Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
P.s tas ir tik forši iebāzt galvu starp riteni un arku paskatīties kas tur riņķī

P.s. Kemperis taisās jau?
Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
P.s tas ir tik forši iebāzt galvu starp riteni un arku paskatīties kas tur riņķī
Tagad taisam puspiekabi. Āķēsim klāt pie Scanias un tā brauksim lai var arī Hondiņu ielikt. upssssssss, es kko aizmirsu piemineetSmallDeree wrote:Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
P.s tas ir tik forši iebāzt galvu starp riteni un arku paskatīties kas tur riņķī![]()
![]()
P.s. Kemperis taisās jau?
Kemperis ripoja no manas sētas pie tevis!KristapsRA wrote:Tagad taisam puspiekabi. Āķēsim klāt pie Scanias un tā brauksim lai var arī Hondiņu ielikt. upssssssss, es kko aizmirsu piemineetSmallDeree wrote:Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
P.s tas ir tik forši iebāzt galvu starp riteni un arku paskatīties kas tur riņķī![]()
![]()
P.s. Kemperis taisās jau?:D
Ja?? aaaaaaaaaa. es varu ielikt rit bildi kāds viņs tagad izskatās bet tev nepatiks.SmallDeree wrote:Kemperis ripoja no manas sētas pie tevis!KristapsRA wrote:Tagad taisam puspiekabi. Āķēsim klāt pie Scanias un tā brauksim lai var arī Hondiņu ielikt. upssssssss, es kko aizmirsu piemineetSmallDeree wrote:Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
![]()
Lai labi kalpo un veicas jaunajā sezonā.
Darēs.KristapsRA wrote:Ja?? aaaaaaaaaa. es varu ielikt rit bildi kāds viņs tagad izskatās bet tev nepatiks.SmallDeree wrote:Kemperis ripoja no manas sētas pie tevis!KristapsRA wrote:Tagad taisam puspiekabi. Āķēsim klāt pie Scanias un tā brauksim lai var arī Hondiņu ielikt. upssssssss, es kko aizmirsu piemineetSmallDeree wrote:Tur bāz kur gribi to galvu un visu ir forši!spogulis86 wrote:Lekuši ar to zilo brīnumu esat? :d
![]()
Lai labi kalpo un veicas jaunajā sezonā.
visas mēbeles salikām citur.
Liels paldies ! :*
Rīt visu aprakstīšu.Rihy wrote:Sveikts arī šeit. Man ar interesē, kas tam subaru tur tieši ir izdarīts!
Un lai veicas trasē
P.S. Kad ir pirmais RSS?