Katrs dara kā uzskata ir labāk.
Lai veicās

Ne vienmēr, līmēnis ir aptuveni centimetru zem skrūves.bucis wrote:Paldies!Jā ielīda visi 3l, bet pēc papīriem 2,7l. lēju tā, lai pa skrūvi sulo ārā un domāju,ka tas arī ir līmenis!!!
Paldies par interesi par topiku un projekta nākotni!Vents S wrote:Ar kārbas eļļu esmu guvis mācību. Man arī ir fords, bet manuālā kārbā ir paredzēts ATF II. Sākumā iegāzu 75w90, bija vel sliktāk kā iepriekš ar slēgšanos. Tad parakos katalogos, uzzināju kādai eļļai tu ir jābūt, ielēju lētāko ATF. Nebija vēlamais rezultāts. Beigās ielēju eļļu no augstiem plauktiem un tagad slēdzās kā prieks. Ieleju XADO ražojumu, tā ražotāja eļļa man ir arī motoram.
Morāle kāpēc rakstīju šo: Redzu ka MANNOL ielēji.. Zemas kvalitātes eļļa, bet ceru, ka viss būs ok tev ar to.
P.S. Ļoti patīk sekot līdz topikiem, kur augšām ceļas fordi
Nebija vnk tā, ka viņa atjaucās ar to 75w90 un tāpēc taisīja pigorus, vai kārtīgi iztecināji ārā?Vents S wrote:Man arī ir fords, bet manuālā kārbā ir paredzēts ATF II. Sākumā iegāzu 75w90, bija vel sliktāk kā iepriekš ar slēgšanos. Tad parakos katalogos, uzzināju kādai eļļai tu ir jābūt, ielēju lētāko ATF. Nebija vēlamais rezultāts. Beigās ielēju eļļu no augstiem plauktiem un tagad slēdzās kā prieks.