Tātad mans budžets ir 8500 Ls , un nevaru izšķirties starp diviem modeļiem vai nu Volvo XC 90 2.4 D5 2005. Gada vai Lexus RX 3.0 2004. Gada ar gāzes iekārtu svaigu .
Padalīties pieredze u.tt

Moderator: Bastard
Katram savi +/- ... Nevar izšķirties, par sprauslam vel neesmu dzirdējis,ka kādam noklatos, esmu dzirdējis tikai to ,ka var gadīties problēmas ar automatu, tāpēc tas ir pirmais,kas jāpārbauda ...atamansvilks wrote:Vienozimigi auto ar gazes iekartu,dizela ekonomija beigsies kad vinam noklasies kada sprausla
Ari fakts, bet bez ceļiem nemaz neizmantošanu praktiski pa pilsētu tikai, kāpēc tad vajadzigs dzips? Jo pietika pabraukt ar pazemo mašīnu, kad bija mums tie lielie sniegi,sals ... Krāsa ātri no apakšas atlupa un arkam, lieki izdevumi, augsta mašīna ir augstaens wrote:Man gan simpatizē D5 dīzeļa dinamikas/ekonomijas rādītāji.. nu nez.. turklāt volvo vajadzētu būt labākai caurejamībai(ja jau par džipiem te bazars..)
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Nu varbūt Tev tur ir taisniba , bet varu pateikt to, ka šis dzips sver gandrīz 3 tonnas , un ir visekonomiskakais sava klaseJuzix wrote:Ir sanācis pāris dienas pabraukāt ar XC90 D5 163zs paaudzi + tomātkārba. Ja godīgi, tad tas motorītis likās mazliet par švaku prekš tās masas. Attiecīgi ievērojamā ekonomij, kura novērojama S60 un V70, pārvēršas par normāliem 10-12 litriem uz simtiņa. Varbūt feislifta modeļiem tas viss kaut kā savādāk, kad jau nāk 185zs dinēja versija.
Vienu ziemu pattestēju LC120. Nezinu cik ļoti skaitās tā pati klase, bet patēriņš bija +/- tāds pats, kā arī salons ievērojami plašāks un ērtāks. Tikai LC ir maķenīt virs Tava budžeta. Tiesa, Volvo, dēļ neatkarīgās piekares aizmugurē, manāmi komfortablāks uz šosejas...Xtyling wrote: Nu varbūt Tev tur ir taisniba , bet varu pateikt to, ka šis dzips sver gandrīz 3 tonnas , un ir visekonomiskakais sava klaseun ari ja par jaudu tad esmu dzirdējis, ka ja nocipo un būs savi 197 zs ar ko,pilnībā pietiek , bet visizturigakais dzips tas tā ne pa tēmu ir Mercedes ml klase, runa iet par pieejamiem, bet kas nepatīk ? Tas, ka varu nopirkt tāda paša kuzova par 3200 Ls un pa 8000 Ls ... Draugs nopirka 2003. Gada pilnīgi svaigu ml 270 diesel un joprojām brauc , remonti lielie,nekādi ..Nobraukums jau pie 400 000 km
![]()
Un ko ņemtu Juzix ?
Rihy wrote:LC120 pie lielāka ātruma kā 100 kmh ir ļoti neekonomisks. Touareg tādā ziņā ir daudz patīkamāks, tuvāks vieglajam auto. Bet arī tas laikam ir out of budget.
Subaru Outback ir ļoti labs autoUzliec gāzi un brauc, nekas tur neplīst viņiem
\jaaniss wrote:Un var jau ņemt volvo ar benz/gaz- atkritīs broblēmas ar dārgajiem dīzeļu remontiem
sver mazliet vairāk par 2tonnām , pasties tehniskajā pasēXtyling wrote:Nu varbūt Tev tur ir taisniba , bet varu pateikt to, ka šis dzips sver gandrīz 3 tonnas , un ir visekonomiskakais sava klaseJuzix wrote:Ir sanācis pāris dienas pabraukāt ar XC90 D5 163zs paaudzi + tomātkārba. Ja godīgi, tad tas motorītis likās mazliet par švaku prekš tās masas. Attiecīgi ievērojamā ekonomij, kura novērojama S60 un V70, pārvēršas par normāliem 10-12 litriem uz simtiņa. Varbūt feislifta modeļiem tas viss kaut kā savādāk, kad jau nāk 185zs dinēja versija.un ari ja par jaudu tad esmu dzirdējis, ka ja nocipo un būs savi 197 zs ar ko,pilnībā pietiek , bet visizturigakais dzips tas tā ne pa tēmu ir Mercedes ml klase, runa iet par pieejamiem, bet kas nepatīk ? Tas, ka varu nopirkt tāda paša kuzova par 3200 Ls un pa 8000 Ls ... Draugs nopirka 2003. Gada pilnīgi svaigu ml 270 diesel un joprojām brauc , remonti lielie,nekādi ..Nobraukums jau pie 400 000 km
![]()
Un ko ņemtu Juzix ?