FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E
Re: FRETKAS OPEL IERAKSTS 2.2E
Apsveicu ar atgriešanos uz lielceļiem 
Diski bomba,tik tas izpūtejs kkāds nokarājies

Diski bomba,tik tas izpūtejs kkāds nokarājies

Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Izpūtējs tiks pārtaisīts, būs kaut kas vienkāršāks un ne tik izlecošs, un gaterisks 
Paldies Smash'am par nu jau diezgan seno palīdzību uz Nīcgales ielas

A tu negribi atbraukt uz Cēsīm un uztaisīt manu tricāru acij tīkamāku? :nemaak_esteetiku: :rokas_no_dibena:Fetka wrote:Izpūtējs tiks pārtaisīts, būs kaut kas vienkāršāks un ne tik izlecošs, un gaterisks

Fetka wrote:Izpūtējs tiks pārtaisīts, būs kaut kas vienkāršāks un ne tik izlecošs, un gaterisks

Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Tagad tas opels vēl vairāk der
Klau, ko tu domā ar priekšējiem pavarotņikiem un lampām darīt ?
Vari iepirkt par pāris latiem dzelteno plēvi kvillerā un lampas dzeltenas. Pavarotņikus var pieskaņot pakaļējiem un sarkanizēt ar plēvi (jo viegli dabūt nost, ja nepatīk), vai arī jāsameklē gaišie un jāsamīž dzeltenus
Bet pieņemu, ka baltos dabūt nereāli un vēl jau pastāv variants par tumšiem tumšiem, jo auto ir tumšā krāsā un varētu būt ok.
Ar arkām arī - kniedētās būtu nice, vai arī vienkārši uzmetini kautko atbilstoši lielu

Klau, ko tu domā ar priekšējiem pavarotņikiem un lampām darīt ?
Vari iepirkt par pāris latiem dzelteno plēvi kvillerā un lampas dzeltenas. Pavarotņikus var pieskaņot pakaļējiem un sarkanizēt ar plēvi (jo viegli dabūt nost, ja nepatīk), vai arī jāsameklē gaišie un jāsamīž dzeltenus

Bet pieņemu, ka baltos dabūt nereāli un vēl jau pastāv variants par tumšiem tumšiem, jo auto ir tumšā krāsā un varētu būt ok.
Ar arkām arī - kniedētās būtu nice, vai arī vienkārši uzmetini kautko atbilstoši lielu

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tikai ludzu nelimejiet dzelteno plevi uz melnas masinas, galigi garam buus
hallo nakts butu gliti un balts tonets pagrieziens. protams saprotu ka baltais pagrieziens neiet budzetaa ieksaa
hallo nakts butu gliti un balts tonets pagrieziens. protams saprotu ka baltais pagrieziens neiet budzetaa ieksaa
A viņam balto pavarotu vispār var atrast ? Nav nācies nekur redzētWeber wrote:tikai ludzu nelimejiet dzelteno plevi uz melnas masinas, galigi garam buus

VSKB - jā, ir lambda zonde, a kas ?

man ar liekas ka rižie piestāv šim.
šim nav tādi paši pagriezieni?
http://autoplius.lv/sludinajumi/opel-mo ... 93760.html
Last edited by madzis on 04 Feb 2013, 20:52, edited 1 time in total.
- GG.
- Been thanked: 5 times
Manuprāt šis nav viens no tiem gadījumiem, kad jācīnās ar tiem rižikiem. Uz tās smukās pelēkās krāsas viņi izskatās ļoti labi! Tikai prasītos sapulēt, lai dzidrāki paliek un varbūt viegli ietonēt lukturus, ķip grayhousing 

daaaaaamn tā monzamadzis wrote:man ar liekas ka rižie piestāv šim.

Sodit slidgultnus uz spiediena
Paldies par ieteikumiem, gan jau tikšu skaidrībā 
Gribu pavasari, lai var sākt nedaudz nopietnāk ap viņu ņemties. Ar sakostām arkām nav aršana

Gribu pavasari, lai var sākt nedaudz nopietnāk ap viņu ņemties. Ar sakostām arkām nav aršana

- Weber
- Cilvēks-karburators
- Been thanked: 0
paserchoju internetu, neatradu baltos, bet kkur kkad redzejis biju.
man personigi ar nekas pret rizajiem nav. esmu tikai pret dzelteno plevi jebkadaaa kombinacijaa uz so auto.
tiri glits izskataas
man personigi ar nekas pret rizajiem nav. esmu tikai pret dzelteno plevi jebkadaaa kombinacijaa uz so auto.
tiri glits izskataas

jautaju tapec ka tad ta visa motora vadiba un regulesana butu daudz vienkarsaka. bet ta ka tas ir ar lambdu tad,cik sapratu nedaudz sarezgitak, es savam masinnieku biju saskruvejis ta ka.kad ir aukstais rezims motoram tad griezas ka traks.kad uzsilst tad slapst nostFetka wrote:A viņam balto pavarotu vispār var atrast ? Nav nācies nekur redzētWeber wrote:tikai ludzu nelimejiet dzelteno plevi uz melnas masinas, galigi garam buus
hallo nakts butu gliti un balts tonets pagrieziens. protams saprotu ka baltais pagrieziens neiet budzetaa ieksaaPar hello nakti pats esmu iedomājies, varbūt arī būs.
VSKB - jā, ir lambda zonde, a kas ?