Nu sūdī*i. Vajadzētu pa to padomāt.HaL wrote:forumi nav paredzēti veciem cilvēkiem
Ierosinājumi adminiem
- SmallDeree
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ierosinajums adminiem
varbūt Admini var izdomāt kaut kādus "rāmjus" parakstiem?? citi ir neciešami lieli. un ja vēl aiziet SPAMS, tādam kuram ir kāda mega bilde apakšā, no tāda vispār pzg, acis iet uz riņķi 

Spoiler
Show

Atvainojos, bet gribētos uzzināt, kurš no adminiem izdzēsa manu postu par neadekvātu cenu/piedāvājumu audio tirgošanas topikā? Noteikumos nav rakstīts par komentāru pievienošanu un ja nav, tad gribētos pamatojumu dzirdēt. Es izteicu viedokli par preci, kuras cena nav adekvāta, ar visu paskaidrojumu bez jebkādiem uzdirsieniem utt. Tas bija ar nolūku nevis sačakarēt kādam tirgu, bet gan informēt pārējos burnout.lv lietotājus, lasītājus, biedrus utt.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
ko nozime cena nav adekvāta? cenu tak nosaka tirgus nevis kada personiskaas domas par to, pareizi? 
Ja cena bus par augstu, viņš to nolaidiis, jo nebus pieprasijuma...
pamatotus iebildumus par tirgoto preču kvalitāti es nedzēšu

Ja cena bus par augstu, viņš to nolaidiis, jo nebus pieprasijuma...

Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Par kvalitāti arī biju rakstījis, kādas ir problēmas utt. Bet nu viss okeyFocus wrote:ko nozime cena nav adekvāta? cenu tak nosaka tirgus nevis kada personiskaas domas par to, pareizi?
Ja cena bus par augstu, viņš to nolaidiis, jo nebus pieprasijuma...![]()

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Drīzāk jautājums, nevis ierosinājums.
Kāpēc pie balsošanas ir tikai 5 atbildes iespējamas?
Principā spama topikā tie balsojumi ir ļoti ok štelle, ja vien pie tā netiek klāt bērni, kas tur raksta muļķības.
Kāpēc pie balsošanas ir tikai 5 atbildes iespējamas?
Principā spama topikā tie balsojumi ir ļoti ok štelle, ja vien pie tā netiek klāt bērni, kas tur raksta muļķības.
Moš sadaļai "Kautkas cits", moš uzliec lai ir 10 un miers?HaL wrote:iespējamo atbilžu skaitu es varu ielikt kaut 500, tik sakiet nepieciešamību

kas tas taads ieksh user control panel
UCP_GALLERY_PREFS
UCP_GALLERY_PREFS
Code: Select all
General Error
Cannot find module ./includes/ucp/ucp_gallery_prefs.php
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
es nelikšu embed tagus - šī tēma ir arī powerā izrunāta, pārāk liela slodze uz kompi šķirot lapu. Kamēr PHPBB3 neuzturēs pareizo veidu tagu izvietošanai, tikmēr nav vērts pat diskutēt!
Life is what happens while you're busy making other plans
loceklis atbalsta.Reinis_m wrote:Dārgie, biedri, draugi un foruma locekļi....
Lūdzu, atbalstiet šo iniciatīvu, lai yotube video būtu ieliekami smuki.viewtopic.php?p=836623#p836623
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Godīgi - neredzu nepieciešamību 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
- burnout.lv foto team
Pietiek te visādu gudrinieku, kuri salādē vienā postā pacmit bildes un joprojām nav iemācijušies lietotReinis_m wrote:Nu tas neko baigi nemaina foruma darbībā, bildes ielāde neko nebremzēs, bet būs ērtāk, jo video varēs tajā pašā lapā noskatīties.Juzix wrote:Godīgi - neredzu nepieciešamībuApskaties to demo.
Vienkārši samērā neērti, ka jāklikšķina uz linka, tad veras vaļā jaunā tabā youtube utt.. Lielākajā daļā forumu tāds youtube tags jau ir ieviests, tikai tur uzreiz lādējas iekšā pleijeri (kas, ja ir daudzi, bremzē visu), es te uzrakstīju variantu, kurā tiek ielādēta tikai video bildīte un tad uz klikšķa - video, līdzīgi ir draugiem.lv dienasgrāmatās.
Spoiler
Show
šo te
Nu nav jau tik sarežģīti atvērt jaunu tabu, lai rociņas nokalstu

pacmit bildes postā, nu nez, kam tādas traucē, ne jau no iezvanpieejas kāds te sēžJuzix wrote:Pietiek te visādu gudrinieku, kuri salādē vienā postā pacmit bildes un joprojām nav iemācijušies lietot SpoilerShowšo te
bet citēt bildes gan vajadzētu aizliegt (kā boot.lv), vai, vēl labāk, izdarīt tā, lai bilde, kad to citē, automātiski dabū spoilera tegu
nu un vispār nav sarežģīti arī rakstīt uz rakstāmmašīnas un sazināties pa faksu, jāJuzix wrote:Nu nav jau tik sarežģīti atvērt jaunu tabu, lai rociņas nokalstu

- Juzix
- burnout.lv foto team
Zini traucē gan. Nav runa par neta ātrumu, bet to cik daudz un ļoti ir jāskrulē pele.diskurss wrote:pacmit bildes postā, nu nez, kam tādas traucē, ne jau no iezvanpieejas kāds te sēžJuzix wrote:Pietiek te visādu gudrinieku, kuri salādē vienā postā pacmit bildes un joprojām nav iemācijušies lietot SpoilerShowšo te
bet citēt bildes gan vajadzētu aizliegt (kā boot.lv), vai, vēl labāk, izdarīt tā, lai bilde, kad to citē, automātiski dabū spoilera tegu
Lai nu kādi tie noteikumi te būtu, tad par citēšanu un bildēm gan ir teikts, ka IMG tagi ir jāizņem vai jālieto spoileris.
Derētu tā, kā izlasīt pirm sgudri spriedelē. Vai ne?
diskurss wrote:nu un vispār nav sarežģīti arī rakstīt uz rakstāmmašīnas un sazināties pa faksu, jāJuzix wrote:Nu nav jau tik sarežģīti atvērt jaunu tabu, lai rociņas nokalstu

ja ļaunuma sakne ir peles skrullēšanā, tad nahrenizē bildes parakstos un ierobežo parakstu līdz vienai rindiņai teksta, tas ļoti palīdz pret peles skrullēšanu un uzlabo foruma lasāmību vispār (labs piemērs šādai tīrībai - xc.lv forums, tur arī avataru nav; slikts piemērs - īpaši spilgtus nezinu, es pa tādām vietām nestaigāju, bet mazdaclub ir diezgan daiļrunīgs)Juzix wrote:Nav runa par neta ātrumu, bet to cik daudz un ļoti ir jāskrulē pele.
noteikumi šmoteikumi, atzīstu, neesmu lasījis, bet es redzu kā te dzīvē notiek un ka nevienam publiski par bilžu citēšanu odmini pa nagiem nesit (ko būtā viņi dara)Juzix wrote:Lai nu kādi tie noteikumi te būtu, tad par citēšanu un bildēm gan ir teikts, ka IMG tagi ir jāizņem vai jālieto spoileris.
Derētu tā, kā izlasīt pirm sgudri spriedelē. Vai ne?
nu lai vai kā, forši, ka šeit vispār adminiem kaut kas rūp un ar viņiem ir iespējama kaut kāda diskusija par foruma fīčām