burnout.lv DEVIŅI gadi atsauksmes
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv DEVIŅI gadi 4.05.2012
Silinj, chiibas vareeji vismaz atlikt atpakalj man pie gultas, no riita biju dusmiigs un gribeeju tevi nospaardiit. 

- Weber
- Cilvēks-karburators
- Has thanked: 0
paldies visiem kas atbrauca, foxxu gimenei un parejiem organizatoriem.
bez atseviskiem kadriem kompanija loti laba.
salidzinosi ar tam masinam kuram jus bijat atbraukusi corsa izskatas pec miskastes, tapec arii araa nevilku un braucu ar ossi
marca mersis
P.S. vardu vakar nenoskaidroju, bet maza auguma meitene ar blondiem matiem loti labi dejo
paldies tev
bez atseviskiem kadriem kompanija loti laba.
salidzinosi ar tam masinam kuram jus bijat atbraukusi corsa izskatas pec miskastes, tapec arii araa nevilku un braucu ar ossi

marca mersis

P.S. vardu vakar nenoskaidroju, bet maza auguma meitene ar blondiem matiem loti labi dejo

- SmallDeree
- Has thanked: 0
Braucot mājās tik atcerējos kad aizņēmos viņas!Martinss wrote:Silinj, chiibas vareeji vismaz atlikt atpakalj man pie gultas, no riita biju dusmiigs un gribeeju tevi nospaardiit.

Paldies organizatoriem. Viss bija ideāli.
Neskatoties uz 48 h bezmiegu, visu laiku bija interesanti un jautri. Dance flooru normāli pakustinājām pirtī.
Mūzika bija līmenī.
Ēdiens ar bija garšīgs
Ekskursija interesanta
Kompānija MEGA
karoč viss bija očeņ harašo !!!
Gaidam, kad atdzīvosies fotogrāfi un filmētāji, lai varētu atmiņu salīmēt...

Neskatoties uz 48 h bezmiegu, visu laiku bija interesanti un jautri. Dance flooru normāli pakustinājām pirtī.
Mūzika bija līmenī.
Ēdiens ar bija garšīgs
Ekskursija interesanta
Kompānija MEGA
karoč viss bija očeņ harašo !!!
Gaidam, kad atdzīvosies fotogrāfi un filmētāji, lai varētu atmiņu salīmēt...

Nebūs... Biš paturpinam pie foxx familyKadzhus wrote:dodam ogu iekshaa!!! freimo lambis un blondaiz var piestaat tukumā , ja kas

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
pasākums kā parasti bija spēcīgs pat grūto iedomāties kas darīsies 10 gadē. paldies organizātoriem viss bija līmenī. Super. Tagad zolīdi esmu paturpinājis var dotues gulēt, paldies visiem kas šo gabalu brauca bija tā vērts
Organizātori bija labi pacentušies atstrādājuši kas un kā .

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times

Zane, Jāni un pārējais orgtīms

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Paldies burnoutieši par fantastisko pasākumu, bija MEGA labi. Milzīgs paldies rīkotājiem Jānim un Zanei, viss kā ierasts bija augstākajā līmenī un arī pārsteigumu netrūka (nu ir taču jābūt trakiem, lai tādā laikā sēdinātu cilvēkus laivā
)
Un visu cieņu muzikantam, viņam ir izdevies mani apklusināt, jo balss nav vispār

Un visu cieņu muzikantam, viņam ir izdevies mani apklusināt, jo balss nav vispār

Bez balss pēc šī pasākuma laikam ir palikuši daudzi! Es ar tai skaitā.Priedē wrote:Paldies burnoutieši par fantastisko pasākumu, bija MEGA labi. Milzīgs paldies rīkotājiem Jānim un Zanei, viss kā ierasts bija augstākajā līmenī un arī pārsteigumu netrūka (nu ir taču jābūt trakiem, lai tādā laikā sēdinātu cilvēkus laivā)

Laiva gaida nākamo pasākumu
Pirmais apmeklētais burnout.lv pasākums. Principā pasākums patika, ja neskaita dažus kadrus. Ballītē skaidrā atrasties starp ~50 cilvēkiem kuri ir jautrā prātā, nav diez ko intresanti
Vakar vēl pasēdēts pie foxxa un zanes, kur jautrība nesita ne mazāku vilni kā ballītē
Paldies par pasākumu

Pirmais apmeklētais burnout.lv pasākums. Principā pasākums patika, ja neskaita dažus kadrus. Ballītē skaidrā atrasties starp ~50 cilvēkiem kuri ir jautrā prātā, nav diez ko intresanti

Paldies par pasākumu

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Aaa, jaa, pirts bildes, luudzu privaataas galerijaas ar paroleem un uz PMu linkus.