daviss wrote:Kas sakāms par šo auto,kādas problēmas raksturīgas?
2.0 benzīns 1997g.
Man tāds bija! neiesaku 2.0,rīs degvielu,ja baigi šo gribi,ņem 2,5l! Ar detaļām diezgan viegli var dabūt viskautkur! Man arī kautkur ir numurs,kur detaļas piedāvā gandrīz uz pusi lētāk kā grosauto un pārējie!
Apjautājies lietotājam Blondīns, viņam ģimenē jau vairākus gadus ir d4d Corolla Brt cik zinu, tad auto bez nekādām dižām problēmām vai raksturīgām vainām.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
cik var spriest pēc taksistu atsauksmēm, tad pēdējā izturīgā paaudze(viņi gan ar Verso braukā, bet nu tomēr)
ar gāzi ķipa esot ok..nezinu, kur uzstādīja, bet pieļauju, ka autonamā..
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
cik var spriest pēc taksistu atsauksmēm, tad pēdējā izturīgā paaudze(viņi gan ar Verso braukā, bet nu tomēr)
D4D vismaz man nebija problēmu ne reizi pa pirmajiem 180k km
leca arī pie -30
Kādas atsauksmes par ap-2000. gada Opel Omega? Kādi viņām tie benzīna motori? 2.0, 3.0? Kas ar automātkārbām, ir ņememas? Kā vispār ar apkopju izmaksām un detaļu cenām?
Varbūt varat ieteikt vēl kādu alternatīvu sākot no 1999. gada, cenā līdz 1500 Ls un ar benzīna motoru (vēl bija domas par Honda Accord, Mazda 626, Mitsubishi Galant, tā kā varat dalīties viedokļos arī par šiem auto).
uzstadija aiz mola .. ja tu menesi nenobrauksi vienu apkopi +16k, pilnigi iespejams, ka nekas traks nenotiks bet vairakiem ir parlasiti motori ... just to know. ..
mekletajs wrote:kādam nav bijis citroen xm 2.5 dīzelis?
Nav bijis tieši xm,bet xantia tiesa ne dīzelis katrā ziņā xm ir vis kvalitatīvāk nostrādātais to gadu modelis.Komforts būs nepārspējams kā akustiskais tā gaitas.2.5 dīzeļi ir izplatīti tieši busiem jumper,peugeot,fiat analogiem tāka pieļauju dzinējs problēmas nesagādās.Lielākas problēmas var sagādāt 2,1l dīzelis.
mekletajs wrote:tā hidrauliskā piekare ir baigais kosmoss, vai arī nav tik traki?
Sviestu jūs te dzenat...kāds kosmoss ja jūsu mazās smadzenītes nespēj izprast vienkāršu hidraulisku sistēmu tad nevajag bļaut ka kosmoss...lūk šis man reāli besī tur vis ir elementāri...pie tam tā sistēma ir loti reti kad sagādā problēmas...vairāk ir jāskatās kādā stāvoklī ir hidrauliskās caurules,jo caurulēm ir nestandarta izmēri kādus nevar brīvi iegādāties.