FETKAS E30 325i '88
Re: FETKAS E30 325i '88
Vai ne ! :forss_avatars:Focus wrote:bleee zili diski.. nu kur veel taalaak

Hancel - ir tieši tāds plāns, kādu Tu ieteici

Paldies visiem!
- Abit e30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
uuuh ar tiem tumšajiem diskiem tāda bomba!!!!!!! reizēm tomēr labāk, lai ir kā citiem heh! :vP: 

Ikdienā ir tāpat, kā interneta kaujās - vecāka paaudze vispār nesaprot, wtf is this shit, pārējie iedalās 50:50 - vienam liekas cepīgi, citam nē, bet man po, jau sen iemācījos neklausīties 
Paldies !

Paldies !

Mikla meitene
EDIT: Tagad tikai ieraudzīju foto, ka tur tiešām ir meitene
Tā jau viss ok, tikai nummura paliktnis nepatīk
No diska centriņa foto nav?

Tā jau viss ok, tikai nummura paliktnis nepatīk

No diska centriņa foto nav?

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
- Rom4iks_328
- Been thanked: 0
- Rekords
bilde ar pupiem der, diski nepatīk, bet nu ko nu es, vispār lauku reising tīm, rūsa patīk, kretīna džemperis arī smuks, kompresora vads labs kā arī šķūnis.
uzliec vēl balonus uz diskiem, lai nebūtu kā citiem.
varu samainīt ar tavu piemaksu.
Es te neesmu
beidz dzertRekords wrote:bilde ar pupiem der, diski nepatīk, bet nu ko nu es, vispār lauku reising tīm, rūsa patīk, kretīna džemperis arī smuks, kompresora vads labs kā arī šķūnis.

vai tad Tu arī, galu galā, neatzīsi, ka mtech2 fartuks izskatās wayyyy labāk ?Ch. wrote:Krāsa pretīga, bet kopskats ir mega.

kuu-haa, nu jau aizbraucu uz bigcity, lai ķertos klāt skolai, bilžu man te nav. nākamnedēļ drošvien taps jaunas bildes un būs kāda bilde

4dien būšu minimeetingaa
- SmallDeree
man nepatīk e30. Bet tākā tev vienmēr ir smuki bivžuki, IR OK! 
Vienā bildē nofigurēja tā lūpa tuvplānā - taisnība, ka tikai pa gabalu un bildēs izskatījās ok.
Disku tumšā krāsa bija mega. Bet arī tagad nav ne par kapeiku sliktāk, jo ir pietiekami interesanti.
sarkanie lukturi ftw, spoleeeriiiis arī patīk. bet varbūt tikai tāpēc, ka ir smuki bilži.
un vispār, forša rūsa

Vienā bildē nofigurēja tā lūpa tuvplānā - taisnība, ka tikai pa gabalu un bildēs izskatījās ok.
Disku tumšā krāsa bija mega. Bet arī tagad nav ne par kapeiku sliktāk, jo ir pietiekami interesanti.
sarkanie lukturi ftw, spoleeeriiiis arī patīk. bet varbūt tikai tāpēc, ka ir smuki bilži.
un vispār, forša rūsa

Jap, tomēr jāpiekrīt laikam.Fetka wrote:vai tad Tu arī, galu galā, neatzīsi, ka mtech2 fartuks izskatās wayyyy labāk ?Ch. wrote:Krāsa pretīga, bet kopskats ir mega.![]()

Sodit slidgultnus uz spiediena
E30 vairāk kaut kā interesē, tur tomēr arī praids pa ielām notiek, nevis tikai dzeršana Spices stajankākoni4jo wrote:Burnout'a vai E30.lv?Fetka wrote: 4dien būšu minimeetingaa

Bet nu, drošvien uz abiem aizlaidīšu