Manuprāt, izvēlei nav ne vainas. Es arī labāk ņemtu šādu Astrīdu, nevis to 4o Golfu.
Lai veicas stūrēšanā ar jauno auto ;]
Un varu teikt, ka tu par savu eļļas patēriņu vari neuztraukties. Nesen izbraucu Dāniju ar savu Passātu - ~2l uz 4300km

GG. wrote:Ražošanas gads nenozīmē pilnīgi neko (ja nu vienīgi to, ka dārgākas detaļas). Labāka izvēle vienmēr būs vecāks auto labā stāvoklī, nekā "jauns" ex-darba zirgs. Viņi ir lēti ar iemeslu. Nereti šādiem eksemplāriem sāk birt nost viss pēc kārtas. Ja firmā ir vairāki vienādi auto, tad tas moments kurā sāk birt nost tas ar kuru brauc visvairāk ir laba zīme, ka jānotirgo pārējie.Martins1993 wrote: cena vs gads
un tas kad pārbaudot katru golfu vw centrā uz stenda atklājās tādi mēsli, no kuriem pa gabalu mukt.
Pie dīlera servisā, protams sastāstīs, ka visam p!zģec ar cerību, ka tu neko nesaproti no tā auto un brauksi pie viņiem remontēties pa dārgo/lieki.
Protams, viss tas ir atspēkojams, ja auto iegādāts par tiešām saldu ciparu. Lai veicās ar auto!
man tik tāds jautājums - jūs to eļļu tiešām sverat?lo0s3r wrote:300grami uz 2`300km nav īpaši normāli, man ecotec ēd 100-200gramus uz 10`000 (tā tik tiešām ir norma, jo motoram jau eļļas gredzeni un vadīklas mainīti)
OK, norma visticamākais tik tiešām tāda arī ir. Savam neko nesvēru, viss bija redzams atgāžu mākonīDimanC wrote:man tik tāds jautājums - jūs to eļļu tiešām sverat?lo0s3r wrote:300grami uz 2`300km nav īpaši normāli, man ecotec ēd 100-200gramus uz 10`000 (tā tik tiešām ir norma, jo motoram jau eļļas gredzeni un vadīklas mainīti)![]()
vai arī izmērat tilpumu, ko ielejat, un, ņemot vērā eļļas blīvumu (ja nemaldos, ap 870g/l), izrēķinat pazudušo svaru?![]()
p.s. varu derēt, ka Opel manuālī gan jau rakstīts, ka "norma" ir vismaz līdz 500ml uz 1000km, tā ka šie aptuvenie ~150ml/1000km ir diezgan ok. piemeklējot savādāku eļļu, gan jau var dabūt arī zem 100ml/1000km. tas diez vai ir pietiekams iemesls motora remontam.
p.p.s. izskatīgs auto labā krāsā. uzliec ļitakus un rullē
patiesībā laba doma par eļļas maiņām. iespējams ar citas markas eļļu mazāk to ēdīs. Biju dzirdējis stāstu, ka pēc visiem priekšrakstiem rekomendēta AGIP eļļa dzinējā ēdās turpretim cita mazbrendīgāka eļļa neēdās nepavisam..DimanC wrote:man tik tāds jautājums - jūs to eļļu tiešām sverat?lo0s3r wrote:300grami uz 2`300km nav īpaši normāli, man ecotec ēd 100-200gramus uz 10`000 (tā tik tiešām ir norma, jo motoram jau eļļas gredzeni un vadīklas mainīti)![]()
vai arī izmērat tilpumu, ko ielejat, un, ņemot vērā eļļas blīvumu (ja nemaldos, ap 870g/l), izrēķinat pazudušo svaru?![]()
p.s. varu derēt, ka Opel manuālī gan jau rakstīts, ka "norma" ir vismaz līdz 500ml uz 1000km, tā ka šie aptuvenie ~150ml/1000km ir diezgan ok. piemeklējot savādāku eļļu, gan jau var dabūt arī zem 100ml/1000km. tas diez vai ir pietiekams iemesls motora remontam.
p.p.s. izskatīgs auto labā krāsā. uzliec ļitakus un rullē
Krish wrote:Azev A
J7,5
R16
et28
4x100
2x jaunas, 2x 6mm 195/45 R16
Cena: 250 Ls!
SpoilerShow