FETKAS E30 325i '88

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

howitzer
M30
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: FETKAS E30 325i '88

Post by howitzer »

Man patīk tavs auto. :31:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Ch.

Post by Ch. »

nevienā no tām bildēm diskus nevar normāli redzēt.! :D dod vēl!
Sodit slidgultnus uz spiediena
Abit e30
Been thanked: 6 times

Post by Abit e30 »

mjā kārtējais pierādījums ka diski dod anormāli daudz, jo jau šitajās bildēs izskatās galīgi nikni :D

diski ir pod brock1 neatceros kā saucas, vismaz šķiet ka nebij broki, un cik zinu nav vēl sataisīti, tāpēc ganjau nerāda bildes :D
Zazaaks
Been thanked: 0

Post by Zazaaks »

Diski uz "sīkais" auto :yo: :seksī_bič:
Image
Rallijs beidzies - punktu nav...
laikamilo

Post by laikamilo »

Mani interesē par cik tu, tagad jau savu, E30 iepirki?
Mikelis

Post by Mikelis »

Pa tik cik noteikti nepārdos :lol:
Lai vai kā, man patīk šitais topiks :D
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM 8)
Fretka

Post by Fretka »

Protams, ka iekšā ielikts gana daudz, lai par tādu ciparu tagad nepārdotu, bet tā notiek un notiks ar visiem e30 un vēl vairumu auto :D
1100ls
Hancels

Post by Hancels »

Arī man patīk tavs auto.
Fretka

Post by Fretka »

Tātad, beidzot mani piemeklēja tāda kārtīga E30 diena, kad viss pēc kārtas pieviļ un neko vairs negribās darīt :naac:

Pēdējās dienās ar draudzeni piehaltūrējam un vizinamies pa visu Madonas novadu un vēl tālāk, lai visus informētu par "Gaisa balonu festivālu" Madonā, līmējot afišas uz katra stūra, tāpēc nācās izbraukāt dažādākos ciemus un nobraukāt dažus simtus kilometru. Vispār jāsaka, ka interesanti, jo gribējās pārbaudīt, cik tad liels klīrenss viņam ir :D

Diena iesākās ļoti "patīkami", kad pēc pirmajiem 30km (protams, ar viņu tiek braukāts daudz un dikti, tāpēc bēdai bija jāpienāk agri vai vēlu) izbeidzās stūres pastiprinātāja sūknis. Tāpēc nācās visu dienu braukāt kā ar mk1 :ch: :aiwa:, bet ar to jau lēnām sāku sadzīvot. Vēlāk atkal pievīla elektronika un auto ik pa laikam izdomāja nelekt, taču tika domāts līdzi un ik pa laikam bija jāpielieto 'kalna starteris' :(
Pluss tāds, ka labs laiks un tapa arī pāris skatāmas bildes, taču tas mazsvarīgi.

Image

Image

Mājupceļā, kad bija vairs atlikuši ~30km, priekšējā riepa izdomāja uzbraukt uz naglas/skrūves un atstāt sevī manāmu caurumu :|, tāpēc nācās stāties piemalē un celt auto augšā, lai liktu rezerves cīsiņu. Lai gan domkrats man ir max zems, nācās palauzīt galvu 10min, lai atrastu vietu, kur es domkratu varu pabāzt zem auto :D

Image

Tad, kad tas tika izdarīts, tika uzstellēts rezerves ritenis. Nepārzinot E30 iznesumus, atdūros pret to, ka cīsiņam iznesums ir 45 :aiwa: :piznjec:, un, protams, priekšā rats vispār negriezās un tāda sajūta manī jau radās, kad vilku skrūves, ka nekas labs tur nav gaidāms. Nonācu pie domas, ka vajag likt aizmugurējo ratu priekšā, taču cīsiņu aizmugurē. Kopā tas viss prasīja 3 domkrata pacelšanas reizes, stumdoties uz priekšu un atpakaļ utt utjp :aiwa:

Beigās izdomāja izdegt aizmugurējā luktura spuldzīte, mājāsbraucot gandrīz notriekta stirna un droši vien vēl daudz "labumu", kurus pat nevēlos atcerēties :)

Edit : a jaa, paldies liels Kretīnam, par "drifta ratu" sagādāšanu :naac:

Lai jau topiks nesapūst :shura:
Last edited by Fretka on 24 May 2012, 23:49, edited 1 time in total.
Ch.

Post by Ch. »

Mainamies, mk1 bish grab, bet ripo labi. :naac:
Sodit slidgultnus uz spiediena
Fretka

Post by Fretka »

mk1 ir domāts Focusam, es viņus nemāku un tagad mācos E30 :shura:
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Fetka wrote:Tātad, beidzot mani piemeklēja tāda kārtīga E30 diena, kad viss pēc kārtas pieviļ un neko vairs negribās darīt :naac:

Dažreiz tā gadās :emo: Personīgi man ir gadījušās 2 tādas dienas :D pusotra gada laikā :D
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

e30 mēnešreizes :)
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Hancels

Post by Hancels »

Kāpēc iekš e30.lv netiek topiks atsvaidzināts? :)
Fretka

Post by Fretka »

Jā, par to iedomājos, drīzumā arī tas tiks atsvaidzināts ;)
Fretka

Post by Fretka »

Nu ko, gaidījāt mani ? :shura:

Vispār bija viss izplānots jaunajam, salīdzinoši garajam reportam, taču šodien pilnīgi neiedomājams pavērsiens (pārsteidzoši, bet pozitīvā ziņā :aiwa:), līdz ar ko vajadzēja vēl pāris jaunas bildes. Koroč lasam :naac:

Neatceros, cik tālu es te paliku, bet nu, sadarīts ir viss kas. Visu pirms jau gribu pateikt lielu paldies userim Abit, kurš ir galvenais rajona mehs un dara lielāko daļu darba pie mana auto :yo:

Tāaaaaaatad, kas sadarīts. Vienā jaukā dienā sākām jaukt ārā bremžu sistēmu, lai nomainītu klučus, jo kaut kas bija manami sācis bersties. Kluči bija pilnīgi beigti, tie visi tika nomainīti, tad arī ķekša pēc gribējām pačekot ručņika mehānismu un atklājām, ka tur ir pizņec, jo viss remkomplekts ar sajātām un samaltām atsperītēm izbira ārā :naac:

To visu arī pa vienu dienu novērsām un varēja braukt, oj .. tas ir, stumt bēdu nezinādams, jo jāatgriežas pie vecās bēdas - starteris.

Koroč ar starteri bija interesanti pigori - vienreiz ar lomiku uzdevu no niknuma un atkal sāka viņš iet (tipiski E30 :aiwa:), bet ilgi tā braukāt nevarēja, tāpēc vienā dienā nācās viņu ņemt nost un jaukt ārā. Gemorojs ņemt nost starteri ir pamatīgākais, bet to zin katrs bembists :naac:, tas arī tika noņemts un nomainītas oglītes, līdz ar to zaķis lec un bembis arī lec :)

Vakardien ņēmām nost āķi un smaids bija līdz ausīm - nebija vairs kaut kāds brūns puļķis, kas vēl vairāk bojā kopskatu. Nočakarējāmies pamatīgi, jo skrūves tur ieaugušas un dažas pat jauki aplaistītas ar staipīgo mastiku :| tad vēl izrādījās, ka āķa stiprinājumi pie balkas atšķiras no bampera amortizatoriem, tāpēc paveicās, ka abitam bija lieka balka garāžā, ko arī biš piefleksējām un, beigu beigās, arī āķis aizgāja Kretiina rokās, kur tas ceļos uz tolmetu. Domāju, ka nu i nafig kādam vajag tādu home made āķi un netaisos čakarēties ar tirgošanu ..

Bija smuks saulriets un atradu tik pat smuku vietu, tāpēc uztapa dažas bildītes :)

Image

Image

Image

Bet nu baigā škrobe, ka bildes šodien izrādījās praktiski nelietojamas :hvz:

.. jo praktiski par "haļavu" sanāca tikt pie jau iepriekš atrādītajiem usera Siikais diskiem :naac:
cipars bija pārāk salds, lai nemainītos ar savējiem, tāpēc arī, ilgi nedomādams, braucu mainīties ar diskiem un samaksāju to mazo ciparu :)

aizmugurējās riepas ar steigu jāmaina, jāveic visiem riteņiem kārtīga savirze un problēmām nevajadzētu būt. Kreisai aizmugurējai riepai liela pumpa, kas līkumos un berot iekšā ķērās tieši ixa arku uzlikās, bet operatīvi tika "pavalcētas" arkas ar veco sētas tehniku, kā arī nedaudz apgraizītas uzlikas un nu problēmām nevajadzētu būt. Rītdien jāaizbrauc uz lielpilsētu pēc riepām (varat piedāvāt r16 195/45) un tas viss jānovērš :)

te arī pāris bildes :

Image

Image

Image

vāciņi arī ir, taču paši diski jāpārkrāso un vēl šis tas ar viņiem jādara.

Kopsavilkumā, protams, esmu ļoti apmierināts par 16x9, joooo nevaru iedomāties citu izmēru, kas uz E30 derētu vēl labāk :cool:
Nedaudz sabijies esmu par sēdinājumu - starp arku un riepu var iebāzt 1 pirkstu (ar nelielu piepūli :shura:), bet stretch visu attaisnos un būs kārtībā :cool:

To-do-lists man ir gana liels, bet tas lai pagaidām paliek pie manis, taču apsolu, ka būs smuki :)

endžoi!
howitzer
M30

Post by howitzer »

:yee:
Bai ze vei, nakļene logā ir kā ķiploku grauzdiņi pie auksta aliņa. ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Hancels

Post by Hancels »

Jāatzīst, ka man laikam ar style 5 labāk viņš patika un arī sarkanās pakaļlampas bija smukāk.
Bet tā jau ļoti glīts, neskatoties uz visiem kasjakiem. :)
Trešo bildi labprāt dabūtu lielizmērā :megasex:
p.s howitzer +325i.
Last edited by Hancels on 19 Jun 2012, 21:36, edited 1 time in total.
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

a cik tev budžets riepām ? :hvz:
Es pirku savējās ssā no vieniem tirgoņiem lubānas ielā, arī tagad viņiem uz šo izmēri ir riepas.. :hvz:
es samaksāju 96 latus par riepām + bortēšanu :hvz:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Ar sarkaniem lukturiem + šiem diskiem būtu bijis ahujenna, tagad nene :| Subjektīvi, protams
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Locked