Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 24
Ja biji ar moci, tad ar acu kaktiņu arī maniju, bet neatpazinu.Vāveris wrote:sestdien GG SpoilerShowgolfs pie Azur pēcpusdienā
Šodien vakarā Juzix carwash'ā cītīgi pucēja savu braucamo pirms manis
un nedaudz vēlāk turpat Krasta makronaldā El Camino blakus noparkojās
Kur? Un kapēc es Tevi neredzēju?Andis wrote:Spigovska kungs, es Jūs redzēju!!!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- GG.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
10 minūtes vēlāk mani varēja novērot 300m tālāk ar pārsistu degvielas sūkni. Tur tas sranais ceļa remonts, kur pāri borģāram bija uztaisīta "pārbrauktuve"Vāveris wrote:sestdien GG golfs pie Azur pēcpusdienā SpoilerShow

Vakar šķiet ka redzēts Micuks ar Vaz juglas papīrfabrikas mežā. Izskatījās ka foršākajā tā meža līkumā smaids bija pa ģīmi.

- Agniz
Liekas, ka Madara subaru uz Biķernieku/Lielvārdes krustojuma pirms 16:00. Vēl tieši baigi skatījies virsū, ka griezu pa labi uz biķernieku ielu (arī subaars, melns) 

jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
атсалдетс бембистс
Ilgi domāju, kas, kur, kad, bet jā - atceros, ka bija melns legacy. Baigi skatījos virsū, jo arī Tu baigi skatījies virsūAgniz wrote:Liekas, ka Madara subaru uz Biķernieku/Lielvārdes krustojuma pirms 16:00. Vēl tieši baigi skatījies virsū, ka griezu pa labi uz biķernieku ielu (arī subaars, melns)

Emsinj, ja tu sodien nebiji Valka, tad tev ir dubultnieks ar loti lidzigu e46 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

nebiju ganJanx wrote:Emsinj, ja tu sodien nebiji Valka, tad tev ir dubultnieks ar loti lidzigu e46

ir vairāki kas tēmē uz manu mašīnas izskatu, vai arī otrādāk

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Šhorīt ar gribēju notaurēt vienu sēdinātu, baltu e46, ar melnu jumtu, tikai uz Piedrujas ielas. Labi, ka pēdējā mkomentā pamanīju diskus un blondīni pie stūresemsinjsh wrote:nebiju ganJanx wrote:Emsinj, ja tu sodien nebiji Valka, tad tev ir dubultnieks ar loti lidzigu e46

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- SmallDeree
+1 rullēja pa veikaliem.Chill wrote:Šodien ap 13:30 Ogrē nospiegots SmallDeree Passāts

man tagad citi diskiJuzix wrote:Šhorīt ar gribēju notaurēt vienu sēdinātu, baltu e46, ar melnu jumtu, tikai uz Piedrujas ielas. Labi, ka pēdējā mkomentā pamanīju diskus un blondīni pie stūresemsinjsh wrote:nebiju ganJanx wrote:Emsinj, ja tu sodien nebiji Valka, tad tev ir dubultnieks ar loti lidzigu e46

uz kādu laiku vizmaz
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Thanks jūsu tīmam par labi padarītu darbu, nu vismaz pie mājas 3h nostāvot zem žurkas peļķītes vairs nebija..essential wrote:šodien RL. un Ens @ HSMotorsports

Ai, šodien redzēti daudzi..