Klavz wrote:kurš kabris dabūja?

nop no mk1.lv viens čalītis sūtija no jebajaGG. wrote:Tas ir suņu režģis, kad astāj mašīnu, lai lopiņam ir gaiss. Es arī tādu gribu, viņš stilīgi izskatās.
Autofavorītā ķēri?
nu ja šodien konstatējām ka krāsa no spārna nosista ....Klavz wrote:ehh, tieši domāju kaut tik nebūtu čoms norāvies![]()
![]()
tas zaļais sietiņš logā, pilda kādu funkciju vai tikai skatam?
Vakar sakardinaju sevi ar to režģi. Sodien uzsutiju no AF. Man ka Auto rezervju dalu pardevejam sanaca 4ls. Bez uzcenojuma kadu parast mirstigajs nedabūs.GG. wrote:Tas ir suņu režģis, kad astāj mašīnu, lai lopiņam ir gaiss. Es arī tādu gribu, viņš stilīgi izskatās.
Autofavorītā ķēri?
Kā viņš angliski saucās? Man tieši priekš suņiem...GG. wrote:Tas ir suņu režģis, kad astāj mašīnu, lai lopiņam ir gaiss. Es arī tādu gribu, viņš stilīgi izskatās.
Autofavorītā ķēri?
Window vent guard vai kkā līdzīgi var sameklētEuGarais wrote:
Kā viņš angliski saucās? Man tieši priekš suņiem...
agnismk wrote:Vakar sakardinaju sevi ar to režģi. Sodien uzsutiju no AF. Man ka Auto rezervju dalu pardevejam sanaca 4ls. Bez uzcenojuma kadu parast mirstigajs nedabūs.GG. wrote:Tas ir suņu režģis, kad astāj mašīnu, lai lopiņam ir gaiss. Es arī tādu gribu, viņš stilīgi izskatās.
Autofavorītā ķēri?![]()
Pedejo panemu kas ir Ventspils noliktava. Pec sesiem savakasu, tad ierasktisu kvalitati par vinu.
P.S AF ir tik melns, bet man melns kakras bij vajadzigs.
tie pārdevēji man arī patīk kuri paši nezin ko kur var atrastGG. wrote:Mani ziemā autofavorīts nokaitināja. Tad tas ko tu pirksi ir tas ko es medīju. Viņi nejēdza atvest uz pareizo veikalu un tad vēl nejēdza atrast viņu. Palīdzēju pārdevējam pat meklēt
pārdod GGagnismk wrote:Tiko gaju uzmerit.
Man ka 2door garas durvis. Vins ir pa mazinu. Ielikt var, bet logs vala ir 8 vai 9 vai 10 cm.
žēl..
kāds tev auto ???howitzer wrote:Šodien šo te auto redzēju ripojam pāri Salu tiltam - gribēju piedzīt, lai pasveicinātu, bet nepaspēju...
Katrā ziņā simpātisks un skatienu piesaistošs.