Vislaik lasu burnout.lv bet kā viesis – bez accounta, un tad šodien izlēmu ka būtu jāpiereģistrējas

Mazliet pastāstīšu kas es esmu un ko es ēdu un tad ķeršos klāt pie projektiņa
Tātad, piedzimu tālajā 1995.gada 18.decembrī (tieši savā vārda dienā – FAIL ) un jau toreiz es domāju tikai par mašīnām. Pagāja pāris gadi kad jau tētim klēpī šoferēju pa vietējiem celiņiem. Tētis redzot kā man patīk, nopirka pirmo kapli. Tas bija mazs kvadracikliņš kurš tolaik likās nenormāls monstrs !

Viņs tika gan apgāzts, gan lekts pa tramplīniem gan noslīcināts spēlējot ar māsu spēli ‘’uzspiedišu gāzi un tev būs jānoķer kvadra lai kur arī ripotu’’

Tad tētis redzot ka man sanāk nopirka jau kko lielāku

Tad redzot ka ātri pielec uz kuru pusi līkumi jākantē un stūre jāgriež palaida mani motokrosā

(jakas es esmu tas mazais ačkariks ar īso džemperīti

Tad gadu pabraucu, tika palauzīti kauli un izcīnīta 2.vieta Baltijā 90ccm klasē

Bet tad ārsti teica ka ja nevēlos būt invalīds, tad lai metu pie miera motokrosu jo sākas visādas problēmas ar kauliem.
Tad nopirkām man gofiņu ar ko slīpēt Latgales ezerus.

Arī tur nebija tā ka nebija sasniegumu. Takā golfā nebija situma un es normāli apslimu – protams mammai bija naids pret to balto klaburkasti, tika nopirkta cita mašīna – Peugeot 306. ES NEZINU KAPĒC !!!! ES NEIZVĒLĒJOS !

Tad ar tēti uzbūvējām 4x4 gonku mašīnu Toyota LC. Jocīgi bet nobraucām 2 sacensības un abās pirmie.

Tad no malas cilvēki tētim teica ka ja mani bīdīs uz priekšu tad būs labi. Lai nopērk kārtīgu mašīnu.
Tētis nopirka sev BMW 325 IX ! Viņam kkas nepatika un atdeva man. Kopš tā laika šis BMW 24/7 bija tīrs un spīdīgs un katru reizi iekāpjot viņa panelis tika noglāstīts ar putekļu lupatiņu.

Un ar šo mašīnu tika nobraukta mana pirmā nopietnā gonka ! Protams neko jau tur neuzrādīju.

Bet trenējoties aizcīnījos līdz pat trijniekam vienā RSS posmā !

Tad uz ziemu tika iepirkts un sabūvēts audi powers !

ļoti mīļa mašīna kura nekad nepievīla !
Tad pa visu šito laiku tika piepelnīti arī pāris ķipīši.

Sezona beidzās, viss tika izpārdots, paliku bez mašīnas. Katru dienu skatījos Subaru Impreza bildes. Klausijos youtubē kā viņi rūc. Man pat bija telefona signāls kā Imprezas skaņa un tad !!!!!!!! Un tad 2010. gada 20.okotbrī tētis sev nopirka Imprezu ! Īsto japāņu stieni ! Es biju šaaaaaaausmīgi laimīgs, pirmās naktis tika gulētas subārā ! Katru reizi kad tētis bija izšāvis un nevarēja stūrēt ar ar subāru vedu viņu mājas !! aaa, tas bija tiiiiiiiiiiik forši ! 14 gados braukt ar 2007.gada STIeni!
Te es ar stieni pie stieņa

Tad tētis subāru turēja garāžā jo viņam redz bija par skaļu un par cietu

Es, taka tēta nebija mājās, gāju uz garāžu iedarbināt un klausīties kā rūc

Bet tad tētis viņu pārdeva !

Bet tad 2011.gada 14.martā notika brīnums !!!!!!!!!!!!
Tika nopirkts no Japānas Subaru Impreza STi RA! Īsts tīrasiņu japānis !!!!
Tika arī aplīmēts jo tā vajagot

Un tad sākās bēdu ieleja, bet par to bisķi vēlāk, aiziešu pāēst

Esmu atpakaļ.

Nu tad es sāku braukt ar subāru. Manuprāt gāja ļoti labi, cīnijos pa trijnieku bet tad likās subārs vairs neiet kā vajadzētu.

Tad ar tēti izlēmām ka būtu jāatjauc motors, jāpaskatās kas pa kam.

UN TAD SĀKAS !

Apmēram 6 mēneši tika būvēts subārs, tikai bāzti iekšā entie tūkstoši, nenāca detaļas, nāk gonka, nepaspēsim, nervi čupā, bet šodien 26.03.12, beidzot subārs ir pabeigts !!
420z.s un 500 nm !
Nē, es nēsmu kosmonauts. ;D Ir papīri ar izdruku.
Es laimīgs, tētis laimīgs, Gints Kalniņš laimīgs, visi laimīgi, tagad tik jāgaida kad subris būs mājās lai var notestēt !
Bet šobrīd jauda ir nogriezta uz 350 z.s un 420 nm.
Tapēc ka Supersprintam nevajag tādu kosmosu

Tākā es ieliku šo rakstu šeit tad lkm vajag kādas procesa bildes arī ne?

Ja gribat, varu salikt un pastāstīt.

Tas nu tākā īsumā būtu viss.

Āāā, aizmirsu. Pa vidu auto būvēšanai ar neejošu un kūpošu subāru tika nobraukts ziemas sprinta fināls un iegūta otrā vieta sezonā.

http://www.youtube.com/watch?v=nB7uO7cvZBI
Paldies tiem, kas izlasija šo visu !