Savu redzējumu par VAG grupu negribu komentēt

Moderator: Bastard
Bus tev, saimniek, braukt ar forduMartinss wrote:Jup, es faceliftu iisti neskatiijos nemaz, kas tur faceliftam atskjiraas no pirmsfacelifta? ir taa, ka gribaas kko jaunaaku, benziinu, rwd vai awd (kgan dereetu jau laikam arii fwd). Kuraa gadaa tam audjikam naaca facelifts? Japaanji vispaar netiek izskatiiti kaa varianti, mershi un fordi puust, e36 un e34 smird. Es jau kaadu gadu, pusotru shtukoju ko njemt, un cik skatos, tad cenu kategorijaa liidz 2k ls nav vispaar nekaa.
Kurš gads fordam ir ?Martinss wrote:Taa jau ir, bet nu man veel taa pioniera liesminja pakaljaa veel nedaudz speele, taa kaa gluzhi fwd negribaas, beet ja nav citu variantu, tad var arii iztikt. Kas ar paaudzi vecaakiem A6 daraas (C4)? Kas ar piekari, kas ar lielajiem benziiniekiem? Kaa tie ar gaazi draudzeejaas?
Q detaljas ir daargaakas nekaa FWD.. Man vispaar vinju visu detaljas liekas kosmoss, bet tas taapeec, ka man jaapeerk civic detaljasMartinss wrote:Kas tieshi tur daargs remonteeshanaa? Man te psih-arno staastija, ka vinjam vienam pazinjam taads 2.4 un kjeede esot bijusi jaamaina, labaak nebuutu mainiijis.Cik ljoti kvatrai taas izmaksas sadardzinaas pret fwd versiju? Piedzinja, pa lielam, vienalga, bet nu kvatra tomeer butuu patiikamaaka.
Nēkā tur dārgāka nav, tik cik papildus vēl divas pusasis, kardāns un paŗējie Q pribambasi. Pārējais tur praktiski neatšķiras.MissL wrote:Q detaljas ir daargaakas nekaa FWD.. Man vispaar vinju visu detaljas liekas kosmoss, bet tas taapeec, ka man jaapeerk civic detaljasMartinss wrote:Kas tieshi tur daargs remonteeshanaa? Man te psih-arno staastija, ka vinjam vienam pazinjam taads 2.4 un kjeede esot bijusi jaamaina, labaak nebuutu mainiijis.Cik ljoti kvatrai taas izmaksas sadardzinaas pret fwd versiju? Piedzinja, pa lielam, vienalga, bet nu kvatra tomeer butuu patiikamaaka.
![]()
![]()
ja jau vinju akuraati nelauzh, pieljauju, ka var braukt un braukt... Pieljauju, ka ar normaalu gaazi visi benziina dzineeji draudzeejas... Ja skaties to 2.4, pieveers uzmaniibu vaarstu vaaka bliiveem, ja taas tek, tas biezhi vien ir nebeidzamais staasts...
Panelis vecajam C4 ir megaforsh, pie nosaciijuma ja ir viena no pilnaakajaam komplektaacijaam + , ja veel ir gaishais salons, tad ir vnk uudenskritums apakshbiksees.*Sicram wrote:Kurš gads fordam ir ?Martinss wrote:Taa jau ir, bet nu man veel taa pioniera liesminja pakaljaa veel nedaudz speele, taa kaa gluzhi fwd negribaas, beet ja nav citu variantu, tad var arii iztikt. Kas ar paaudzi vecaakiem A6 daraas (C4)? Kas ar piekari, kas ar lielajiem benziiniekiem? Kaa tie ar gaazi draudzeejaas?
Cik paskatijos C4 nāk ap 95 ? Vai ne ?
Tad cik / ko tu iegūsi
Teici ka gribot jaunāku auto..
Krāj piķi un ņem E46..