs ir klīrenss starp karteri un zemi - sēdini tak beidzot ar šitajām mizām izskatās, ka pāris baklažānus var starp arku un riepu ielikt
Rozā krāsa arī nesaista, bet vismaz kaut kas interesants
tur ar karteri viss OK man motora kronšteins pārlūza labi ka bija 140Km/h nevis 200
ar sēdinājumu ir tā ka esmu sapircis visādas deļas (būss viss jauns) un amīšiem nedaudz kāposts pietrūkst ... 350Ls uz sitiena nav bet uz šo sezonu būs sēdinājums un krāsa atsvaidzināta un aizmugurē arkas atjaunotas .... un cerams salons arī svaigāks .... laika nav un tgd naudas arī vairs nav ...
gribēju electro bleu man atveda šādā krāsā ... neko darīt ....
pec manam domam izkatas ka uzlimes ir salimetas istajas vietas, bet tikai uzlimem formats parak liels un miglinieki kautkā neiederās. bet roza diski ar melno auto izsktas prikoligi. varetu ieteikt roza diskiem parpust pari laku kas sajaukta ar metalikas graudiem lai pišķir diskiem metālikas efektu un neizskatisies tik jēli roza.
Ja negribētos jēlu krāsu tad nekrāsotu rozā. Pirms tam bija spilgti zaļi.
Es, personīgi, neesmu fans pāris lietām uz šī auto (uzlīmes un disku krāsa), bet prieks ka cilvēkam rokas neaug no dirsas, ka skrūvē savu autiņu un veido tādu kāds pašam tīk.
Kāds sakars te ar naudu? Itkā man būtu super auto un riktīgi par to mētātu pirkstus. Nojāts, savu mūžu nokalpojis e36.
Domā visiem ir riktīgi daudz nauda, kas te apgrozās? Padomājot, cik tu esi investējis tajā polo, šķiet ka tavs budžets ir krietni lielāks. Bet te jau vairāk strīds par gaumi, var ieguldīt naudu un taisīt smuki, var to izdarīt tā ka izskatās nekā.
Es izsaku savu viedokli, nepatīk- neuztraucies. Un kāda jēga tev mēģināt mani personiski aizskart? Domā, ka no tā paliksi daudz labāks citu acīs un tavu auto visi mīlēs?
Rekords wrote:Kāds sakars te ar naudu? Itkā man būtu super auto un riktīgi par to mētātu pirkstus. Nojāts, savu mūžu nokalpojis e36.
Domā visiem ir riktīgi daudz nauda, kas te apgrozās? Padomājot, cik tu esi investējis tajā polo, šķiet ka tavs budžets ir krietni lielāks. Bet te jau vairāk strīds par gaumi, var ieguldīt naudu un taisīt smuki, var to izdarīt tā ka izskatās nekā.
Es izsaku savu viedokli, nepatīk- neuztraucies. Un kāda jēga tev mēģināt mani personiski aizskart? Domā, ka no tā paliksi daudz labāks citu acīs un tavu auto visi mīlēs?