nav ko skaidrot tu esi lašara un turpini spamot no cita nika ---> vecais niks tev nav LUSIS ??? pēc bazara jau var redzētBobcat wrote:Nepatīk, neposto![]()
Negribi dzirdēt faktu, ka tev ir mk2 nevis mk1, neliec bildes no mk1 pasākumiem![]()
Ko tēv vēl, čalīt, paskaidrot?
Nu re, vaitad to bija tik grūti jau pec mana 1. posta vnk uzrakstīt? Kāpēc vienmer ir jābūt kretīnam? Un vēl man kko pārmetPOLOpower wrote:
vnk šis ir klubs kur novērtē darbu vienalga pie kādas mašīnastā kā piedalijos organizēšanā tad arī tur biju
![]()
nu laikam jauBobcat wrote:Nu re, vaitad to bija tik grūti jau pec mana 1. posta vnk uzrakstīt? Kāpēc vienmer ir jābūt kretīnam? Un vēl man kko pārmetPOLOpower wrote:
vnk šis ir klubs kur novērtē darbu vienalga pie kādas mašīnastā kā piedalijos organizēšanā tad arī tur biju
![]()
man jau arī patiikNixon wrote:Diski labi, bet sākumā likās, ka krāsa nav piemeklēta īstā...Kaut gan pēdējās, MK1.lv bildēs izskatās tīri piedūrīgi.
Fetka wrote:Ja te vienam nikneims ir "nabagsarvento", Tev vajadzētu "nabagsarpolo", no vienas likstas uz citu
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
neuztraucatiesFetka wrote:Ja te vienam nikneims ir "nabagsarvento", Tev vajadzētu "nabagsarpolo", no vienas likstas uz citu