slinkums taisīt tādu sarakstu kā tevArchuks wrote:Alien, iesaki kādu, kas nelūzt, jo pārsvarā tev viedoklis par visiem auto slikts

Moderator: Bastard
slinkums taisīt tādu sarakstu kā tevArchuks wrote:Alien, iesaki kādu, kas nelūzt, jo pārsvarā tev viedoklis par visiem auto slikts
"Ierīce ir aprīkota ar elektrolītisko kondensatoru, kas pieslēdzas automašīnas elektriskam tīklam caur elektroniku."
Sauli uzmest var, ko vel tev vajag?AtmoBenzin wrote:Hujova kkā, sanāk ka tad apaļai omegai nav neviena normāla motora?Nu jo 2.5 tds ir 2.5 tds :powers: tie v6 motori ir trausli lūzņi un ar 4 cil benzīnu nevar fūri apdzīt. Nu tad nebūs man opels.
man subārā ir 2 soketiAtmoBenzin wrote:"Ierīce ir aprīkota ar elektrolītisko kondensatoru, kas pieslēdzas automašīnas elektriskam tīklam caur elektroniku."
Alien wrote:man subārā ir 2 soketiAtmoBenzin wrote:"Ierīce ir aprīkota ar elektrolītisko kondensatoru, kas pieslēdzas automašīnas elektriskam tīklam caur elektroniku."
tātad degvielas ietaupijums būs 20-60%
es jau pasūtiju 4
Ja šis lādē līdz 4 mobilām ierīcēm,tad es ņemu.ramex wrote:Alien wrote:man subārā ir 2 soketiAtmoBenzin wrote:"Ierīce ir aprīkota ar elektrolītisko kondensatoru, kas pieslēdzas automašīnas elektriskam tīklam caur elektroniku."
tātad degvielas ietaupijums būs 20-60%
es jau pasūtiju 4
iedomājies kā vojageristi taupa - tajos bija kādi 4 vai pat 6 soketi
Tu kaut ar vienu Omegu savā mūžā esi braucis vai arī tikai daudz interneta sprediķus lasījis?AtmoBenzin wrote:Hujova kkā, sanāk ka tad apaļai omegai nav neviena normāla motora?Nu jo 2.5 tds ir 2.5 tds :powers: tie v6 motori ir trausli lūzņi un ar 4 cil benzīnu nevar fūri apdzīt. Nu tad nebūs man opels.
Man darbā šobrīd ir daaaudz ko darīt, bet ceru pēc mirkļa šim pievērsties...kāds budžets?gruzs wrote:Tiek meklēts ziemas auto ar dīzeļmotoru un pakaļpiedziņu. Ieteikumi?
atkal ņirgāsies?Archuks wrote:Man darbā šobrīd ir daaaudz ko darīt, bet ceru pēc mirkļa šim pievērsties...kāds budžets?gruzs wrote:Tiek meklēts ziemas auto ar dīzeļmotoru un pakaļpiedziņu. Ieteikumi?
600-800diskurss wrote:atkal ņirgāsies?Archuks wrote:Man darbā šobrīd ir daaaudz ko darīt, bet ceru pēc mirkļa šim pievērsties...kāds budžets?gruzs wrote:Tiek meklēts ziemas auto ar dīzeļmotoru un pakaļpiedziņu. Ieteikumi?
Kāda ņirgāšanās? Manuprāt, pavisam pareizi un precīzi veidoti auto topi.diskurss wrote:atkal ņirgāsies?Archuks wrote:Man darbā šobrīd ir daaaudz ko darīt, bet ceru pēc mirkļa šim pievērsties...kāds budžets?gruzs wrote:Tiek meklēts ziemas auto ar dīzeļmotoru un pakaļpiedziņu. Ieteikumi?
Caurmērā labs variants, tikai jārēķinās ar to, ka tie ir īsti 72-75 zs, un 4 robu sporta/mega/ultra kārba !