Laiks sākt plānot rudens izbraucienu. Pašlaik ar biedriem izvirzīts plāns saorganizēties un apbraukāt pāris vietas, pabildēties un varbūt vēl šo to . Pēc tam vakarā kas gribēs salasīsies pa bariņiem un varēs plostot uz nebēdu
Otra ideja par izbraucienu ar prāmi uz kaut kurieni. Bet tad tas nebūs galīgi saistīts ar autoklubu.
Kādas idejas?
Last edited by foxx on 03 Oct 2012, 09:47, edited 5 times in total.
Jurcis teicās, ka varot organizēt, BET noteikti vajagot palīgus, viens netikšot galā. Man pa lielam vienalga kurš variants, vairāk jau noteikti pirmais, jo otrajā tā patās nepiedalītos.
Martinss wrote:Jurcis teicās, ka varot organizēt, BET noteikti vajagot palīgus, viens netikšot galā. Man pa lielam vienalga kurš variants, vairāk jau noteikti pirmais, jo otrajā tā patās nepiedalītos.
Kārtējā apņemšanās lidz jaunajam gadam
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Labprāt piedalītos, bet ne ar savu auto.. ja kāds mani paņemtu pie sevis, būtu forši, protams, par degvielu $$ iedotu pašam šobrīd īsti nav ar ko braukt, bet pie tā tiek strādāts..
Ar prāmi jābrauc - pavasarī/vasarā, lai var čillot gan uz klāja gan pilsētā var staigād šortos, nevis pa lietu un pretīgā aukstā laikā.. So, es par pirmo ideju! Organizēt nepiesakos, piesakos noteikti to visu iemūžināt video formātā
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Imho pirmais variants der labāk.
Prāmis man no maniem personīgajiem braucieniem asociējas tikai ar vienu lielu dzerstekli.
Labāk pavizināties riņķī kaut kur un pēc tam tie, kuriem slāpst, var droši pļumpēt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Es noteikti par pirmo variantu. Beet izskatās ka tiktu uz pirmajām oktobra brīvdienām tikai. Vaaarbūt kādām no divām nākamajām sestdienām. Par to zināšu precīzāk jaunedēļ. Ja tieku piesakos palīdzēt pie organizēšanas.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Manuprāt, parastos izbraucienus var kaut katru nedēļu taisīt, ja ir finanses un laiks. Tieši gribētos normāli aizbraukt atpūsties bez auto atceros iepriekšējo braucienu ar prāmi - bija ideāli
Okey, pēdējais jubilejas izbrauciens uz Ventspili bija ļoti labs, bet tur tika ieguldīts milzīgs darbs, lai ko tādu uzrīkotu. Ar prāmi vieglāk - jāsavācās un var forši atpūsties, foršā kompānijā
Bet nu katram jau savs