Viss strādā un filmē [ aizmirsu pieminēt kā tā ir video kamera ].
Lēcām uzrakstus varu dabūt. Cik zinu viens stikls ir kaut kas līdzīgs fish eye un viens kaut kāds super macro. Sorry par slengiem, bet šajās lietās īpaši neorentējos.
Uzraksti uz lielākajiem filtriem-
Uz pārējiem uzrakstus sabildēšu šodien
ttd wrote:Bet vecai fototehnikai ir kaut kāda skaitliska vērtība arī? Zenīts ET viens stāv, kā arī vēl ducis veco kameru.
Skaitlisku vērtību.. Hmm.. nuu par fočuku es domāju, ka 10 lati jau būtu daudz..
Ja ir normāli objektīvi tie iet apm 20lv robežās..
Protams, ir jāskatās konkrēti, ko par to saka internetā utt..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Vakar vieniem produktiem fiksās imidža bildes vajadzēa uztaisīt, šonakt klubā un nu tāda sajūta, ka no jauna jāmācās bildēt + vēl visādi jauni objektīvu knifi lien ārā.
Tā ir, ka no cropa pārlec uz FF
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Vakar vieniem produktiem fiksās imidža bildes vajadzēa uztaisīt, šonakt klubā un nu tāda sajūta, ka no jauna jāmācās bildēt + vēl visādi jauni objektīvu knifi lien ārā.
Saņem
Ja gribi fočēt pa vecam, tad pa 499 pērku to piečuku
Labāk pastāsti kā mans fišs patika !
PM vai 29764007
Juzix wrote:Vakar vieniem produktiem fiksās imidža bildes vajadzēa uztaisīt, šonakt klubā un nu tāda sajūta, ka no jauna jāmācās bildēt + vēl visādi jauni objektīvu knifi lien ārā.
Saņem
Bij pat ļoti OK. Vakara gaitā pat pamanījos nebildēt savas kājas un izvākt zibeno no kadra
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Saņem
Bij pat ļoti OK. Vakara gaitā pat pamanījos nebildēt savas kājas un izvākt zibeno no kadra
Tad jau varētu teikt, ka viss ir izdevies
PM vai 29764007