dafka wrote:Kāds var pateikt kapēc man bildes kartē daļa ierakstās kā " _MG_1037 " un daļa " IMG_0929 ' ?
Kā to novērst lai ir vienāds nosaukums tam IMG
amm.. man šitais arī ir, tikai parasti, tā atgadās 4mēnešos reizi, un ar atšķirīgiem nosaukumiem ir kādas 2-3 bildes.
Vienu brīdi domāju, ka ir starpība starp to, kā tu tās bildes izlādē ārā..
Tb ar CF karšu lasītāju vai caur fotoaparātu un vadu..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
dafka wrote:Kāds var pateikt kapēc man bildes kartē daļa ierakstās kā " _MG_1037 " un daļa " IMG_0929 ' ?
amm.. man šitais arī ir, tikai parasti, tā atgadās 4mēnešos reizi, un ar atšķirīgiem nosaukumiem ir kādas 2-3 bildes.
Vienu brīdi domāju, ka ir starpība starp to, kā tu tās bildes izlādē ārā..
Tb ar CF karšu lasītāju vai caur fotoaparātu un vadu..
Man ar bija kādas 5-10 agarāk, bet tagad 150 tādas un 200 citādas. Ja kāds zin kā to izārstēt, padalieties
+ diapozons
+ IS'a darbība, tiešām, pašu galu varēju noturēt uz 1/30 daļu
+ uzbūves kvalitēt, ok salīdzinoši svaigam stikla, bija ļoti patīkama
- autofokusa gredzens objektīva ārpusē grozās, rezultātā, kad tu tam verķim kārtīgi pieķeries ir tāda savāda sajūta
par F skaitli šeit nebūtu pieklājīgi runāt
AF - nebija nemaz tik slikti, katrā ziņā baigi skaļais nelikās
Cena, tikko iemetu aci bm..lv - 220 lvl
dārgi / lēti jāspriež katram pašam
Katrā ziņā šis stikls liekas diezgan labs un patīkami strādājošs.
Otrs lielākais mēsls, ko Canon ir uzražojis.... Pretgaismā nelietojums, vājā apgaismojumā, tas pats... ja lietots normāls verķis/salīdzinot ar šo, tad nekad vairs negribēsies likt... Vislielākais pluss ir diapazons..
+ diapozons
+ IS'a darbība, tiešām, pašu galu varēju noturēt uz 1/30 daļu
+ uzbūves kvalitēt, ok salīdzinoši svaigam stikla, bija ļoti patīkama
- autofokusa gredzens objektīva ārpusē grozās, rezultātā, kad tu tam verķim kārtīgi pieķeries ir tāda savāda sajūta
par F skaitli šeit nebūtu pieklājīgi runāt
AF - nebija nemaz tik slikti, katrā ziņā baigi skaļais nelikās
Cena, tikko iemetu aci bm..lv - 220 lvl
dārgi / lēti jāspriež katram pašam
Katrā ziņā šis stikls liekas diezgan labs un patīkami strādājošs.
Otrs lielākais mēsls, ko Canon ir uzražojis.... Pretgaismā nelietojums, vājā apgaismojumā, tas pats... ja lietots normāls verķis/salīdzinot ar šo, tad nekad vairs negribēsies likt... Vislielākais pluss ir diapazons..
Bildes ir ?
Parādi.
PM vai 29764007
es šo parādību novēroju ar to, ka auto režīmā ir IMG a pārējos režīmos ir _MG.. parādība novērota uz SONY A300, CANON 450D un 40D .. par citiem nezinu..
visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
es šo parādību novēroju ar to, ka auto režīmā ir IMG a pārējos režīmos ir _MG.. parādība novērota uz SONY A300, CANON 450D un 40D .. par citiem nezinu..
eu bet tev iespējams ir taisnība , jo šoreiz diezgan bija auto režīmā.
Iepriekšējai kamerai bija pofig uz to un visur drukāja IMG_****
Jautājums visiem jums. Varbūt kādam mājās mētājās kāds sachakarēts statīvs - der arī galīgi lētais, principā dajebkāds. Man vajag pašu galvu, un to "sūdiņu" , kurš skrūvējās pie paša fochika un tad savienojās ar galvu. Iemainīsim pret kādu gardu alu
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
harcho wrote:Jautājums visiem jums. Varbūt kādam mājās mētājās kāds sachakarēts statīvs - der arī galīgi lētais, principā dajebkāds. Man vajag pašu galvu, un to "sūdiņu" , kurš skrūvējās pie paša fochika un tad savienojās ar galvu. Iemainīsim pret kādu gardu alu
Juzikam pajautā !!
PM vai 29764007
harcho wrote:Jautājums visiem jums. Varbūt kādam mājās mētājās kāds sachakarēts statīvs - der arī galīgi lētais, principā dajebkāds. Man vajag pašu galvu, un to "sūdiņu" , kurš skrūvējās pie paša fochika un tad savienojās ar galvu. Iemainīsim pret kādu gardu alu