Miķeļa e30 touring Daytona Violett
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Miķeļa e30 touring Daytona Violett
Es ar Veco sarakstījos, parunājos - Matrix HD sprauslas man, diemžēl, nav pa kabatai. Mēģināsim likt to OMVL variantu, viņš teica, ka esot labas, tikai varot sanākt problēmas ar novietojumu. Nu, redzēs, kā tur iznāks, gan jau kaut ko sadomāsim. 
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Matrix HD jau ir vēl dārgākas un no tām ir jēga, ja tev ir daudzsimts zirgspēki, nevis pārsimtshowitzer wrote:Es ar Veco sarakstījos, parunājos - Matrix HD sprauslas man, diemžēl, nav pa kabatai. Mēģināsim likt to OMVL variantu, viņš teica, ka esot labas, tikai varot sanākt problēmas ar novietojumu. Nu, redzēs, kā tur iznāks, gan jau kaut ko sadomāsim.
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- howitzer
- M30
Kādas sprauslas tavam? Matrix FAST?Mikelis wrote:Matrix HD jau ir vēl dārgākas un no tām ir jēga, ja tev ir daudzsimts zirgspēki, nevis pārsimtshowitzer wrote:Es ar Veco sarakstījos, parunājos - Matrix HD sprauslas man, diemžēl, nav pa kabatai. Mēģināsim likt to OMVL variantu, viņš teica, ka esot labas, tikai varot sanākt problēmas ar novietojumu. Nu, redzēs, kā tur iznāks, gan jau kaut ko sadomāsim.Bet standarta Matrix ir pietiekams un 6 cilindriem kkādi 290Ls par sprauslām bija. Un saku, ka IR tā vērts. Nee, nu labi - OMVL jebkurā laikā var nomainīt pret Matrixu
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- Android
- Admins
- Been thanked: 0
Esmu vienīgais, kam bildes nerādās?
Par Krown pretrūsas apstrādi - man darba spaini apstrādāja - esmu dikti neapmierināts, labāk nebūtu aiztikuši.
E30 smuks, aš nostaļģija pavelk..
Par Krown pretrūsas apstrādi - man darba spaini apstrādāja - esmu dikti neapmierināts, labāk nebūtu aiztikuši.
Good morning? No such thing!
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Davaj, sīkāku izklāstuAndroid wrote:Esmu vienīgais, kam bildes nerādās?
Savējo rumaku uz rudens pusi biju iedomājies uz turieni aizvest
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Kā kurie, tie kuri saprot un novērtē, tie bezmazvai sprandu pārgriež skatoties, tie kuri nesaprot - neko īpaši. Bet Nīderlandē vispār diezgan padaudz vectētiņu, tiesa gan vairums 911 izskatā
Jo auto, kas vecāki par 25 gadi netiek aplikti ar nodokļiem 
Sprauslas jā, Matrix Fast, ja nemaldos.
Ar KROWNu ir tā, ka man arī dažās vietās viņi neiepūta, bet tur es pats sapūtu ar vienu vāciešu pretrūsas līdzekli. Vispār ir jāiet un jāstāv blakus un jābaksta ar pirkstu visur, kur redzi, ka neiepūš. Citādi tas līdzeklis darbojās, vismaz mans e30 nav sapuvis šoziem
Sprauslas jā, Matrix Fast, ja nemaldos.
Ar KROWNu ir tā, ka man arī dažās vietās viņi neiepūta, bet tur es pats sapūtu ar vienu vāciešu pretrūsas līdzekli. Vispār ir jāiet un jāstāv blakus un jābaksta ar pirkstu visur, kur redzi, ka neiepūš. Citādi tas līdzeklis darbojās, vismaz mans e30 nav sapuvis šoziem
Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM
- Android
- Admins
Kopumā - gavno*Sicram wrote:Davaj, sīkāku izklāstuAndroid wrote:Esmu vienīgais, kam bildes nerādās?
Savējo rumaku uz rudens pusi biju iedomājies uz turieni aizvest
Konstatētie trūkumi:
1. Jau gads pagājis kopš apstrādes, tā zampa joprojām tek laukā pa visiem caurumiem, parastajā Statoil mazgātavā nost viņu nedabū. Tagad jau mazāk tek laukā, bet pirmos 3 mēnešus tā pamatīgi. Sacūkoja arī vienu labu jaku - krāmējoties pa bagažnieku, no bagažnieka vāka uzpilēja uz muguras - tagad jaku var vilkt tikai garažā
2. visa motortelpa pieķēzīta - servisā visi spļaudās, ka tāda cūkkūts, turklāt arī logu šķidrumu ieliet nevar, nenosmērējoties.
3. Neesmu 100% pārliecināts, bet ir visai liela aizdoma, ka vai nu ne tur salējuši to zampu, vai arī ne tur izurbuši caurumu virsbūvē un tagad tiek klāt mitrums, bet ir nopietni aizkauta elektronika - vispirms radiatora ventilators sāka dzīvot savu dzīvi - slēdzas ieksā pie auksta motora, tad sāka nerādīt degvielas daudzumu, pēc tam visu laiku rādīja, ka ārā ir -37 grādi, un pēdējais hīts - logutīrītāji sāka dzīvot savu dzīvi - slēgties iekšā un neslēgties ārā.
Par 3. puntktu pagaidām nevaru apgalvot 100% ka krown vaina, bet ir tāda aizdoma. Auto nav tik vecs - 2005. gada beigas, un ir labi kopts. Pirkts LV jauns, līdz ar to slīkonis toč nav.
4. Un auto rūsē ne mazāk kā bez apstrādes - vismaz man tā liekas. Motortelpā metinājuma šuves ir apčurājuma krāsā, uz kapota arī parādās ruslans.
Nu tā īsumā.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Mhm.. skaidrsAndroid wrote:Kopumā - gavno*Sicram wrote:Davaj, sīkāku izklāstuAndroid wrote:Esmu vienīgais, kam bildes nerādās?
Savējo rumaku uz rudens pusi biju iedomājies uz turieni aizvest![]()
Konstatētie trūkumi:
1. Jau gads pagājis kopš apstrādes, tā zampa joprojām tek laukā pa visiem caurumiem, parastajā Statoil mazgātavā nost viņu nedabū. Tagad jau mazāk tek laukā, bet pirmos 3 mēnešus tā pamatīgi. Sacūkoja arī vienu labu jaku - krāmējoties pa bagažnieku, no bagažnieka vāka uzpilēja uz muguras - tagad jaku var vilkt tikai garažāA žēl, dikti patikās.
2. visa motortelpa pieķēzīta - servisā visi spļaudās, ka tāda cūkkūts, turklāt arī logu šķidrumu ieliet nevar, nenosmērējoties.
3. Neesmu 100% pārliecināts, bet ir visai liela aizdoma, ka vai nu ne tur salējuši to zampu, vai arī ne tur izurbuši caurumu virsbūvē un tagad tiek klāt mitrums, bet ir nopietni aizkauta elektronika - vispirms radiatora ventilators sāka dzīvot savu dzīvi - slēdzas ieksā pie auksta motora, tad sāka nerādīt degvielas daudzumu, pēc tam visu laiku rādīja, ka ārā ir -37 grādi, un pēdējais hīts - logutīrītāji sāka dzīvot savu dzīvi - slēgties iekšā un neslēgties ārā.
Par 3. puntktu pagaidām nevaru apgalvot 100% ka krown vaina, bet ir tāda aizdoma. Auto nav tik vecs - 2005. gada beigas, un ir labi kopts. Pirkts LV jauns, līdz ar to slīkonis toč nav.
4. Un auto rūsē ne mazāk kā bez apstrādes - vismaz man tā liekas. Motortelpā metinājuma šuves ir apčurājuma krāsā, uz kapota arī parādās ruslans.
Nu tā īsumā.
Interesanti, ko citi kantori piedāvā
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Android
- Admins
No pieredzes varu teikt - normālākais variants ir fleksis+drāšu birste, pēc tam cinka vai epoksīda grunts un labs grubulis. Vietās, kur nav paredzēts tikt klāt - moš labāk arī nelīst, jo caurumu urbšana virsbūvē līdz šim ne pie kā laba novedusi nav.
- howitzer
- M30
viewtopic.php?f=39&t=12834*Sicram wrote:Mhm.. skaidrs
Interesanti, ko citi kantori piedāvātb te bija vēl kkāds..
Obļāā, Android! 
Nez, man neviens no šīm problēmām nav
Zanķis nekur ārā netek, nosmērējies vēl nevienu reizi neesmu, rūsēt nav sācis, kaut arī braucu pa sāli. Servisā neviens nelamājās, elektronika uz īso neiet un nost no apakšas nemazgājas, attiecīgi atgrūžot ūdeni
Starp citu, kas par 2005.g auto tev tika apstrādāts? Un galu galā - 1gada garantija, ierodies ciemos un stāsti savu bēdu
Nez, man neviens no šīm problēmām nav
Zanķis nekur ārā netek, nosmērējies vēl nevienu reizi neesmu, rūsēt nav sācis, kaut arī braucu pa sāli. Servisā neviens nelamājās, elektronika uz īso neiet un nost no apakšas nemazgājas, attiecīgi atgrūžot ūdeni
Starp citu, kas par 2005.g auto tev tika apstrādāts? Un galu galā - 1gada garantija, ierodies ciemos un stāsti savu bēdu
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
Viņi no visam pusēm ar jaudīgu augstpiediena mazgātāju visu tīra, ja viņi būs gājušī pāri motortelpai iespējam ūdens saspiests kur nevajag un no spiediena arī kontakti pačakarēti.Android wrote:3. Neesmu 100% pārliecināts, bet ir visai liela aizdoma, ka vai nu ne tur salējuši to zampu, vai arī ne tur izurbuši caurumu virsbūvē un tagad tiek klāt mitrums, bet ir nopietni aizkauta elektronika - vispirms radiatora ventilators sāka dzīvot savu dzīvi - slēdzas ieksā pie auksta motora, tad sāka nerādīt degvielas daudzumu, pēc tam visu laiku rādīja, ka ārā ir -37 grādi, un pēdējais hīts - logutīrītāji sāka dzīvot savu dzīvi - slēgties iekšā un neslēgties ārā.
- Android
- Admins
Biju es pie viņiem pēc tam - teica, ka par brīvu mašīnu nomazgāšot. Jaku mazgāt negribēja 
Vispār taisnojās, ka manējais auto esot bijis viens no pirmajiem uz apstrādi, pieredzes trūkums utt.
Par elektroniku - pirmie simptomi parādījās vasarā, pēdējie pirms ~mēneša.
Auto - Outlanders.
Īsāk sakot - savu auto nekad nevestu apķēzīt.
Vispār taisnojās, ka manējais auto esot bijis viens no pirmajiem uz apstrādi, pieredzes trūkums utt.
Par elektroniku - pirmie simptomi parādījās vasarā, pēdējie pirms ~mēneša.
Auto - Outlanders.
Īsāk sakot - savu auto nekad nevestu apķēzīt.
- howitzer
- M30
Ēm, interesēja kā te viss notiek ar tā 2.8 atdzesēšanu - spīdzinot temperatūra nekāpj? Kāds setups tev tur ir, kāds radiators, kāds propelleris? 
Nu jā, sākumā moš šiem pieredzes nebija pietiekami, tāpēc netīšām sapisa auto
Bet nu, manā gadījumā viss normāli, ja neskaita, ka dažās vietās nebija iepūtuši to zanķi 
2.8 ļoti normāli dzesējas, radiators ir diezgan paliels (precīzi no kā - nepateikšu) + elektroventilators, kas automātiski slēdzās.
Uzcepis vēl nevienu reizi viņu neesmu. Nekas, atnāks vasara ar +30, paskatīšos, bet domāju, ka problēmām nevajadzētu būt
2.8 ļoti normāli dzesējas, radiators ir diezgan paliels (precīzi no kā - nepateikšu) + elektroventilators, kas automātiski slēdzās.
Uzcepis vēl nevienu reizi viņu neesmu. Nekas, atnāks vasara ar +30, paskatīšos, bet domāju, ka problēmām nevajadzētu būt
Krown iespējams nopirkt arī flakoniņos un auto apstrādāt pašam. Tā manuprāt to lietu var izdarīt kvalitatīvāk un drošāk. Viņi tomēr strādā uz kvantitāti, nevis kvalitāti.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Jā, bet ar flakoniņu neiepūtīsi vietās, kur viņi ar garo šļūteni ielien, citādi piekrītu 
Bet vispār, ja KROWNo mašīnu, tad iesaku stāvēt blakus un ar pirkstu rādīt kur pūst
Tāāā, karoč gandrīz 2,5 mēneši nobraukti pa Importiju, jeb šajā gadījumā Holandi/mazliet Beļģiju/Vāciju.
Šajā laika posmā nobraukti ap 9 - 10k km, kopumā nesūdzos un esmu apmierināts, ja neskaita to, ka no reduktora bišku spiež ārā eļļu, ko jau 1x papildināju un vēl no motora kautkur tek brīžiem, ko regulāri papildinu. Atbraukšu mājās, salabošu šos sīkumus.
Tajā skaitā vēl uztaisītas neskaitāmas fotoradaru sesijas, divi stāvēšanas sodi un 1x apturēja netrafarētie.
Pirms braukšanas ieliku jaunu vējstiklu, lai spožāks skats uz dzīvi, bet tas laikam bija priekš kaķiem, jo pa NL braucot jau 4x esmu dabūjis ar normāla izmēra akmeņiem (tā, ka pilnīgi salecos). Jaunajā logā izsitu robu pagājšmēnes, par ko nebiju īpaši priecīgs. Bet pirms dažām dienām izsitu arī labās puses Hello-tumsa
Tagad domāju - meklēt un pirkt :mīzing_french_style:, vai atbraucot mājās salabot to pašu
Pagaidu variantā aizlīmēju caurumu (virs 1-2cm diametrā) izteiktā Ch. stilā 
Jā un vēl, priekšējais bamperis arī viss nodauzīts ar akmeņiem, nevar saprast - te ir par daudz akmeņu, vai kāds ir sūdīgi krāsojis bamperi, jo haubei nav neviens baltais punkts izsists

Bet vispār, ja KROWNo mašīnu, tad iesaku stāvēt blakus un ar pirkstu rādīt kur pūst
Tāāā, karoč gandrīz 2,5 mēneši nobraukti pa Importiju, jeb šajā gadījumā Holandi/mazliet Beļģiju/Vāciju.
Šajā laika posmā nobraukti ap 9 - 10k km, kopumā nesūdzos un esmu apmierināts, ja neskaita to, ka no reduktora bišku spiež ārā eļļu, ko jau 1x papildināju un vēl no motora kautkur tek brīžiem, ko regulāri papildinu. Atbraukšu mājās, salabošu šos sīkumus.
Tajā skaitā vēl uztaisītas neskaitāmas fotoradaru sesijas, divi stāvēšanas sodi un 1x apturēja netrafarētie.
Pirms braukšanas ieliku jaunu vējstiklu, lai spožāks skats uz dzīvi, bet tas laikam bija priekš kaķiem, jo pa NL braucot jau 4x esmu dabūjis ar normāla izmēra akmeņiem (tā, ka pilnīgi salecos). Jaunajā logā izsitu robu pagājšmēnes, par ko nebiju īpaši priecīgs. Bet pirms dažām dienām izsitu arī labās puses Hello-tumsa
Jā un vēl, priekšējais bamperis arī viss nodauzīts ar akmeņiem, nevar saprast - te ir par daudz akmeņu, vai kāds ir sūdīgi krāsojis bamperi, jo haubei nav neviens baltais punkts izsists

Last edited by Mikelis on 10 Apr 2012, 16:49, edited 1 time in total.
-
Rihy
Offtopic:
Man tā šķeit, ka tuvojas Queens Day
Biju pērn, mega pasākums

Man tā šķeit, ka tuvojas Queens Day
Tuvojas gan, jāRihy wrote:Offtopic:
Man tā šķeit, ka tuvojas Queens DayBiju pērn, mega pasākums
![]()
Esat visi laipni gaidīti
P.S. Auto oranžu nekrāsošu par godu Queens Day!