Uzmanību! Idioti uz ceļa!
Moderator: omulis
Edža wrote:Tie lopi. ir savairojušies ar savam kamerām un privātajiem aitiņiem kā senes pēc lietus. Driz jau būs uz katra krusta pa vienam mentam ar kameru un vesalu baru iekasētāju. Vāks kaut kāds.

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
http://www.tvnet.lv/auto/road_safety/ar ... id=4159875
**** besiii shitadi palji uz celja kas kad 4iksas blakus sak radit savu meistaribu un sapisas... delj viena palja ciesh citi - njem viens pats pa lauku celju kaut pacelties megjini
**** besiii shitadi palji uz celja kas kad 4iksas blakus sak radit savu meistaribu un sapisas... delj viena palja ciesh citi - njem viens pats pa lauku celju kaut pacelties megjini
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Atkal sākas šitais svieststalants wrote:http://www.tvnet.lv/auto/road_safety/ar ... id=4159875

Atliek mazliet uzspīdēt saulei un čau

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

eem pirms paris desmit minutem braucot ara no alfas gadijas interisants gadijums, karoch alfas teritorija cik noprotu vienas nozimes krusts un nu atrums man nekads braucu skatos audi 80 or 90 nez nu vecais ripinas huj nesaprast ko shis dar nu neskatas apkart nu huj ar vinju piebremzeshu(shini gadijuma vinjsh butu aizripanajies un es tad parbrauktu), a tas kaa mani ieraudzija taa ari nodeva pa bremzem(krusta viduu) nu un es ar nodevu pa meemajaam... nu neko paskatijosuz vinju neiztika ari bez shestiem
nu ja ta jau po, bet nu uz aizmugureja benkja bija stikla kaukads trauks kursh rezultata pashkjiida 

- viez
- Admins
Sodien uz daugavgriivas ielas man peleeka 626 mazda (tipa ~93 gada) nosaakuma mani panem nokantee! es kaartiigi notaureeju vinju! tad shis vainu samiizaas no manis vai vienkarsi lohs buudams saak starp mashiinaam manevret.. atkal gandriiz nokanteeja vienu blakus shim braucoshu mashiinu.. un taipat mirklii knapi izvairijaas lai neieliktu mashiinai (kas veica pagriezinenu un liidzarto ari sabremzejas) pakaljaa! karoch duriks riktiigs! 

Lai paarsuudz... tik ieprieks to celju safotograafee.. a to aizliimees un ej nu pieraadi.ShofR wrote:ved arā visa šī gribēji gan*!!!!![]()
![]()
![]()
Čoms, lai nepistu autinju pa SUPER izcilo asfalta segumu, caurbraucot šmerļa mežam, pabrauca kaadu gabalinju pa preteejo joslu...
Menti panjeema un piepisa agresiivu braukshanu...
Nu, ko lai saka... N O R M A L I B Ļ A Ģ

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
nu vienkaarshi PI....
muusu CP
Shoriit braucu ar mociiti un mani aptureeja viens no ziemas miega pamodies moto CP
pēc dokumentu pārbaudes šis man pazinjo, ka jaamaxaa sods, jo vadu moci bez attieciigaas A1 kategorijas (man mociic 125cm3, ar B kat. var dudinaat!!!!!)
Nu vienkaarshi
ka taadi CP straadaa
bik palecos beigaas shamais nolamaajaas uz aizvilka prom

Shoriit braucu ar mociiti un mani aptureeja viens no ziemas miega pamodies moto CP

Nu vienkaarshi

bik palecos beigaas shamais nolamaajaas uz aizvilka prom

Nu ko, vakar man arī interesanti sanāca. Sorry, ka bez bildēm, fočiks kā parasti bija atstāts mājās. Vakar, ap 20:00 es ar savu drapaku (draudzene blakus) slīdējām no Turaidas uz Siguldu pa senlejas ceļu, nu tā ~60km/h. Tur kur tā garā taisne ( iepretī Gūtmaņalai), redzu- pretī diezgan normāli uz 70-80 pretī velk golf II, bez gaismām, bet aiz viņa kādi 3 auto baigi nervozē, to dzīt, to nedzīt. Nu neko, kad starp mani un viņu kādi metri 100 bija palikuši, golfs uzņem kursu toč man purnā, jauka izvēle
- vai nu purnā vai nu malā, TIKAI uzbērums tur 5metrīgs, tā ka jumts stabili! Nu ko, izšķīros par jumtu
bet nemaz nevajadzēja- pēdējā brīdī, kad man divi rati jau mala tukšu gaisu, uzbliezu viņam ar tauri un tas padla UZMODĀS un rāva atpakaļ savā joslā, tikai redz, komā grūti vadīt un pēc pāris driftiem džeks samīļoja koku pretējā pusē.
Vot figviņzin- kamēr skrēju skatīties- domāju, sist stipri, vai galīgi stipri vai nospārdīt
kad pieskrēju, izrādījās ka džeks jau norāvies- purns pludo, ribeles arī laikam palauztas... UN ALKOHOLA SMACIŅA PA VISU SENLEJU
Neko izsaucām ātros, kamēr tie atbrauca džeks pats hvz kā jau bija izlīdis. sagaidīju ātros un aiztinos... golfs ceļams toč vairs nav.
vislabākais texts nāca no džeka, kurš izsauca ātros: ''ES DĒĻ TĀDIEM PIRMS NEDĒĻAS SIEVU APGLABĀJU, ŽIVI [censored]!'' nospļāvās un iekāpa auto.....
sorry, ka tik gari.... bet nav miera, ka šitie bendes pa ceļiem dzīvojas...

Vot figviņzin- kamēr skrēju skatīties- domāju, sist stipri, vai galīgi stipri vai nospārdīt

vislabākais texts nāca no džeka, kurš izsauca ātros: ''ES DĒĻ TĀDIEM PIRMS NEDĒĻAS SIEVU APGLABĀJU, ŽIVI [censored]!'' nospļāvās un iekāpa auto.....
sorry, ka tik gari.... bet nav miera, ka šitie bendes pa ceļiem dzīvojas...

ID 303
kautkaads psc
vakar staavu uz Exporta ielas zem tilta pie luksafora un gaidu savu zaljo signaalu
paskatos pa labi
kaukaads sviests
blakus staav peleeks 300 mersis ar toneetiem stikliem un iekshaa kaukaac dudjiks seezj
pats labaakais tas, ka demonstratiivi izkarinaajis kreiso roku pa logu un tajaa tur pistoli
psc, kuda mir katjitsa
driiz laikam braukaas apkaarushies ar bazukaam un granaataam tie idioti 

psc, kuda mir katjitsa

- Android
- Admins
A mož tas tāds kruts mobilaiz priekš purčika varoņiem?soulfreak wrote:kautkaads pscvakar staavu uz Exporta ielas zem tilta pie luksafora un gaidu savu zaljo signaalu
paskatos pa labi
kaukaads sviests
blakus staav peleeks 300 mersis ar toneetiem stikliem un iekshaa kaukaac dudjiks seezj
pats labaakais tas, ka demonstratiivi izkarinaajis kreiso roku pa logu un tajaa tur pistoli
![]()
psc, kuda mir katjitsadriiz laikam braukaas apkaarushies ar bazukaam un granaataam tie idioti
Good morning? No such thing!
nu vells vinj zinAndroid wrote:A mož tas tāds kruts mobilaiz priekš purčika varoņiem?soulfreak wrote:kautkaads pscvakar staavu uz Exporta ielas zem tilta pie luksafora un gaidu savu zaljo signaalu
paskatos pa labi
kaukaads sviests
![]()
psc, kuda mir katjitsadriiz laikam braukaas apkaarushies ar bazukaam un granaataam tie idioti

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...