Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
Kautko nepareizi pateica? Nezināju, ka LAtvijā ir tik atšķirīgi reģioni, ka katram vajag atsevišķi piemērotu auto.rrrainis wrote:

Melnais wrote:Kautko nepareizi pateica? Nezināju, ka LAtvijā ir tik atšķirīgi reģioni, ka katram vajag atsevišķi piemērotu auto.rrrainis wrote:
žOpelis ir elitārs auto ar ko ārpus rīgas nav ko darīt ....

Labi viedokļus studijā par Lupo 1.4 16v 2000 gada aptuveni - cik rij? kas ar daļām? un kā uzvedas pārbraucienos uz Latgali?

Ir maniīti 1.6 16 gti bet tie maksā nereālu naudu...

Gan jau tas 1.4 lupo arī ēdīs kā vācietis - maz, bet vairāk, nekā analogs japāņu motors.
Par detaļām - neko daudz nezinu, bet pēc loģikas - ja ielas ir pielnas ar tādām blusām, tad gan jau, ka detaļaļas arī ir.
Senāk sanāca ar kautkādu 1.1 lupo dīzeli no Liepājas braukt, man patika tā miskaste. Tāda sajūta, ka nav reāli pārkāpt ātrumu.
Un tas bija tomāts.
Kāda atšķirība ar Latgali?
:rainis:
Par detaļām - neko daudz nezinu, bet pēc loģikas - ja ielas ir pielnas ar tādām blusām, tad gan jau, ka detaļaļas arī ir.

Senāk sanāca ar kautkādu 1.1 lupo dīzeli no Liepājas braukt, man patika tā miskaste. Tāda sajūta, ka nav reāli pārkāpt ātrumu.

Melnais
1) Lupo NAV 1.1 Diizelja
2) Atrumu parkaapt - ka nograb
3) 1,4 uz to bundzhu varetu buut pat ljoti patiikami paarvietoties jo svara tur nekaada, a pateerinjsh - ir pofig japanis vai vaacietis bet gan cik smaga kaaja
1) Lupo NAV 1.1 Diizelja
3) 1,4 uz to bundzhu varetu buut pat ljoti patiikami paarvietoties jo svara tur nekaada, a pateerinjsh - ir pofig japanis vai vaacietis bet gan cik smaga kaaja

----
H6
H6
Poh kāds tur dīzelis bija, atceros to, ka bija dīzelis, konkrēts nemotors, automāts un deviņdesmito gadu ražojums.ramex wrote:Melnais
1) Lupo NAV 1.1 Diizelja
Pie tam, vienmēr, benzīna dzinēji no japānas būs ekonomiskāki par vāciešiem. Te tu pats vari paekspermentēt, man tāda pieredze.
tu manliekas aizmirsi vienu lietu - ka lupo ir pilseetas auto un tur patiesiba piekaajas cik tas motors vai nemotoers - liidz 50 vinjsh paatrinas pietiekoshi atri un taalak jau ir dzilji vienaldziigi, un par to vai pilseeta japaanis ir ekonomiskaas par vacieti - es neesmu tik paarleicinaats, uz shosejas maybe - tie mazie motori ar shujmashinas apgriezieniem.....
----
H6
H6
Pārdevu e32, bij super auto
Tātad atkal tiek meklēts kkas interesants 500-800Ls robežās.
galvenie kritēriji
benzīns
manuālis
svaiga TA
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bcjxg.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... elfep.html
ko varat iekomentēt par šiem augstāk minētajiem
jeb atkal bmw
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fgemc.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fxgxc.html
abiem svaigas skates, 2 variants interesants..

galvenie kritēriji
benzīns
manuālis
svaiga TA
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bcjxg.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... elfep.html
ko varat iekomentēt par šiem augstāk minētajiem

jeb atkal bmw

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fgemc.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fxgxc.html
abiem svaigas skates, 2 variants interesants..
Last edited by kars on 01 Apr 2012, 19:09, edited 2 times in total.
Кто разбирается тот разбирается...
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tas 100 avant Q zināms, tiešām labā kārtībā, ja patīk šāds modelis ir vērts apskatīt 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Nāk vasara, atver ss.lv -> Vieglie auto -> Meklēšhana -> Atzīmē virsbūves tipu "Kabriolets", un izvēlies.kars wrote:Pārdevu e32, bij super auto![]()

Šitās kvatras reāli ierullē, var visādus pekstiņus taisīt arī uz asvalta! 

VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
Šodien biju uz tukumu aizbraucis aplūrēt šo raudi 200 TQ Vizuāli vis bija samērā ok, salons arī labi saglabājies, no ekstrām nedarbojās 1 elektro logs aizmugurē, tas tā mazsvarīgi un kondiška nedarbojās, tas štruntīgi, hadenē nekas negrabēja, bet galvenais kas mani uztrauca bija motors, cik palasiju tad tiem motoriem bieži ir visādi niķi ar degvielas padevi, tukšgaitu u.c, diemžēl arī šis nebija izņēmums jo tukšgaita nevienmērīga, tb apgriezieni par zemu tā ka gandrīz grib slāpt nost, uzsilstot bik labāk palika, bet tā pat kkas nav īsti riktīgi... patēriņš tobrīd bija 30l
uz 100km/h ja var ticēt kompim, noresetojot un mierīgi braucot rādija 14,9l
Jāpiemin ka auto bija stāvējis setā labu laiciņu nekustināts, nav jau brīnums
Gāja lopā
nesliktāk par e32
nekas nerijās ciet griežot līdz redlainam + bloķi strādā, ...eh un tā 5cil turbo skaņa
Vot tagat nevaru izdomāt vai man viņu vajag
tas patēriņš ir bik par traku (lai arī es gadā nobraucu mazāk kā 10k), čalīts jau dievojās ka tur varot sataisīt to vainu ar "tukšgaitu/patēriņu" un kas tas maksāšot kapeikas 
bik škrobe ka nogulēju to e30 335, jau pārdots

Vot tagat nevaru izdomāt vai man viņu vajag

bik škrobe ka nogulēju to e30 335, jau pārdots

Nu, tur ir tā mehāniskā šprice... Un tā ir tā problēma, kāpēc tā rij. Gan jau ka var uzlikt tur VEMS vai MS, bet tas būs papildus ieguldījums, iespājams, mašīnas vērtībā.
Ja no tā Jetronica nav ne mazākās sajēgas tad nah.. tāds nav vajadzīgs. citādi būs nākamais, kas teikt, ka tie motori njehu.. neiet un rij.
Mans ar katru savesto detaļu kārtībā ēd ar vien mazāk, nu jau pilsētā pie rāmas braukšanas būs ap 10l. šoseja knapi 8l.
Pērc bembi, tie runā, ka ejot visu laiku lupatās un patērē gaisu, ko izlaiž šoferis pa savu aizmugures atveri
Mans ar katru savesto detaļu kārtībā ēd ar vien mazāk, nu jau pilsētā pie rāmas braukšanas būs ap 10l. šoseja knapi 8l.
Pērc bembi, tie runā, ka ejot visu laiku lupatās un patērē gaisu, ko izlaiž šoferis pa savu aizmugures atveri

Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Sajēgas ir apaļa 0 + man abas rokas kreisāskuu_haa wrote:Ja no tā Jetronica nav ne mazākās sajēgas tad nah.. tāds nav vajadzīgs. citādi būs nākamais, kas teikt, ka tie motori njehu.. neiet un rij.

Gribās to TQ pamēģināt

Nu jā bmw nav tādu problēmu(tm)
Last edited by kars on 08 Apr 2012, 00:05, edited 1 time in total.
Man gan pieredze, ka no mazaa japaaniisha var izdabuut mega paarsteidzoshu pateerinjuMelnais wrote:Poh kāds tur dīzelis bija, atceros to, ka bija dīzelis, konkrēts nemotors, automāts un deviņdesmito gadu ražojums.ramex wrote:Melnais
1) Lupo NAV 1.1 Diizelja
Pie tam, vienmēr, benzīna dzinēji no japānas būs ekonomiskāki par vāciešiem. Te tu pats vari paekspermentēt, man tāda pieredze.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
MissL wrote:Man gan pieredze, ka no mazaa japaaniisha var izdabuut mega paarsteidzoshu pateerinjuMelnais wrote:Poh kāds tur dīzelis bija, atceros to, ka bija dīzelis, konkrēts nemotors, automāts un deviņdesmito gadu ražojums.ramex wrote:Melnais
1) Lupo NAV 1.1 Diizelja
Pie tam, vienmēr, benzīna dzinēji no japānas būs ekonomiskāki par vāciešiem. Te tu pats vari paekspermentēt, man tāda pieredze.![]()

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
ja ar japāņiem brauc mierīgi, tad ir foršs patēriņš, bet ja grib spiest, tad gan patēriņš ir 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
jap
toties ar vacieti labaak ir spiest jo paterinjs ir tik mazliet vairak ka braucot pratiigi
tas ir tas ko es centos Melnajam ieskaidort, tik saprotat vinjam klapes ka zirgam uz aciim un tajas klapees ierasktiis Skyline (degvielas paterinjsh netiek uzradiits, jo zin iedomu dampjiem ir iedomu degviela
)
toties ar vacieti labaak ir spiest jo paterinjs ir tik mazliet vairak ka braucot pratiigi

tas ir tas ko es centos Melnajam ieskaidort, tik saprotat vinjam klapes ka zirgam uz aciim un tajas klapees ierasktiis Skyline (degvielas paterinjsh netiek uzradiits, jo zin iedomu dampjiem ir iedomu degviela

----
H6
H6
te nevar runāt par Subaru un EVO, jo tās ir citas klases auto!Visu mūžu esmu bracis ar jāpāni un neteikšu nevienu sliktu vārdu par patēriņu!Jā mašīnas ir jaudīgas, ekonomiskas un assas, bet pie gāzēšānas tas patēriņš nau nemaz daudz lailāks. Man savukārt liekas otrādi, ka vāciešiem tas patēriņs ir liels vai nu tu brauc ātri vai lānu starpības gandrīz nav, jo arī prātīgi braucot zem 10l grūti dabūt!