agnismk | ficuks
- semigallss
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: agnismk | ficuks
Nezinu kapēc, bet man patīk! pašam gadus atpakaļ bija viens FIAT. ko lai saka - žigulis kas žigulis... šim gan laikam gads mazliet jaunāks, bet tāpat viss sarežģītības ziņā gan jau golfa līmenī. ar remontiem toč problēmas nebūs - visam samērā labi tiek klāt. vienīgi prasītos kāds 2.0l dzinējs no viena cita fiat'a. (nekādīgi nevaru atcerēties tos modeļus)
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
+1 interesants autosemigallss wrote:Nezinu kapēc, bet man patīk!
Lai veicas, sekošu topikam ar interesi

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Gribēju jau kko iedirst, bet ehh, kāpēc gan ne. Vismaz kkas forumos neredzēts.
Nesen tieši pētīju S/W forumu un domāju cik gan garlaicīgs ir fakts, ka Latvijā maz cilvēki taisa interesantos auto. 
Ļoti ceru, ka šis būs veiksmīgāks par Tavu ex-mk1 un ka šeit tiešam sanāks kkas skatāms! Šis būs topiks, kam sekošu līdzi! Veiksmi!

Ļoti ceru, ka šis būs veiksmīgāks par Tavu ex-mk1 un ka šeit tiešam sanāks kkas skatāms! Šis būs topiks, kam sekošu līdzi! Veiksmi!

Sodit slidgultnus uz spiediena
Šitādus postus negaidiju.
paldies.
MK1 bija sapujis un sasists. Tapēc uz viņa necēlas roka. Man vispār riebjas sarūsējušas mašīnas un iegūldīt viņās naudu.
un kā jau minēju, šim rūsas nav.

MK1 bija sapujis un sasists. Tapēc uz viņa necēlas roka. Man vispār riebjas sarūsējušas mašīnas un iegūldīt viņās naudu.

es nez kā sītam, bet man bij Lancia Dedra sen atpakaļ un tur noņemot pakaļējo plauktu ieraudzīju ko tādu, ko citām mašīnām neesmu redzējis. Plauktam nebija gumijas bukses, to vietā bija koniski adatgultņi
VW Passat B5 1.9TDI
Mazda 323 GT 1.8 16V
Mazda 323 GT 1.8 16V
esi draudzīgs pret autobusiem, lai ar šito tā nebūtuagnismk wrote:MK1 bija sapujis un sasists. Tapēc uz viņa necēlas roka.

Tu esi Ventspilnieks?diskurss wrote:esi draudzīgs pret autobusiem, lai ar šito tā nebūtuagnismk wrote:MK1 bija sapujis un sasists. Tapēc uz viņa necēlas roka.(es gan neatceros, kā tur toreiz bija, varbūt buss bija vainīgs)
Buss nebija vainīgs. Bija vainīgs tas, ka uzlija lietus, uzsala visa padarīšana un uzsniga plana kārta sniegs.

P.S tā MK1 netika kustināts visu ziemu.
Un MK1 bija tā sazīmēts, ka CP par skatijās vai eļļa nepil uz zemes no viņa. (dabūju braukāt ar bugatieri) MK1 viss bija ideals, tik ne virsbūve.
Last edited by agnismk on 17 Oct 2012, 04:43, edited 1 time in total.
Tā, šodien tika uzskrūvēti virsū visi četri lieti diski no mk1 un secināju, ka vajag priekšu sedināt pa 80mm un pakaļu pa 70mm. fleksim būs ko darīt un komforts pazudīs ar galim.
bet es to gaidu.
bildes nau, jo iznākums vel nav skatāms ar to šķirbu no riepu mizas līdz arkai (sprauga lielāka nekā pats 15'' disks.

bildes nau, jo iznākums vel nav skatāms ar to šķirbu no riepu mizas līdz arkai (sprauga lielāka nekā pats 15'' disks.

Atklāti sakot, necerēju te ieraudzīt tādas izdarības, bet tagad esi ieguvis manu uzmanību
80mm izklausās labi !

Haha, šim kaplim citi varianti nav. sedinātas atsperes tik var dabūt ar 40mm sedinājumu un tas neko vispar nemainīs. Ir jau dabūtas priekšā 40mm sedinātas un tās būs jafleksē.
Priekšai vel būs kur izstrādat, pakaļai hvz. Golfam man amīša gājiens bija 15mm
zinu jau to sajūtu iebraucot bedrē. 

Varbūt rīt nofočēšu, bet pagaidām nav ko rādīt. Diski jakraso. Jo viens tik ir sudrabots, pārējie melni. Jaiziet TA, lai var sākties perversības. Nakošnedēļ eju TA, lai piķis ir viņu pēc tam taisīt.
bet par reikas remontu un pakaļbremžu parlasīšanu nekas vairāk nebūs diži jadara.
Nēē, bija Rīga un dabūja mantojumā.

Nēē, bija Rīga un dabūja mantojumā.

Diski būs šie. Kkadi ATS 15'' J7. Būs sudraboti un pirms ziemas ar nepulētu plauktu. Varbūt pec ziemas kko citu uzlikšu vai šos pašus ar sapulētu plauktu.

Ka jau pirmaja posta mineju, izskats bus šads no sana.

Spoiler
Show

Pagaidām ielikšu. summu par viņiem neteikšu.
Nezinu nevienu hondu, vai mitsu kuram butu kresli kas man patiktu. Kuri patīk, ieliekot ir parak augsti un atkal galva griestos. :1.97metri:

Nezinu nevienu hondu, vai mitsu kuram butu kresli kas man patiktu. Kuri patīk, ieliekot ir parak augsti un atkal galva griestos. :1.97metri: