Kādu auto izvēlēties!?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Locked
Archuks
BMW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!?

Post by Archuks »

waarna wrote:Ko izvēlētos jūs!?

1) A6 C6 3.0TDI
2) BMW E60 535D

Kāpēc?
E60, tāpēc, ka krutāks. C6 tikai pēc FL sāka izskatīties smuki :diodes: Ja tehniski, tad katram auto savas utis, pirmo gadu E60 ir problemātiskāki, ideālā gadījumā no 2007. gada uz augšu jāņem, kad FL iznāca. Ja ir laiks, tad BMWPOWER'ā ir E60 topiks uz miljons lapām, kur var palasīt reālu lietotāju problēmas, viedokļus un atsauksmes. Par Audi nezinu, droši vien Audi-style jāpačeko.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Šīm Audi izplatīta bēda ir sprauslas, kuras maksā pilnīgu kosmosu (arī salīdzinot ar citiem VAG auto)
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Archuks
BMW

Post by Archuks »

Juzix wrote:Šīm Audi izplatīta bēda ir sprauslas, kuras maksā pilnīgu kosmosu (arī salīdzinot ar citiem VAG auto)
Ok, tas nav regulārs remonts, tāpat arī E60 ir zināms par problēmām ar reiku un aktīvo stūri, vairāk gan, kā jau minēju, tas raksturīgs pirmo gadu eksemplāriem.
Image
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Archuks wrote:
Juzix wrote:Šīm Audi izplatīta bēda ir sprauslas, kuras maksā pilnīgu kosmosu (arī salīdzinot ar citiem VAG auto)
Ok, tas nav regulārs remonts, tāpat arī E60 ir zināms par problēmām ar reiku un aktīvo stūri, vairāk gan, kā jau minēju, tas raksturīgs pirmo gadu eksemplāriem.
Regulāra vai nē, bet ar lielākiem izdevumiem jārēķinās.
Kad pirku Golfu daudz un dikti meklēju info par 2.0 PD un 1.9 PD. Izvēlējos 1.9, jo 2.0 salīdzinoši padaudz problēmu ar sprauslām (simens vadība - dārgi) un galvu. Pēc idejas jau var gadīties, ka viss ok, bet kālab riksēt un pirkt auto, ar zināmām, standarta problēmām :hvz:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
waarna

Post by waarna »

Domājams abas, gan C6 gan e60 ir līdzvērtīgas, augstas klases mašīnas. Un, pa-lielam, ekspluatācijā izmaksu ziņā arī nonāk vienādā galējībā... Cik zinu, tad e60 izturīgākas hadenes, salīdzinājumā ar c6, par dzinējiem nezinu, visur kur meklēju, tad 535d rādās mazliet ekonomiskāks par 3.0tdi, bet vai tā ir?

Un atkal, kas ar komfortu, kam labāk, kurai asākas izjūtas, patīkamāka braukšana - bose vai pro logic 7...

Vēl pie izvēles var pievienot arī w211 E320 cdi.

1. A6 C6 3.0tdi + sline
2. BMW E60 535d +m-sport
3. MB w211 E320cdi + FL +amg (tikai drausmīgi nepatīk saloni, tie banānsēdeķļi ir atejiski)
Image
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Padomju laikos bija zbis, pirki tādu auto kāds bija pieejams. Tagad sūdīgāk, tik liela izvēle, ka divus gadus jājautā citiem pēc viedokļa, kādu auto pirkt un pa to laiku jābrauc ar 91.gada 320i e36 :)
Spoiler
Show
waarna wrote:Kads nebij skatities so eksemplaru, man jau nu baigi patik.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... mdicp.html

Ko vel labu par pastastit par 166 alfam ? Kaa ar remontiem sokas? Stipri pa maku sit salidzinajuma ar parejam tirgus masinam?
waarna wrote:Vai ka labprat sito panemtu : http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... filnl.html

Bet par to placi sausmigas aizdomas... tur tas masinas, RS4/6, amg 6,0 S70 T5R utt stav muzibu.. sito neesmu redzejis. Bet ugh paatik,varbut kads ir skatijies?
Image
Image
waarna wrote:Kads ko var pastastit par vw passat b4 1.6??

konkretak http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... nbdko.html

Cik maksas vinu pieregistret?
Palīdziet, iesakiet kādu autiņu ņemt, vēlamas ir ekstras, lai nav pliks kā baznīcas žurka! budžets ~1700ls Līdz ~3,2 benz. sākot ar e36 323i-328i un beidzot ar VW Transporter. :aiwa: vajadzētu konkretizēt vēlmes. :shura: rwd, patik touringi :cool: , viss patik :D butiba brauksu skatities vienu e36 ...
Iesakiet autiņu. Nelielu, sievietei, ar ekstrām kaut kādām, ekonomisku. Tehniski sakarīgu,lai pie pirmās bedres nesabrūk. Kaut kas no polo,lupo variantiem, tikai nevaru iedomāties vēl kko ārpus vw, kā arī var lielākus par polo,lupo!!!!

1,500-2,500ls
Nevarēju atrast kur topiks pazuda ! :D

Kāds kaut ko zin?
.......
Sory, smagi sajaucu un iekopēju nepareizo teksta gabalu

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bfxkk.html
Tātad uz ziemas sezonu vajag sagatavot mercedes-benz w123 sedanu vai universāli! Dzinējs vienalga kāds, svarīgi lai nav uz nāves līnijas! Obligāti ir manuālā kārba. Varbūt kādam no jums opim mētājās pagalmā! Labprāt ieķertu, ļoti gribas kaut ko tādu pamīlēt :114: protams par nekosmosa studenta cenām...
Izvēle diezgan dažāda, bet ko labāk izvēlēties? audi s4 b5 2000/1g. Tas ir v6 2,7biturbo Avants / manuālis e46 3.0d 2001/2g. Universālis m-pakots/ manuālis Abiem apkopes līdzvērtīgi dārgas. Domājams ja ņemt audi tad uzreiz iekšā gāzi krāmēt. Tad patēriņa ziņā līdzvērtīgi. Abi patīk, kādas atsauksmes...
Sveicināti forumieši. Ir pienācis laiks lai pirktu auto, bet nevaru izvēlēties. Esmu nonācis pie trim variantiem. Tas ir: 1. Audi S4 B5 2.7 Biturbo benzīns,Avant, maksimāli pakots un praktiski uzreiz pēc iegādes un tehniskām apkopēm tiks ielikta gāze! Ir jau atrasts. 2. Audi A4 B6 2,5TDI Quatro,Avan...
http://content8-foto.inbox.lv/albums/t/ ... dodu-1.jpg Toyota Paseo 1.5 benz. Kādas atsauksmes par šo auto? Tiek skatīts meitenei, izskatās diezgan zolīds un parets, dzinējs 1.5l benz(kādi patēriņi?)... Protams kas ar komfortu? Vai tādiem vispār ir kondicionieris? Kādas remontu s...
Ko izvēlētos jūs!?

1) A6 C6 3.0TDI
2) BMW E60 535D

Kāpēc?
Jā, es ēdu vakariņas un man nebija ko darīt :aiwa:
Man nekas nav pret autoru, tikai nedaudz zb šitie jautājumi visu laiku :beer:
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
waarna

Post by waarna »

nu tu aizlīdi tālu :D laiki mainās :)
bet pa-lielam, ko es tādu uzdevu, ka tas ir zb? Ja zb, tad var aizgriezties un skatīties ko citu?! Prasu parastus viedokļus, moš man nav ne resursu, ne tiesību un esmu 14 gadīgs kiberfrīks :yo:
Image
Archuks
BMW

Post by Archuks »

BMW ir the ultimate driving machine jeb driver's car. Tas būs sportiskāks, ar asāku, labāku vadāmību. Komforts visiem līdzīgs, mersis varētu būt mīkstāks pēc izjūtām.
Image
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

a ko zini, moš viņš vienkārši reklamē savu mājaslapu :aiwa: varbūt kādam būtu vērts to nomainīt :D vai arī iekasēt samaksu par reklāmas izvietošanu :D
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
rrrainis

Post by rrrainis »

waarna wrote:Domājams abas, gan C6 gan e60 ir līdzvērtīgas, augstas klases mašīnas. Un, pa-lielam, ekspluatācijā izmaksu ziņā arī nonāk vienādā galējībā... Cik zinu, tad e60 izturīgākas hadenes, salīdzinājumā ar c6, par dzinējiem nezinu, visur kur meklēju, tad 535d rādās mazliet ekonomiskāks par 3.0tdi, bet vai tā ir?

Un atkal, kas ar komfortu, kam labāk, kurai asākas izjūtas, patīkamāka braukšana - bose vai pro logic 7...

1. A6 C6 3.0tdi + sline
2. BMW E60 535d +m-sport
3. MB w211 E320cdi + FL +amg (tikai drausmīgi nepatīk saloni, tie banānsēdeķļi ir atejiski)
Par reālajiem patēriņiem var apskatīties te, varbūt ir interesējošie modeļi - http://www.spritmonitor.de/en/
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
agnismk
Spam addicted

Post by agnismk »

Es ņemtu S2
waarna

Post by waarna »

Spoiler
Show
Jūda wrote:
waarna wrote:Domājams abas, gan C6 gan e60 ir līdzvērtīgas, augstas klases mašīnas. Un, pa-lielam, ekspluatācijā izmaksu ziņā arī nonāk vienādā galējībā... Cik zinu, tad e60 izturīgākas hadenes, salīdzinājumā ar c6, par dzinējiem nezinu, visur kur meklēju, tad 535d rādās mazliet ekonomiskāks par 3.0tdi, bet vai tā ir?

1. A6 C6 3.0tdi + sline
2. BMW E60 535d +m-sport
atejiska ir tava dzīve un tavi nevienam neahuj nevajadzīgie sūda frizieru topiki. benķi ērti

Jūda, tu esi slims un morāli nestabils? Es izteicu savu viedokli, domājams ka tu par žiguli arī neesi sajūsmā, izsaki savu viedokli un tev kāds klups virsū... Domā ko tu raksti un cik tas ir adekvāti! :emo:
Image
Archuks
BMW

Post by Archuks »

waarna wrote:
Spoiler
Show
Jūda wrote:

1. A6 C6 3.0tdi + sline
2. BMW E60 535d +m-sport
atejiska ir tava dzīve un tavi nevienam neahuj nevajadzīgie sūda frizieru topiki. benķi ērti

Jūda, tu esi slims un morāli nestabils? Es izteicu savu viedokli, domājams ka tu par žiguli arī neesi sajūsmā, izsaki savu viedokli un tev kāds klups virsū... Domā ko tu raksti un cik tas ir adekvāti! :emo:
Jūda bija pamatīgi iereibis, bet tas, protams, neattaisno TIK rupju viedokli :D

Es domāju, ka jāizbrauc ar visiem minētajiem auto un tad jau pats sapratīsi, kurš sirdij tuvāks :)
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

E34 dīzelis(visticamākais, ka 2.5 TDS Touring) vs. w124 dīzelis(iespējams 2.0l, bet domājams, ka 2.5, sedans, jo universāli pārāk reti un dārgi)

Argumentēti, lūdzu, izsakiet savus viedokļus. :naac:
Alien

Post by Alien »

ttd wrote:E34 dīzelis(visticamākais, ka 2.5 TDS Touring) vs. w124 dīzelis(iespējams 2.0l, bet domājams, ka 2.5, sedans, jo universāli pārāk reti un dārgi)

Argumentēti, lūdzu, izsakiet savus viedokļus. :naac:
ja godīgi tad es par TDS
vajag atrast tikai tādu kas lec gan auksts gan silts no pusītes
un nevajag klausīt atrunas ka tur jau sveces beigtas vai vēl kāds sīkums ko vajag samainīt
un jāiet šim ar ir tīri jautri
ja nejūti ka met ķeblī tad mūc no tās lamatas pa gabalu
motors protams nedrīkst klabēt kā vecs mersedes
un tds būs ekonomiskāks par aizvēsturiskajiem MB motoriem
kurš no šiem ir ilgmūžigāks to var redzēt skatoties uz kalniem
dolomīta klintis (MB) būs izturīgākas par smilšu kāpām :naac:
AR_159 :drive:
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Es ar domāju ka W124 ar 2.0d ēdis tik pat cik 525 tds !
Tāpēc labāk ir ņemt w201 ar 2.0d :naac: :četriarastīti:
Skaņām no motora nav nekādu limitu :naac:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Alien

Post by Alien »

*Sicram wrote:Es ar domāju ka W124 ar 2.0d ēdis tik pat cik 525 tds !
šitas saucās - nav zirgu nav izmaksu :D
AR_159 :drive:
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Alien wrote:
*Sicram wrote:Es ar domāju ka W124 ar 2.0d ēdis tik pat cik 525 tds !
šitas saucās - nav zirgu nav izmaksu :D
Oo jāa :naac:
Tik, līdzīgi, kā BMW jālec no pusītes, tad vnk ziemā viena maza vāverīte izdzīvo savā midziņā.
Un ziemā var ielikt slīpeniski un visi priecīgi.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

bet 124 bagaazniekaa var ieriikot garaazu 201 un tad uz 2 auto izdalot nebuus tik briesmiigs pateerinsh :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
semigallss
Spam addicted

Post by semigallss »

Touringu, ja gribi arī kaut ko aizvest kaut kur. lai arī tam MB ir salīdzinoši liels bagažnieks, bet tomēr touringu nepārspēt.
ja gribi vairāk ērtībām tad MB
Par dīzeļa skaņā. jāklab viņam kā normalam dīzelim ir. tikko kā klabēšana sāk rasties no nepareizās vietas, tad ir jādomā.. (klausīties motora apakšu) un tas attiecas gan uz MB gan uz BMW nu un protams rūsa. ja atradīsi e34 ar minimālu rūsu, jau būsi vinnētājos. bet nu to jau tu gan jau zini, ka tādus atrast ir ļoti problemātiski.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
Locked