Kādu auto izvēlēties!?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Locked
lapsins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!?

Post by lapsins »

man interesē volvo 245 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jdhok.html

nekad nav bijusi saskarsme, tapēc interesē kāda izturība, detaļu pieejamība, raksturīgākās problēmas. Kā ar rūsu? kāds dzinējs būtu labāks?

varbūt šeit kāds lieto, ko līdzīgu.

paldies :drive:
izjaukt vienmēr ir vieglāk nekā salikt.
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Lietotājs karlis ar tādu pārvietojas un zina ļooti daudz :cool: Re, topiks :)
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Martiga

Post by Martiga »

Sveiki , izdomaju kad japameigina kas jauns , kads atsauksmes par volvo v70 2.5tdi 1996-2000.gada , ir kads lietojis ? kaa ir ?
v 70 2.5 TDI
rixis

Post by rixis »

Martiga wrote:Sveiki , izdomaju kad japameigina kas jauns , kads atsauksmes par volvo v70 2.5tdi 1996-2000.gada , ir kads lietojis ? kaa ir ?
audi dīzelis :yo:
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Martiga

Post by Martiga »

rixis wrote:
Martiga wrote:
audi dīzelis :yo:
par to kad audi dizels tas taka butu skaidrs , bet ka ar pashu volvo , ka ar ruseshanu ? kaa ar detalu cenam ?ka ar remontiem ?
v 70 2.5 TDI
Rii

Post by Rii »

Nerūsē. Vecākiem lietošanā bija pilnpiedziņas V70R, visu laiku pisās elektronika, jo īpaši dzinējam un awd sistēma. Piekare gan bija izturīga, tikai aizmugurē bija pašlīmenojošie amartiņi [nivomat, ja nemaldos] , kas maksāja nenormālu kosmosu, bet neesmu pārliecināts, vai ne-pilnpiedziņas auto tādi gāja :hvz: Lai vai kā, jamos nomainīja un tad četrus gadus norullēja bez problēmām. Par detaļu dārdzību nemāku teikt, tas katram ir subjektīvi, salīdzinot ar manu auto - baigais kosmoss :lol:
Pieņemu, ka v70 vulgaris ar traktora dzinēju un manuāli ir diezgan uzticams auto, ja vien nav baiss nopistenis. :)
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

pasēžot kā pasažieris šādā aparāta secināju, ka pa asfaltu, kam ir ielāpi braukt nav pārāk ētri, auto visu laiku kratās un grabēja tas bagažnieka pārsegs :hvz:
tad jau labāk c4 :roll:
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Martiga

Post by Martiga »

jaaniss wrote:
jaa bet cenu kategorija 2-2.2k/ls audi izskatas vienkarshi shausmigi , raibi , skibi , greizi :(
v 70 2.5 TDI
Renegāts

Post by Renegāts »

no lielajiem universāliem izmaksas vs uzticamība, drošība un komforts, vieni no sakarīgākajiem auto :cool:
braucu jau gandrīz 2 mēnešus ar v70 I 2.5 benzīnu, esmu ļoti apmierināts. nezinu kā dīzeļi, bet benzīni visi bija nenormāli nopisti. man liekas ar šitiem ir līdzīgi kā ar audi, labus reti pārdod, ja pārdod, tad dārgi.
ja salīdzina, ar f astru, tad detaļas ir 3-4x dārgākas, bet nu daudz tur nav kam plīst ritošajā. priekšējie amortiņi padārgi, bet viņus maina man liekas pāris reizes auto mūžā. man vēl visi orģinālie, šancē ok, auto jau 7 gadus pa lv braukā...
pirmā apkope ar filtriem, zobsiksnu, ūdens sūkni, eļļu, utt. detaļās vien tuvu 150 ls
kondicionieris laikam viņiem reti kam strādā, parasti iztvaicētājam caurums izpūst, viss panelis jānoņem. skaties, lai pečka netek, par to liecina mitra grīda. bet nu pečku viegli nomainīt, laba jauna ~60ls.
remonta ziņā pateicīgs auto, visam var viegli tikt klāt. tie auto nav jauni, elektronika ir, bet nu visam kļūdas var smuki nolasīt. pilns internets ar diy pamācībām visam.
es domāju, ka viņus mierīgi var pielidzīnāt 100tajiem audi, tikai volvo nav tik populāri.
Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
Renegāts

Post by Renegāts »

jaaniss wrote:pasēžot kā pasažieris šādā aparāta secināju, ka pa asfaltu, kam ir ielāpi braukt nav pārāk ētri, auto visu laiku kratās un grabēja tas bagažnieka pārsegs :hvz:
bagāžnieka vāku sataisīt, kā divus pirkstus apmīzt. ebajā pa 10ls remkomplektu pasūtam un lieta darīta.
pa ielāpiem iet ļoti ok,c4 ir pat cietāks. tev no grabēšanas likās, ka baigi kratās :D
Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

nu hvz, man ar savu grabuli, kam ir ūbercietas poļuretāna bukses, standarta atsperes, kas arī ir pacietas- kopumā likās, ka pa to konktrēto ceļa gabalu iet tāpat, ja ne labāk.
Vienkārši no šāda izmēra auto es personīgi sagaidu komfortu nevis kratekli kā no mazajiem tazikiem.
www.ajblasters.lv
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

Martiga wrote:
jaaniss wrote:
jaa bet cenu kategorija 2-2.2k/ls audi izskatas vienkarshi shausmigi , raibi , skibi , greizi :(
omega :hvz: (winterdrift)
www.ajblasters.lv
Rii

Post by Rii »

Kas ir ar SAAB 9-5 3.0 benzīna dzinējiem un tomātkārbām? ap 1998-2000 gadu :roll:
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
ramex

Post by ramex »

tu laikam doma Griffin edition? amerikaanju vairants labi nopakkots bet ne "ssuda" neiet un rij ka V6 :D. V6 bezinieks kas ir klibaaks par klasisko eiropas 2,2 turbo (taa vismaz tantes pieturaa baumo, esot taisiits merikanju tirgum, jo vinjiem motoru ssakas no v6) :

gan jau ka kads mani pielabos :D joman ir duma doma ka Griffin bija vel vecai labais 9000 :)
----
H6
Rii

Post by Rii »

Cik sapratu tad arī 9-5 ir Griffin.
Biju mazliet pārsteigts, ka tam 3.0 arī ir turbo virsū :shock: :D Rīt jābrauc iečekot vienu tādu priekš radagabala, ir kaut kādas īpaši slimās vietas, kas raksturīgas tieši 9-5/3.0 dzinējam un no kā izvairīties?
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

ar tiem 9-5 ir tāpat kā ar jebkuru citu saabu, ja nu ļoti patīk un vajag, tad skatīties var, bet ja markai nav noteicošais, tad labāk pameklēt ko citu.
Jo kā teica viens saabu servisa vīrs, tad 9-5 ir sliktāk uztaisīts par 9000, savukārt es neko labu nevaru teikt par 9000 :D
www.ajblasters.lv
Rii

Post by Rii »

Es jau teicu, lai skatās citus auto, bet nē, ir ieciklējušies uz to, ka vajag saabu :emo:
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

Rii wrote:Es jau teicu, lai skatās citus auto, bet nē, ir ieciklējušies uz to, ka vajag saabu :emo:
tad lai saņem :reeka:
var jau paveikties un viss ir ok, tāda iespēja jau vienmēr pastāv :D
www.ajblasters.lv
GirtzB

Post by GirtzB »

uz pēc 1978 SAAB, kas nav R4 turbo vispār nav vērts skatīties, no visādiem V6 ir jāmūk pa gabalu. Ņemamie motori iekš 9.5 ir 2.0HOT, 2.3LPT un 2.3Aero vel var kādu biopower bet tie ir padārgi. Pārējos var nemaz neskatīties...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Edmunds
Sliktdibenis

Post by Edmunds »

Nu, par remontiem nav ne jausmas, bet ir daudz dzirdēts, ka vissirdargi.lv, bet nu kad gadijās pabraukt ar saab 9-5 aero (2009ā gada), pietam diezgan garu gabalu (400km turp/atpakaļ), braukt bija ļoti patīkami, un varēja tiešām izbaudīt katru kilometru :cool:
Locked